- 6 Mayıs 2014
- 904
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok
7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu
canım gözünaydın aramıza hoşgeldin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bana bilgilerini yazarsan listemize ekliyim bitanem.
son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
ve son durum...
selam kızlarr. 7-8 haftalarda akıntı durumunuz nasıl?
Merhabalar bende 8+1 haftalık hamileyim şubat annesi olacağım inş. Fakat hiç bir belirti yok yani ne mide bulantısı ne bir şey canım isteme, ne baş dönmesi sizdede böylemi ? eski günlük hayatımdan farksızım tek fark çok çabuk yorulmam ve hafiften göbeğim çıkmaya başladı. sizlerde durum nedir :)
inş. bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip eder Rabbim Amin.
Kızlar az önce tuvalette kahverengi jel geldi peçeteye...Anında doktorumu aradım...Kahverengi kandan korkmayın parlak kırmızı ve ağrılı olursa korkun kese büyürken hafif kanamalara sebep olabilir ya da kullandığınız jel vajen girişinde tahrişe sebep olmuş olabilir dedi.Çok tırstım evde kv var misafirliğe geldi odamda yatıyorum (( sizden de bişey duymaya ihtiyacım var ((((( acile gideyim mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim çok oluyo süt kesigi gibi hatta bazen kanama olduğunu bile saniyorumselam kızlarr. 7-8 haftalarda akıntı durumunuz nasıl?
Aynen canım ayniyiz bendede hiç bi belirti yok sadece bu sabah hafif pembe gibi bi leke geldi neden geldi bilmiyorum çok korkuyorum eğer devam ederse acil gidicem inşallah bişey olmaz bebislerimeMerhabalar bende 8+1 haftalık hamileyim şubat annesi olacağım inş. Fakat hiç bir belirti yok yani ne mide bulantısı ne bir şey canım isteme, ne baş dönmesi sizdede böylemi ? eski günlük hayatımdan farksızım tek fark çok çabuk yorulmam ve hafiften göbeğim çıkmaya başladı. sizlerde durum nedir :)
inş. bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip eder Rabbim Amin.
Hadi yaaa:18::18: benim ilk hamileleiğim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
panik olma uzan ve hiç kalkma
acile gitmek için bile kalma uzan
Geçti canım 1 saat kadar yattım dün akşam...bir önceki gün düğün vardı biraz yoruldum galiba kesildi inşallah drumu dinledim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi geceler kizlar hayirli Ramazanlar hepimize inşallah.
Benim sol kasigimdan bscagima doğru inen bir sanci var. Bugün tüm gün çektim bunu normal bir klasik agrisi gibi değil. Bilginiz varmi arkadaşlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bi saati gecti diye hemen salma.
devam et sürekli uzan her fırsatta ayaklarının altına bişey koy uzan