2015 Şubat Anneleri

Oldukca rahatkatici bir yazi olmus. Kelimelerine saglik canim. :)) hep anneme derdim bu kadar endiseli olma diye. Ben de aynisi oldum. Anne olmak boyle birseymis iste :))

Pozitif olmak herzMan daha iyidir kendini de bebişi de rahatlatırsın diöi ama canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bildiğim kadarıyla ilk bebekte doğumdan sonra ikinci bebekte 5. ayda iğne vuruluyor. sen doktoruna kan uyuşmazlığı olduğunu söyle seni yönlendirir canım.

bende de ağrı,lekelenme,kanama gibi şeyler olmadığı için seviniyorum ama yine de tedirginliğimi atamıyorum..yarın sabah kalp atışı için gidicem 6+5 de..heyecandan nabzım yükseliyor vallahi :18:
Allah kısmet ederse bizde ctesi günü görücez canım bende çok heyecanlıyım
Her mesajda hamile hissetmedigimiz yaziyor :) allaha emanetler valla. Bende hissetmiyorum elimi karnima.koyiyorum seni.ne zaman hissedecem diyorum :)
Hissedeceğimiz günlerde gelecek canım çok yabancı olduğumuz bişey olduğu için anlayamıyoruz ama rabbim nasip ederse anlıcamız günlerde gelicek..

Pozitif olmak herzMan daha iyidir kendini de bebişi de rahatlatırsın diöi ama canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen oyle. Pozitif olnaliyiz ki. Bebislermiz de dogunca lokum gibi olsunlar. Aci biber gibi olurlarsa eyvah eyvah :))

mide bulantım yok şükür ama benimde kasıklarımda cok agrı var :S geceleri uyuyamıorum

sanırım beş haftalıksın benimde ozaman çok fazla ağrım vardı adet olucakmışım gibiydi çok şükür geçti ama 6.haftam biter bitmez mide bulantılarım başladı neye uğradığımı şaşırdım,böyle olucanı tahmin etmemiştim.üstelik çalışıyorum çok zor oldu benim için.ama inşallah geçer 3 4 aya kadar öyle diyorlar.

Merhaba arkadaslar,acaba 2015 subat anneleri yazmaya basladimi diye baktigimda sayfa sayisini görünce gözlerime inanamadim :) Bende 2015 subat annesi olacagim Allahim kismet ederse suan 6+5 .haftamdayim 4 gun once kalp atislarini dinledik Benide araniza kabul ederseniz sevinirim.Benim 2 yasinda bir tane kizim var yani bu ikinci gebeligim.Gecmis yazilariniza bakmak isterdim ama hem minik prensesimden firsat yok birde yine inanilmaz bulantili geciyor gebeligim.Boyle pattt diye yazdim kusura bakmayin :)

benimki erkek o zaman bir istatistikde biz çıkaralım bakalım

bende çalışıorum inşallah müde bulantısı olmaz ben normalde de midesi cok hassas biriyim valla benim mide bulantılarımın sonu gelmez ondan korkuyorum :18::18::18:

ayy evet yaa bende 5 haftalıkken kasık ağrım çok fazlaydı yürüyemiyordum ağrıdan ama 6. haftaya girdim o ağrılar pat diye kesildi yerine mide bulantıları geldi. her gittiğimde mide bulantın varmı diye sordu ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşeyim yok gayet iyiyim diyordum o da aman böyle gitsin diyordu ama ne zaman 6. haftaya girdim o gün mide bulantılarım başladı bugn 6+6 yım delirmek üzereyim 2 kilo vermişim 1 haftada. hiçbirşey yiyemiyorum karnım sürekli aç ama midem bulanıyor yemek görünce öğürüyorum 12. haftaya kadar devam eder diyorlar banada

hoşgeldin canım hayırlı olsun..

zaten iç dış hıc karnım yokkı benım :) ben 45 kıloyla hamıle kaldım. tahmınımce bu yuzden hemen cıktı benımde. valla catlama ıcın herkes aynı seyı soyluyo ama ben yınede elımden gelenı yapayım. gerısı kısmet artık cnm. inşallah senın gıbı catlamaz benımkısıde.

Kızlar Allah aşkına bi söyleyin doğum parası için kaç ay sigortalı çalışmış olmak gerekiyor fac ede bi grupta bayan 32 hafta dedi gerçek mi bu ben 7 haftalığım şimdi başlasam dogurana kadar çalışmam lazım bilen var mı

canım ben daha hıc kılo almadım. normal kılomdayım. ama pantalonun ust dugmesını bırak fermuar bıle yarıya kadar gelıyor :) iş yerımde hamıle olmadıgımı bılenler bıle anlamıs karnımdan. banada cok anormal gelıyo 2. ayda bukadar şişmesi ama zayıf oldugum ve ıc karnım olmadıgı ıcındır belkı. yag ıcınde erkenden baslamak gerek dedıler bana. cunku şişmeye baslayınca gec olabılıyormus.

hamile pantolonu değil de beli lastikli ince bol pantolonlar var onlardan giyinebilirsin. hem sıcakta iyi oluyor hem de bu sene o dallı güllü olanlar modalar. :)

haftasonu cıkıcam alısverıse canım. bende oyle pantalon ve elbıse almak ıstıyorum. evde olsak sorun degıl ama işe gelıyoruz. hergun kıyafet arıyorum dolapta

neden tuz yada kraker yerine bulantı önleyici bir hap almıyorsun. sınıfta öğürmen sadece senin sınavını değil sınıftaki diğer insanlarında sınavını etkileyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…