benim göğüs uçlarım göğüslerimden büyük
fındık kadar göğüs var ceviz kadar kafası var
tatlı yemekle cinsiyetin alakası yok bence. çünkü ablam deli gibi tatlı yedi 24 saat tatlı aşeriyordu kızı oldu arkadaşım 2 doğum yaptı ikisinde de paket paket çikolata yedi ikiside erkek oldu:44:
bende hissetmiyorum dediğin gibi aynı belirtilerimiz ama bi aksilik olsa mutlaka bi kanama bişey olur. o yüzden korkma canım benc ebiz şanslı kesimiz
Merhaba kızlar :)
aranıza katılalı 2 gün oluyo :)
dünde söylemiştim salı günü kan testinde degerim 144 dü ki sat a göre bu eger bayaga düşük...
sizce ben testi yarın tekrarıyım mı yoksa haftaya salıyı bekliyimde bi hafta gecsin mi ?
aynen böyleydim, acillik oldum bir gün çok zor iki haftaydı benim için. Sabırlı ol.
7+6 da pat diye kesildi, hala bulantım var ama kusmuyorum.
Bencede benim valide senin kızın olacak galiba diyor, kız erkek farketmez sağlıklı olsunda. Oğlumda tatlıdan tiksinmiştim sabah akşam elma limon tuzlu şeyler turşu falan yemiştim :) 9 ay hiç tatlı yemedim Yahuuuuu süper bişeydi
dünde söylemiştim salı günü kan testinde degerim 144 dü ki sat a göre bu eger bayaga düşük...
sizce ben testi yarın tekrarıyım mı yoksa haftaya salıyı bekliyimde bi hafta gecsin mi ?
uhibbuke değerler herkesin bünyesine göre değişiyor canım. benim bat ı iki gün geçe değerim 82ydi bir hafta sonra da kesemi gördüm hemde karından. hatta doktor bakmadan önce geçen haftaki değerin düşükmüş keseyi göremezsek endişelenme demişti.daha önce bir dış gebelik falan geçirmediysen yada herhangi bir kanaman/kahverengi akıntın yoksa tekrarlamana gerek yok bence. hayırlı olsun şimdiden, aramıza hoşgeldin :)
kuzum hoşgeldin sen bilirsin ama bence bekleyebilirsen bir hafta bekle. değerin zaten yeterince yükselmeden kesen görünmeyecek. bir hafta daha beklersen duruma göre hareket edersin
bence tekrarla canım. hatta ben senın yerınde olsam bı doktora gıderdım. insallah bebısın gec dollenmedırde saglıkla buyutursun gobişinde.
bildiğim kadarıyla artış hızına 2 günde 1 bakılıyor ve katlayarak artması bekleniyor. Bence yapabilirsin artmıştır inşallah.
ben iş yerinde çok zorlanıyorum ama eve gelince uyuyamıyorum daha doğrusu tv başında falan uyuyamıyorum. ilk zamanlar gece de uyuyamıyodum şimdi alıştım sanırım çok nadir uyanıyorum ama erken kalkıyorum bide illa wc ye kalkıyorum..
canım ev hanımımısın ne güzel
İçimden deli gibi bağırmak geliyorgidiyimde namazımı kılayım
Yarın ola hayır ola
evet pazartesi günü eşim yemekten benden önce kalktı diye ağladım sinirim bozuldu o da bana kızdı 9 ay böylemi geçecek diye
Banada sen hiç çekilmezsin böyle diyor,sanki numara yapıyoruz
Bu kabızlığa ne yapsam acep, midemi kötü yapıyor diye kuru kayısı da yiyemiyorum.. tıkandım kaldım
hihi şu an bende aynıyım bide koşmak geliyor :) Allah kabul etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha önce bi düşüğüm oldu ama şuan iyiyim akıntım kanamam falanda yok bekliyim en iyi ben :))
teşekkür ederim cvb ın için hoşbuldum bu arada :))
yok zaten kese için erken biliyorum ama degerim normal yükseliyor mudur diye merak ettim :)
ama kanamam falanda yok bekliyim en iyisi :)