Benim karnim dumduz :) hic degisiklik.yok midemde bulanti goguslerimde sislik.olmasa hamile olduguma inanmayacagim :))
Bende bunu sormayi unuttum. Demek 3 ay kullaniyoruz. Daha sonra falan devam etme gibi bir ihtimali yok galiba?
neden tuz yada kraker yerine bulantı önleyici bir hap almıyorsun. sınıfta öğürmen sadece senin sınavını değil sınıftaki diğer insanlarında sınavını etkileyecektir.
diğerlerinin sınavınıda etkileyeceğim için zaten stres yaşıyorum ben.
sonraki mesajlarımda bunu belirtmiştim
ayrıca doktor ilaç vermem derse kendi kafama görede kullanmam
bende çalışıorum inşallah müde bulantısı olmaz ben normalde de midesi cok hassas biriyim valla benim mide bulantılarımın sonu gelmez ondan korkuyorum :18::18::18:
herkeste farklı belırtıle oluyor demekkı cnm. benımde buhaftaya kadar hıc bulantım olmadı. bu hafta hafıften yokluyor arada bır. oda acıkınca oluyor. bısıler yedıgım anda rahatlıyorum.
diğerlerinin sınavınıda etkileyeceğim için zaten stres yaşıyorum ben.
sonraki mesajlarımda bunu belirtmiştim
ayrıca doktor ilaç vermem derse kendi kafama görede kullanmam
ayy evet yaa bende 5 haftalıkken kasık ağrım çok fazlaydı yürüyemiyordum ağrıdan ama 6. haftaya girdim o ağrılar pat diye kesildi yerine mide bulantıları geldi. her gittiğimde mide bulantın varmı diye sordu ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşeyim yok gayet iyiyim diyordum o da aman böyle gitsin diyordu ama ne zaman 6. haftaya girdim o gün mide bulantılarım başladı bugn 6+6 yım delirmek üzereyim 2 kilo vermişim 1 haftada. hiçbirşey yiyemiyorum karnım sürekli aç ama midem bulanıyor yemek görünce öğürüyorum 12. haftaya kadar devam eder diyorlar banada
canım benım dr bulantım olmadıgı halde tatıle gıdıcem dedım yanında bulunsun dıyerek verdı bulantı hapını. zararlı bırsey olsa vermezdı. doktordan doktora degısıyor bu tarz seyler. sen bence kesınlıkle sor doktoruna belkı sen sorunca yazar sanada hap.
benim mide bulantıma kolonya çok iyi geliyor..elime yüzüme sürüp içime çekiyorum kokusunu,oohh miiss rahatlatıyor
aynı beni tarif ettin.öğürmekten midem kasılıyor.kusamıyorum da birşey yok midede çünkü.dün sinirimden ağladım valla.
Aynı haftadayız sadece sabahları oluyor hemen yemek yiyorum yoksa bulanıyor...
kolonyaya allerjim var astımımdan dolayı ama inanmazsın bende çamaşır yumuşatıcısı kokluyorumonun kokusu çok hoşuma gidiyor nedense bi o kokuya karşı sempatim var bu ara
bende öyleyim. işyerinde daha kimseye söylemedim yemek yiyemiyorum aç kalkıyorum yemekten herkes yesene zaten zargana gibisin diyo bende midemi üşütmüşüm bişey yiyemiyorum falan diye geçiştiriyorum ama zaten hassasım onlarda öyle deyince sinirden ağlıyorum bende
bende vereceğini tahmin ediyorum aslında.
çünkü geçen gün gittiğimde bulantın varmı dedi yok dedim aman iyi olmasın ama olursada haber ver dedi
ama folik asit yazdığı reçetenin arkasında premesis diye bir ilacın reklamı vardı.
gebelik bulantı ve kusmalarının önlenmesi ve azaltılmasında güvenli ve etkili yazıyordu.
zaten bu dönemler hassas dönemlermiş.Herşeye ağlanabilinirmiş :) başkalarını öyle tabak tabak yerken görünce benim sinirim bozuluyo valla.Bian önce atlatsak şu dönemi.çalışırken insana daha da yük biniyor.
valla bana diamamin gıbı bırseydı adı o haptan verdı. ssk karslıyor hatta benımkını
Kızlar bi göğüslerim olmuş koca kocasiz siz olun sakın sağmayın makinaları göğsünüzü
Sag göğüs ucumvar ama solunum yok soldan emmedi oğlum bende sağdım sol saga göre hep küçüktü bide tipsiz
Şimdi baktım taş gibi koca kocalaryarın kontrol var allahım nasıl stres altındayım sormayın :18:
Bide canım elmalı kurabiye istedi bunda canım hep tatlıdan yana
ayy kızlar ne cok yazmıssınz masallah... mıde bulantısı bı bende yok sanırım ya bıde kıloluyum azda bende olsaydı keskedogum parasını soran bı arkadas olmusya onda yanlıs deılsem sıgortalı olarak bır yıl calısmıs olmak zorunlulugu var ama yınede bır sorayım ben.. kızlar ya benım acaıp alısverıs yapasım var kızımda calısmıodum oyle her ıstedıgımı aalamaadım fazla fazla sımdı bunda acaıp bı ıstek var ama kızımada alayım ıstıyorum herseyı aman cokk karısıgım bu aralar.. cımcımecım bende kızım 1 yasındayken sınava hazırlanmya basladım ve 3 yasını yenı bıtırmıstıkı atandım. hakkında hayırlısı olsun ınsallah sımdıden sınır stres yapma...
Merhaba kızlar :)
aranıza katılalı 2 gün oluyo :)
dünde söylemiştim salı günü kan testinde degerim 144 dü ki sat a göre bu eger bayaga düşük...
sizce ben testi yarın tekrarıyım mı yoksa haftaya salıyı bekliyimde bi hafta gecsin mi ?
ayy evet yaa bende 5 haftalıkken kasık ağrım çok fazlaydı yürüyemiyordum ağrıdan ama 6. haftaya girdim o ağrılar pat diye kesildi yerine mide bulantıları geldi. her gittiğimde mide bulantın varmı diye sordu ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşeyim yok gayet iyiyim diyordum o da aman böyle gitsin diyordu ama ne zaman 6. haftaya girdim o gün mide bulantılarım başladı bugn 6+6 yım delirmek üzereyim 2 kilo vermişim 1 haftada. hiçbirşey yiyemiyorum karnım sürekli aç ama midem bulanıyor yemek görünce öğürüyorum 12. haftaya kadar devam eder diyorlar banada