2015 Şubat Anneleri

Cok isterdim senin gibi kendi isim olsun elimdeki isle bogusayim da insana çobanlik edip üstüne insan muamelesi gormemezlk çekmeyeyim. Firsatini bulsam dakka durmam milli egitim catsinda da iste hayat sartlari mecburiyetler.yoksa ogretmenligin ne adi kaldi ne tadi. Sayginligi da geridonusu de yok.nerde o idealizmle yanip tutustugun yillar nerde şimdiki sistemde efendi ogrenci kole ogretmen carki

Kim yazmisti bugun kiz yukarida durur diye. Sag kaburgama dayandi dik bile duramiyorum ancak arkaya yaslanirsam rahat

benim öle oluyor canım günboyu ayaktayım ya aşağılarda oluyor kasıklarıma doğru hareket ediyor. Sonra oturunca akşamları kaburgama dayanıyor dik durmam lazım hep yada geriye yaslanmam lazım, yayılarak oturmktn nefret ederdim ya şimdi öle oturmak zorunda kalıyorum batıyor :)

Onu denedim izleyemedim sevemedim belki başından izlemedim diye.
Benim tarzım değişik.ya psikolojik olacam ya da biraz doğaüstü.
Bir iki deli olmalı filmde

Neden ayakta duruyorsun.?

Neden ayakta duruyorsun.?

CAnım aslında annemler geldi bana doğru düzgün bişi yaptırmıyor ama ben işte içim rahat etmiyor anneme iş yaptırıyorum die ben öle o iş yaparken oturamam ki yanında öle ayakta oluyorum bende ağrım yok ama bebişim aşağılarda oluyor hareketlerini kasıklarıma doğru hissediyorum :) snra akşam olunca oturuyoruz ya kaburgama dayanamıyor oğlum :) bu kez yayılarak oturmam gerekiyor yada tam dik durmam lazım :)

Ben de özelde öğretmenim. Devlette kolay sanırdım. Demek orda da uğraşıyorsun bir sürü.

Kızlar kokulu taş için kalıp ve tozu Eminönü'nde satılıyor mu biliyor musunuz? Nette var satılıyor ama kalıpları beğenmedim.

pkasss cnm iyi olmana sevindim ama ihmal etme yinede aldiklarinizda hayirli olsun gule gule kullansin bebisin

Bende doktorumu aradim seker kan ve idrar testlerim temiz iyi cikmis kan yuksek oldugundan demir hapini 2 gunde bir al dedi iyide oldu midemi bulandiriyodu hap

Yarım gün çalışanlar gerçekten rahat olduğunu söylüyor. Yarım gün çalışıyor ama tam gün mesai parası alıyor. Hangi işte var bu rahatlık

Kızlar kokulu taş için kalıp ve tozu Eminönü'nde satılıyor mu biliyor musunuz? Nette var satılıyor ama kalıpları beğenmedim.
Büyük ihtimalle eminönünde altem boya var. Orda vardır. Hobi malzemeleri satılıyor. Nettende bakabilirsin:)

ben de meslek lisesindeyim. branş da matematik. bildiğin çobanlık. işte kadına negatif ayrımcılık dediğim bu. ordaki erkek bölüm şeflerinin ek işlerine göre program yapılır hamile kadına göre düşünülmez. inş bulursun bir kolay yolunu.

Ben özel okuldayım ve sınıf öğretmeniyim cnm
senin çilen de özelde olmaktan ben de öyle tahmin etmiştim, hepimize kolay gelsin..

Yine de bence en rahatı öğretmenlik. Üç ay tatil şansı var. Yarı yıl tatili de var. Çalıştığın yerde ast üst ilişkisi fazla yok. Bir de saygınlığı olan bir meslek.

Bişi sorucam ek ders ücreti almak istemeseniz yine de zorla ders veriyorlar mı?
haftalık 5 saat zorla verilebiliyor. daha fazlasını istememe hakkımız var. ama öğretmen yoksa dilekçe versen istemesen ders veremiyorlar da programını öyle boşluklu yapıyor ki bari derse girerdim ücret alırdım diyorsun. sıkıntı herşeyin idarenin elinde olması

Bu bence biraz şans meselesi. Sana böyle rastlamış. Bazıları da o kadar rahat ki.

Yine de bence en rahatı öğretmenlik. Üç ay tatil şansı var. Yarı yıl tatili de var. Çalıştığın yerde ast üst ilişkisi fazla yok. Bir de saygınlığı olan bir meslek.
tatil 2 ay : )) keşke 3 olsa.
saygınlık kalmadı işte. çok yozlaştı.

Bu bence biraz şans meselesi. Sana böyle rastlamış. Bazıları da o kadar rahat ki.
ben de hep rahat sanıyordum ama pek görmedim rahatlık. bu sene hamileyim diye rahatım biraz.
ama bebeklik için süper çalışma saatleri var. tam gün olmaması açısından.

Amann sen mat öğretmeni misin? Öyle diyince tırstım birden.
Hep sert olurdu bizim mat öğretmenleri.
Gerçi şimdiki öğrenciler öğretmenden falan korkmuyor.

Senin de şansına zorlu bir idare çıkmış anlaşılan. Kısmet canım yaa gün olur devran döner. Bence bir bayan için en güzel meslektesiniz. Şimdi biraz esneklik tanısalar zaten normal zamanda siz bu kadar şikayet etmezsiniz. Inşallah dersleriniz ona göre ayaklanır. Empatiyi herkes yapamıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…