Bana doktorum kesinlikle tutma dedi bende tutmucam
Oldukca rahatkatici bir yazi olmus. Kelimelerine saglik canim. :)) hep anneme derdim bu kadar endiseli olma diye. Ben de aynisi oldum. Anne olmak boyle birseymis iste :))
canım eşimle bende kan uyuşmazşığı var doğumdan sonra iğne yapıldı bana çünkü bebeğin kan grubu annenin kan grubuyla aynıysa iğneye gerek kalmıyor bu yüzden doğumu bekliyor doktorlar. oğlum doğdu babasıyla aynıydı kan grubu o yüzden bana vuruldu iğne 5. ayda vurulacağını ilk defa duyuyorum. :26:
Her mesajda hamile hissetmedigimiz yaziyor :) allaha emanetler valla. Bende hissetmiyorum elimi karnima.koyiyorum seni.ne zaman hissedecem diyorum :)
hissetmiyoruz derken halsizlik uyku hali bunalma durumları da mı yok?
Allah kısmet ederse bizde ctesi günü görücez canım bende çok heyecanlıyımbende de ağrı,lekelenme,kanama gibi şeyler olmadığı için seviniyorum ama yine de tedirginliğimi atamıyorum..yarın sabah kalp atışı için gidicem 6+5 de..heyecandan nabzım yükseliyor vallahi:18:
Hissedeceğimiz günlerde gelecek canım çok yabancı olduğumuz bişey olduğu için anlayamıyoruz ama rabbim nasip ederse anlıcamız günlerde gelicek..Her mesajda hamile hissetmedigimiz yaziyor :) allaha emanetler valla. Bende hissetmiyorum elimi karnima.koyiyorum seni.ne zaman hissedecem diyorum :)
bende normalde uykuyu çok severim mesela şu anda zor duruyorum çok uyuyasım var. ama yapıcak bişey yok maalesef gece çalışmakta çok kötüymüş canıım yaaCanim bulanti icin ilac alsan yarin ve sinavda kullansan. Iyi geliyor mu diye onceden dene. Kpss stresli bi sinav ins sinav derdinden unutursn bulantini.ama tam tersine bulantin artabilir de bence gitmeden ilac kullan kac saatte etki ettigine gore
Ben oglumda hep uyudum. Simdi de oglumla bir oglen uykusu uyuyorum aksam da onla ayni saatte yatiyorum 21 aylik cocugun uykusu bana yetmiyor bile :)) [/QUOTE ]
Umarim geçici birşeydir yoksa kafayı yerim ben uyku delisi bi insanım bide gece calisiyorum normalde suan uyuyo olmam gerekiyor ama nerdeeee
Pozitif olmak herzMan daha iyidir kendini de bebişi de rahatlatırsın diöi ama canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sormadım henüz ama ben de tutamicam.mide bulantılarım had safhada.
mide bulantım yok şükür ama benimde kasıklarımda cok agrı var :S geceleri uyuyamıorum
iyiki bahsettin erkende olsa cinsiyet konuşmak insanın çok hoşuna gidiyor. kız veya erkek insanın gözünde birşey canlanınca daha çok inanıyor. bende erkek diye hissediyorum ama bakalım haklı çıkacakmıyım
bu arada bir arkadaşım internetten okumuştu ve kendi çocuğunda doğru çıktığını söylemişti. eğer sağ göğüs ucu daha büyük ve rengi daha erken değişti ise erkek sol öyle ise kız oluyormuş. böyle şeylere ben pek inanmam gerçi ama test edebiliriz
Her mesajda hamile hissetmedigimiz yaziyor :) allaha emanetler valla. Bende hissetmiyorum elimi karnima.koyiyorum seni.ne zaman hissedecem diyorum :)
hissetmiyoruz derken halsizlik uyku hali bunalma durumları da mı yok?
Onlar var :) oglumda baska bi turluydu. Ikinci cocuk daha rahat olur derlerdi cidden oyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım beş haftalıksın benimde ozaman çok fazla ağrım vardı adet olucakmışım gibiydi çok şükür geçti ama 6.haftam biter bitmez mide bulantılarım başladı neye uğradığımı şaşırdım,böyle olucanı tahmin etmemiştim.üstelik çalışıyorum çok zor oldu benim için.ama inşallah geçer 3 4 aya kadar öyle diyorlar.
sanırım beş haftalıksın benimde ozaman çok fazla ağrım vardı adet olucakmışım gibiydi çok şükür geçti ama 6.haftam biter bitmez mide bulantılarım başladı neye uğradığımı şaşırdım,böyle olucanı tahmin etmemiştim.üstelik çalışıyorum çok zor oldu benim için.ama inşallah geçer 3 4 aya kadar öyle diyorlar.
Merhaba arkadaslar,acaba 2015 subat anneleri yazmaya basladimi diye baktigimda sayfa sayisini görünce gözlerime inanamadim :) Bende 2015 subat annesi olacagim Allahim kismet ederse suan 6+5 .haftamdayim 4 gun once kalp atislarini dinledikBenide araniza kabul ederseniz sevinirim.Benim 2 yasinda bir tane kizim var yani bu ikinci gebeligim.Gecmis yazilariniza bakmak isterdim ama hem minik prensesimden firsat yok birde yine inanilmaz bulantili geciyor gebeligim.Boyle pattt diye yazdim kusura bakmayin :)
benim de göbeğim çıktı iç karnım yok hiç oğlumda da öyleydi. Ama şu bir gerçek ki çatlayacağı varsa çatlıyor maalesef bende o kadar büyük karnım olmasına rağmen karnım çok çatlamadı alt kısmı azcık çatladı.
canım benimde göbekte şişlik var regl olmadık normaldir bende üst düğmeyi açık bırakıyorum kapanıyo ama yine de sıkıştırmak istemiyorum. sanırım sen kiloda aldın ondan kapanmıyo daha göbeğin çıkması için çok erkenbide yağı sürmen içinde çok erken değilmi bilmiyorum ama :26:
benimki erkek o zaman bir istatistikde biz çıkaralım bakalım
hamile pantolonu değil de beli lastikli ince bol pantolonlar var onlardan giyinebilirsin. hem sıcakta iyi oluyor hem de bu sene o dallı güllü olanlar modalar. :)
kpss sınavı canım pek birşey yapacaklarını sanmıyorum
yiyecek sokmak da yasak
ama ben doktordan rapor alıp en azından kraker sokmak için izin isteyeceğim
yada en azından biraz tuz alacağım yanıma.
zaten sınav stresi olacak birde mide bulantısı olursa ilk yarım saat bile duramayabilirim biliyorum kendimi