• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın huzurlu bir gün olsun ve de sağlıklı tabi; )
Gece boyu bas dönmesi yasadim yatakta sagdan sola donerken sanki zemin kayıyor gibi oldu hep.kizimi okula birakmak icin çıktım ki araca binmek uzereyken sendeledim gözüm karardi son anda tutunabildim dusmeden. Bu tansiyon düşüklüğü bi acayip yapti beni okula kadar yavas yavas gittim korkuyla orda biseyler yedirdiler tuzlu hemen de biraz daha rahat dönebildm eve.:(

günaydın kızlarr. dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık kan şekerim 88 yüklenmiş haliyle 158 çıktı :KK43: 140 dan sonrası sıkıntıymış, perşembe tekrar gidip 100lük yaptırcakmışım. ahh dinlemedim karataycıımı aldım başıma belayı, doktora diorum ya 18cikten bişey olmaz, içimiz rahat etsin dio.. benm bide şekerle hiç aram yoktur. tatlı sevmem öle baklava fln hiç yemem çay içmem kahve içmem, zayıfımdır da, ne şekeri yaa.. ama bende suç çok ortalarda dolanıodum şöle iiyim böle iiyim hiç bulantım olmadı hiç aş ermiorum fln.. 100lükte normal çıkar dimi kızlar? hep öle doğuyo içime benm. 100lük testi de çok kötüymüş yaa

100lük testi kötü değil biraz bekliyosun kan alıyorlar o kadar. Yalnız bu şeker de hiç şeker tüketmiyenlerde çıktı ilginç.

günaydın kızlarr. dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık kan şekerim 88 yüklenmiş haliyle 158 çıktı :KK43: 140 dan sonrası sıkıntıymış, perşembe tekrar gidip 100lük yaptırcakmışım. ahh dinlemedim karataycıımı aldım başıma belayı, doktora diorum ya 18cikten bişey olmaz, içimiz rahat etsin dio.. benm bide şekerle hiç aram yoktur. tatlı sevmem öle baklava fln hiç yemem çay içmem kahve içmem, zayıfımdır da, ne şekeri yaa.. ama bende suç çok ortalarda dolanıodum şöle iiyim böle iiyim hiç bulantım olmadı hiç aş ermiorum fln.. 100lükte normal çıkar dimi kızlar? hep öle doğuyo içime benm. 100lük testi de çok kötüymüş yaa

Ins ssıkıntı vercek kadar yukseklik yoktur
BBelki de cikmayacak bile yuzlukte

evlatçıklarını sabırsızlıkla ve merakla bekleyen butun annişlere ve minnak böcüklere günaydın:KK54:

seker yuklemesını dr bendende ıstemıstı hemde dırekt 100 luk olanı(babam ınsulın kullanıyor dıye) sehır dışına cıktıgım ıcın yaptıramamıştım..halada yaptırma yanlısı degılım.cunku zaten seker noktasında dıyette gıbı yasıyorum.. bırde sabah o serbetı ıcınce saatlerce hastanede beklemem gerekıyormus aralıklarla kan alınacakmış falan..o sıra kızıma bakacak kımse yok..babası okulda ..öfff ınsanın gurbette yasaması açıl bır durumda evladını bırakabilecek bır Allahın kulunun olmaması oyle kötü kı:KK51:

gecen esım tutturdu sınemaya BİRLEŞEN GÖNÜLLER e gıdelım cok methedıyolar dıye..dedım kızı kıme bırakacaz ??? en son kızıma hamıleydım sınema salonuna gırdıgımde..ılk bebegıne hamıs olan kızlar bugunlerın tadını çıkarın ınanın oyle bunalıyor oyle nefes almaya muhtaç hale geliyorsunuz kı çocuk ayağınızı bağlıyor...:KK51:

seni cok iyi anliyorum elinin kolunun bagli olmasi cok zor oluyor ben de eb son kizima hamileyken gitmistim sinemaya bidaha da son oldu:)

100lük testi kötü değil biraz bekliyosun kan alıyorlar o kadar. Yalnız bu şeker de hiç şeker tüketmiyenlerde çıktı ilginç.

ben manyak gibi tüketirken 75likte 117 çıktı :D ki öyle böyle değil bir oturuşta koca pastayı yiyebilirim kendimi de hiç frenlemem .ama gerçekten dediğin doğru kim diyet yaptıysa şeker yüksek çıktı.

ben manyak gibi tüketirken 75likte 117 çıktı :D ki öyle böyle değil bir oturuşta koca pastayı yiyebilirim kendimi de hiç frenlemem .ama gerçekten dediğin doğru kim diyet yaptıysa şeker yüksek çıktı.

Ben de testten önce vücudumu alıştırmaya çalışıyodum gün de bir ya da iki kesme şekerle. Ama yeterli olmamış ;)

Ben zaten alacağımı alıyorum normalde de işlerimi yaparken kimseye ihtiyaç duymam ama bunun dolabı yatağı büyük eşyaları var. Yani ben hiç hareket etmesem hiç demez bir şey alalım rahatsızda olmaz.
Doğum için para ayırmıştık en az dört arkadaşı aradı parayı borç ver sonra veririz diye. Herkesin neden paradan haberi var anlamadım. Bende kızdım erken doğsa Allah korusun sen kimden borç alacaksın diye. Kimse vermez dedi.
Niye bunların aklı az çalışıyor.

Bu erkekler hep boyle galiba anlik dusunuyor ileriyi dysunmuyor sen beklme buyuk kucuk deme al gitsin canim

3 gündür bebeğime çok üzüntü yaşattım
meleğimin hareketleri bile azaldı
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok
göz yaşlarıma engel olamıyorum
sürekli bebeğimle konuşuyorum özür diliyorum ondan
ona stres yaşatmaya hakkım yok biliyorum
ama elimde değil
ıssız bir yere gidip nefesim kesilene kadar bağırasım gözlerim patlayana kadar ağlayasım var
içinde bulunduğum psikolojiden bir an önce kurtulmak için rabbime dua ediyorum

peki bunu size niye anlattım?
onuda bilmiyorum...

hayirdir kuzum inşallah dermansz dert degildir bu kadar kendini uzme ins gecer sıkıntın

Annede babada varsa kacinilmaz son malesef :KK43:

her iki tarafta da yok ama doğru çoğu şeker genetik. benim yengem insilün bile kullandı ikinci çocuğunda. çünkü ailesinde varmış ve onda da çıkmış.

75gr şeker yukleme sonucunda şekerim yüksek çıktı. Zayıf olduğum için hic beklemiyordum.

Canlar Günaydın. Dün Verdiğim Tahlil Sonuçları Çıkmış Netten Baktım Anlayanlar Bi Bakarmısınız Sonuçlar Ne Şeker Ne Çıkmış. Ben Anlamıyorumda

Eklentiler

• tahlil.webp
    tahlil.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 150
Günaydın huzurlu bir gün olsun ve de sağlıklı tabi; )
Gece boyu bas dönmesi yasadim yatakta sagdan sola donerken sanki zemin kayıyor gibi oldu hep.kizimi okula birakmak icin çıktım ki araca binmek uzereyken sendeledim gözüm karardi son anda tutunabildim dusmeden. Bu tansiyon düşüklüğü bi acayip yapti beni okula kadar yavas yavas gittim korkuyla orda biseyler yedirdiler tuzlu hemen de biraz daha rahat dönebildm eve.:KK43:
kansiz misin canim. Kanim dusukse tansiyonum duserdi benim hep. Zaten hamileyiz kanin dusmus olabilir bir baktirsan mi

Ben daha seker testi yaptirmadim. Haftaya pazt dr randevum. Ama saat 4 te. O saate kadar ac duramam zaten kan alma vs yetismez dr soylerse ertesi sabah fln gideyim.
Seker tuketneyenlerde seker cikti topiktr bunye alisik olmayinca error verdi belki de. Benim gibi surekli tatli yiyende alisik diye cikmaz mi acaba. Kimsede cikmasin ya

Bu erkekler hep boyle galiba anlik dusunuyor ileriyi dysunmuyor sen beklme buyuk kucuk deme al gitsin canim

hayirdir kuzum inşallah dermansz dert degildir bu kadar kendini uzme ins gecer sıkıntın

Büyükler için para lazım ki. Eşlerin önceliği başka şeyde olunca mecbur onları bekliyosun.

Şimdi takıldığım seye bak, kan grubumu yanlış biliyorsam ya negatifse ? Bu tarama testlerinde baktılar zaten dmi

Boyle bi supheyi nerden cikardin canim illaki bakilmistir niye yanlis olsun evham yapma

Düzeltirler belki,söylesen,bu halde seni madur etmezler biraz insanlıkları varsa....

Uğraşıyorum da kimse telefona çıkmıyor ki canim

Günaydın. Pek sıkıntılıyım yine bugün. Ruhen.

Hayir olsun gece uyuyamadn mi guzel biraz yuruyus yapsan açılırsm belki gerci hava nsl orda bilmiyorum ya

Bana bu tip idareler insanları kendilerine daha muhtaç hale getirmek için böyle şeyler yapıyorlarmış gibi geliyor. Bütün güç bizim elimizde der gibi önce insanı alaşağı ederler. Sen gider derdini anlatırsın iyi geçinmeye çalışırsın hatta yalvarırsın. Sonra onlar lütfedip senin istediğini yaparlar. Bu adamlar boru mu bilmiyorlar mı kızın halini. İşte hep manyak zihniyetler idarede oluyor.

o dedigin egoyu cogunda gördüm acikcasi yalvarcak bir insan değilim el etek opmem hele ki haksızlık varsa ortada.bizimkiler tamamen baskin cikan grup kimse ki bu meslek okulu olunca meslekciler oluyor onlarla ugrasmak istemedklernden diger isleri yurusun istediklernden pasif kalip kurunun yaninda yasi yakan tipler. Hayir ben iltimas falan da istemedim gerekirse tabii ki hergun full okulda olucam isim bu da benden cok dersi olup bosluk imkanı olmayanlara oyle guzellikler yapmislar ki insan ister istemez sinir oluyor kizimla ilgili zaruretimi uc kez gorusmeme ragmen böyle yapmlari da cabasi. Illa cirkef mi olmak gerekiyor anlamıyorum ki:(

Şekerin 126 çıkmış normal yani. Yalnız kansızlık var Demir hapını ihmal etme canım.

Ayyy Sevindim Çok Saol Canım Ya Aslında Her Sabah İçiyorum İlacımı Ama Yetmiyo Demekki Şeker Çıkmamasınada Sevindim Bide Onun Stresini Yaşamıcam. Dünkü 50 mg Bile Fenaydı :KK51:

Back
X