2015 Şubat Anneleri

İyi geceler kizlar hayirli Ramazanlar hepimize inşallah.
Benim sol kasigimdan bscagima doğru inen bir sanci var. Bugün tüm gün çektim bunu normal bir klasik agrisi gibi değil. Bilginiz varmi arkadaşlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar bende 8+1 haftalık hamileyim şubat annesi olacağım inş. Fakat hiç bir belirti yok yani ne mide bulantısı ne bir şey canım isteme, ne baş dönmesi sizdede böylemi ? eski günlük hayatımdan farksızım tek fark çok çabuk yorulmam ve hafiften göbeğim çıkmaya başladı. sizlerde durum nedir :)

inş. bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip eder Rabbim Amin.

:emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok:KK14:

7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu:KK52:

Ah nerde nerde ben 8. Haftadayım hala var bulantı 😪çok kötü hissettiriyor ama önceki haftalara göre daha iyi şükür 😄 kişiden kişiye değişiyor arkadaşlar 😄 bu arada hayırlı ramazanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

canım gözünaydın aramıza hoşgeldin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bana bilgilerini yazarsan listemize ekliyim bitanem.

son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
ve son durum...

Benide listeye ekler misiniz

Son adet tarihi: 13 mayis 2014
Beklenen doğum tarihi:17 Şubat 2015
Yas:21
kilo:69
Sehir:ankara
Kaçıncı bebek:ilk bebek
Son durum:henüz takibe baslamadim

Merhabalar bende 8+1 haftalık hamileyim şubat annesi olacağım inş. Fakat hiç bir belirti yok yani ne mide bulantısı ne bir şey canım isteme, ne baş dönmesi sizdede böylemi ? eski günlük hayatımdan farksızım tek fark çok çabuk yorulmam ve hafiften göbeğim çıkmaya başladı. sizlerde durum nedir :)

7. Haftadan itibaren mide bulantisi basladi. Cok rahatsiz edici degil hemen kuru bi seyler atistiriyorum. Ama ara ara yokluyo :) buna sukur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar az önce tuvalette kahverengi jel geldi peçeteye...Anında doktorumu aradım...Kahverengi kandan korkmayın parlak kırmızı ve ağrılı olursa korkun kese büyürken hafif kanamalara sebep olabilir ya da kullandığınız jel vajen girişinde tahrişe sebep olmuş olabilir dedi.Çok tırstım evde kv var misafirliğe geldi odamda yatıyorum :KK43:(( sizden de bişey duymaya ihtiyacım var :KK43:((((( acile gideyim mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

panik olma uzan ve hiç kalkma
acile gitmek için bile kalma uzan

Günaydın kızlar nasılsınız oruç var mı ben çok istediğim halde tutamadım çevredekiler hep bebisler susuz kalır dediler bende tutmadim.

Yanlız sabah işten gelince wc ye girdim ve peçete de hafif belli belirsiz bi pembelik vardı sonra kontrol ettim gelmedi bi daha düşük tehlikesi yoktu o yüzden Dr ilaç vermedi ne yapsam devlete gidiyorum özel için 1 saat yol gitmem lazım eczaneden progestan alsam olur mu yani kanama olursa ne olur akıl verin çok korkuyorum

selam kızlarr. 7-8 haftalarda akıntı durumunuz nasıl?
Benim çok oluyo süt kesigi gibi hatta bazen kanama olduğunu bile saniyorum

Aynen canım ayniyiz bendede hiç bi belirti yok sadece bu sabah hafif pembe gibi bi leke geldi neden geldi bilmiyorum çok korkuyorum eğer devam ederse acil gidicem inşallah bişey olmaz bebislerime

Geçti canım 1 saat kadar yattım dün akşam...bir önceki gün düğün vardı biraz yoruldum galiba :KK43: kesildi inşallah drumu dinledim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne bi saati gecti diye hemen salma.
devam et sürekli uzan her fırsatta ayaklarının altına bişey koy uzan

İyi geceler kizlar hayirli Ramazanlar hepimize inşallah.
Benim sol kasigimdan bscagima doğru inen bir sanci var. Bugün tüm gün çektim bunu normal bir klasik agrisi gibi değil. Bilginiz varmi arkadaşlar?

İnternetten öğrendiğim kadarıyla rahim büyüdüğü işin oluyormuş. İlk 3 ay sadece bi tarafa büyüyormuş. O tarafa ağrı yapıyormuş cnm.

Gunaydiiin kizlar. Bebislerimizle saglikli bir gune da gunaydin insallah. Herkese iyi Ramazanlar.

Son düzenleme:
ne bi saati gecti diye hemen salma.
devam et sürekli uzan her fırsatta ayaklarının altına bişey koy uzan

Her fırsatta yatıyorum ilgine çok teşekkür ederim :) dün baya korktuk ama druma güvenmek zorundayım kırmızı ağrılı kan yoksa sorun yok dedi bende kendimi bu şekilde rahatlatıyorum :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın cici anne adayları..bu kuru mide bulantısı beni helak etti..uyuyamadım ve hala midem bi tuhaf..zorla bişeyler yemeye çalışıyorum aç kalmamak için..önceden gastritten çok çekmiştim..yine aynı olmazsam iyi..bebeğim olmasa katlanırım da tedirgin oluyorum kötü hissedince..mide problemlerinizi siz nasıl aşıyosunuz??:KK54:

Bulantilsrim artti.5+4 um ustelik.sizinkiler ne zaman basladi ya.surekli uyuyasim geliyor.kizim icin uyuyamiyorum.hep ilgi bekliyor hsnfendi.bir de gebe oldugumu bilse napar acaba.

Catlaklara tek cozum genetik cooook suuu.ve ben surekli bebak acibadem kremi ve bebek yagi surmustum ilk gebeligimde.catlamadim cok sukur.yalniz karnim faxla buyumemisti.ic ksrnin genis demisti doktorum.onun da etkisi vardir.

X