2015 Şubat Anneleri

Sanırım ben de aranıza katılıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gayet normal artmış değeriniz dr.nuzu arayın en uygun tarihi o verebilir ancak size. Tebrikler bu arada hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

sağol inşallah hepimize hayırlı olur kucağımıza almak nasip olur :KK1:

Canim Ama en azindan degerlerin hakkinda bilgi verir
doktorum 1 saat uzaktata bide çalışıyorum gidipte göremeden gelirim diye neyse sağol :KK34:

kese görünmedimi canım..kan değerin kaçtı o gittiğin gün baktımı

Yok ya bakmadı geç döllenme dedi perşembe alttan c.tesi karından görürüz dedi.. Rahim duvarım kalınlaşmış normal hayatına devam et çok sancın çok kanaman olursa gel dedi...

Canım herkeste değişik değişik oluyor kesinlikte takılma... Çok kişiden duymuştum adet olucam gibi geliyordu ama hamileymişim diye.. Ama bende tersi oldu bende de hiç adet belirtisi yoktu olmayacakmışım daha haftalar varmış gibiydi. Herkese göre değişik belirti oluyor. Sakın moralini bozma sakin ol ve kan testi yaptır... Kaç gün gecikti Gecikme yaşıyor muydun daha önce?

Cnm gecıkme yok bat 6 hazıran onceden 14. Gun yumurtlardım bu ay 12. Gun oldu ve dun de kasık agrılarım basladı adet olcam gıbı arada oluyo wc ye gıdıyorum bısey yok

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Cnm gecıkme yok bat 6 hazıran onceden 14. Gun yumurtlardım bu ay 12. Gun oldu ve dun de kasık agrılarım basladı adet olcam gıbı arada oluyo wc ye gıdıyorum bısey yok

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Canım 6 haziransa daha var zor biliyorum ama maalesef beklemek zorundasın.. Belirti arama sakın düşünme normal hayatına devam et zman geçmez yoksa... 1 yıl bunları yaşamış biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum

Yok ya bakmadı geç döllenme dedi perşembe alttan c.tesi karından görürüz dedi.. Rahim duvarım kalınlaşmış normal hayatına devam et çok sancın çok kanaman olursa gel dedi...
niye olcakmışki kanama sancı..
korkutmuş doktor seni canım..
6. haftada görünür merak etme şekerim

Canım sen geçen cuma gidecektin dimi gittin mi?

Bende c.tesi gittim haftaya gel dedi korku içindeyim :KK14::KK14::KK14:

yok canım ya, iki hafta sonra gel demişti bu cumartesi gideceğim. yarın sağlık ocağında sekiz tane test yaptıracağım doktor onları istedi.

niye olcakmışki kanama sancı..
korkutmuş doktor seni canım..
6. haftada görünür merak etme şekerim

Yani olursa işte ihmal etme gel demek istiyor c.tesiyi bekleme :KK6::KK6:

Dün akşam çok az kahverengi akıntım olmuş ama devam etmedi oldu mu sende de?

yok canım ya, iki hafta sonra gel demişti bu cumartesi gideceğim. yarın sağlık ocağında sekiz tane test yaptıracağım doktor onları istedi.

En iyisi 2 hafta beklemek zaten boşuna gittim ben hemen... Ben bu kan testini yaptırırken doktorum hepsini yapmış nerdeyse triot, şeker kan kolestrol vs.. :26:başka ne testi istiyor acaba

En iyisi 2 hafta beklemek zaten boşuna gittim ben hemen... Ben bu kan testini yaptırırken doktorum hepsini yapmış nerdeyse triot, şeker kan kolestrol vs.. :26:başka ne testi istiyor acaba

bilmiyorum ki, kağıtta sekiz tane işaretlenmiş test vardı. glukoz, gebelik testini sadece hatırlıyorum. Cumartesi gidince, haberdar ederim sizleri.

hayır canım 11. haftaya kadar hiç lekelenmem olmadı..
11 hafta sonunda oldu düşük tehlikesi yaşadım
bence bunu doktoruna sor tatlım

X