Evet kalabalık ve kafa kalmaz.insanda hamilelikte zordur elbet ama dışardan insanlara öyle görünüyor. Yarım.gün çalışanlar var mesela ondan belkide.
Ben günlerce kimseyi görmüyorum iki kez üst üste biri gelse sinirlerim bozuluyor.
Şu durumda kalabalığa tahammül sıfır
Ben özel okuldayım ve sınıf öğretmeniyim cnmSen ozelde misin canim? Mebteysen bransin ne? Her turlu zor is
Kim yazmisti bugun kiz yukarida durur diye. Sag kaburgama dayandi dik bile duramiyorum ancak arkaya yaslanirsam rahat
Bence izle dizi fln seviyorsan. Sonra hic izlenmiyor. Herkes game of thrones izledi ben hamilelik dogum pskoilojim kaldirmadi tabi vaktim olmadi asil. Simdi iki cocukla napicam diye bunalirken dedim bari su diziye baslayayim. Cocuj uyusa da bir bolum islesem diye bekliyorum.
Oh mis gibi kokmustur ortalik
Onu denedim izleyemedim sevemedim belki başından izlemedim diye.Bence izle dizi fln seviyorsan. Sonra hic izlenmiyor. Herkes game of thrones izledi ben hamilelik dogum pskoilojim kaldirmadi tabi vaktim olmadi asil. Simdi iki cocukla napicam diye bunalirken dedim bari su diziye baslayayim. Cocuj uyusa da bir bolum islesem diye bekliyorum.
Oh mis gibi kokmustur ortalik
World of tanks blitz diye bir oyun oynuyorum ben. Tank la savaşıyorsun. 7 şer kişilik tank grupları oluyor takım halinde savaşıyorsun.[/QUOTE
En son üniversite sınavına hazırlanırken oyun oynamıştım.doktor mario diye tetris gibi bir oyun.
Neden ayakta duruyorsun.?benim öle oluyor canım günboyu ayaktayım ya aşağılarda oluyor kasıklarıma doğru hareket ediyor. Sonra oturunca akşamları kaburgama dayanıyor dik durmam lazım hep yada geriye yaslanmam lazım, yayılarak oturmktn nefret ederdim ya şimdi öle oturmak zorunda kalıyorum batıyor :)
Neden ayakta duruyorsun.?
Cok isterdim senin gibi kendi isim olsun elimdeki isle bogusayim da insana çobanlik edip üstüne insan muamelesi gormemezlk çekmeyeyim. Firsatini bulsam dakka durmam milli egitim catsinda da iste hayat sartlari mecburiyetler.yoksa ogretmenligin ne adi kaldi ne tadi. Sayginligi da geridonusu de yok.nerde o idealizmle yanip tutustugun yillar nerde şimdiki sistemde efendi ogrenci kole ogretmen carki
Evet kalabalık ve kafa kalmaz.insanda hamilelikte zordur elbet ama dışardan insanlara öyle görünüyor. Yarım.gün çalışanlar var mesela ondan belkide.
Ben günlerce kimseyi görmüyorum iki kez üst üste biri gelse sinirlerim bozuluyor.
Şu durumda kalabalığa tahammül sıfır
Büyük ihtimalle eminönünde altem boya var. Orda vardır. Hobi malzemeleri satılıyor. Nettende bakabilirsin:)Kızlar kokulu taş için kalıp ve tozu Eminönü'nde satılıyor mu biliyor musunuz? Nette var satılıyor ama kalıpları beğenmedim.
Sen ozelde misin canim? Mebteysen bransin ne? Her turlu zor is
ben de meslek lisesindeyim. branş da matematik. bildiğin çobanlık. işte kadına negatif ayrımcılık dediğim bu. ordaki erkek bölüm şeflerinin ek işlerine göre program yapılır hamile kadına göre düşünülmez. inş bulursun bir kolay yolunu.Yok valla meslek lisesindeyim hic de rahat degilim he ilkogretm kadar evrak isimiz yok belki de terbiye gormemis saygisiz arsiz ne kadar ergen cilesi varsa cekiyoruz meslek lisesi daha vasat bir de cekilmiyor
Yok aradim acmiyolar hakkimi arayaym en olmadi gidip itiraz etcem kusura bakmasnlar yani olcak isi bozup en olmycak hale getrmsler garezi var gibi bir de
Aman egitimsiz falan yapmayn sakin ha
Ya zaten dort gun nerdeyse full dersim bitek gune az ders dusuyordu onu da boyle yapmislar kizdigm o da degl benden cok dersi olanlarin erken ciktigi iki uc gunu varken hamile oldugumu bilmelerne ragmen bunu yapnalari cok ayip
rapordan degil okul meslek lisesi ve malumundur meslekciler pasazade torunu ya çifte standart hakim.adamlar kendi gonullerne göre olsun istiyor herseyi ya idareyi sindrio onlar da kimi bulursa ona bindriyor. Isin gicigi uctur program degsiyor uctur belirtmeme ragmen kazigi bana atiyolar hele bu sonuncusu tam kazik oldu. Ders nornlde 8bucuktan 4e kadar bizim ben zaten bucukta zor yetsiodum.ders saatini one cektiler o kadar dedik ki coluk cocuk var okula birakiyoruz baska emanet etcek kimsemz yok ve sehr merkezinde geliyoruz ilceye diye.ik mik dediler ilk saati vermeyiz biz de size dedkm versen de gelemem yani mumkunati yok napiim cocugu sokga mi ataym. Bunu biliyor olmalrna ragmen gidip 8.10 dersni vermsler yetmems bi basa bi sona koyup dersi olablcek tek gun dinlnme payimi da yemişler. Ve sozum ona benm durumumu goz onune alacaklarni soylmslerdi iyi ki almışlar yani
senin çilen de özelde olmaktan ben de öyle tahmin etmiştim, hepimize kolay gelsin..Ben özel okuldayım ve sınıf öğretmeniyim cnm
Ben yarim gun calisiyorum ama ya aksam gec cikarim ya sabah 7 de derste olmak laim. Sabahci ogleci var bizde. Lise olunca rahat bazi yonlerden kosturmuyorlar en azindan. Ama insan gormek sayilmiyor derse girmek cok kotu yeni nesil.
Bir de eskiden bayan igretmene program ayarlanirmis da simdi idareciler kadina negatif ayrimcilik yapiyorlar. Begenmiyorsan calisma diyen var.
Yani calisma saati az belki ama degisken ders saatleri stres kaynagi.
Aman bu ulkede sorsan dert yanmayacak meslek mi var
haftalık 5 saat zorla verilebiliyor. daha fazlasını istememe hakkımız var. ama öğretmen yoksa dilekçe versen istemesen ders veremiyorlar da programını öyle boşluklu yapıyor ki bari derse girerdim ücret alırdım diyorsun. sıkıntı herşeyin idarenin elinde olmasıBişi sorucam ek ders ücreti almak istemeseniz yine de zorla ders veriyorlar mı?
Cok isterdim senin gibi kendi isim olsun elimdeki isle bogusayim da insana çobanlik edip üstüne insan muamelesi gormemezlk çekmeyeyim. Firsatini bulsam dakka durmam milli egitim catsinda da iste hayat sartlari mecburiyetler.yoksa ogretmenligin ne adi kaldi ne tadi. Sayginligi da geridonusu de yok.nerde o idealizmle yanip tutustugun yillar nerde şimdiki sistemde efendi ogrenci kole ogretmen carki
tatil 2 ay : )) keşke 3 olsa.Yine de bence en rahatı öğretmenlik. Üç ay tatil şansı var. Yarı yıl tatili de var. Çalıştığın yerde ast üst ilişkisi fazla yok. Bir de saygınlığı olan bir meslek.
ben de hep rahat sanıyordum ama pek görmedim rahatlık. bu sene hamileyim diye rahatım biraz.Bu bence biraz şans meselesi. Sana böyle rastlamış. Bazıları da o kadar rahat ki.
Amann sen mat öğretmeni misin? Öyle diyince tırstım birden.ben de meslek lisesindeyim. branş da matematik. bildiğin çobanlık. işte kadına negatif ayrımcılık dediğim bu. ordaki erkek bölüm şeflerinin ek işlerine göre program yapılır hamile kadına göre düşünülmez. inş bulursun bir kolay yolunu.
senin çilen de özelde olmaktan ben de öyle tahmin etmiştim, hepimize kolay gelsin..
tatil 2 ay : )) keşke 3 olsa.
saygınlık kalmadı işte. çok yozlaştı.
ben de hep rahat sanıyordum ama pek görmedim rahatlık. bu sene hamileyim diye rahatım biraz.
ama bebeklik için süper çalışma saatleri var. tam gün olmaması açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?