İnşallah canım hepınızın dualarını beklıyorum bugun ALLAH korusun yıne kalp atısı gorunmezse yıne yılmıcam uzulucem ama 8. haftaya kadar beklıcem cuma gunu dr.dedıgı gıbı sonlandırmıcam
inşallah canım dayanamadım baska bı dr yarın 16:00 a randevu aldım bende oyle dusunuyorum olumsuz olursa saglıksız cocuktur dıye ALLAH ımın bı bıldıgı vardır dıyorum ama bı an gelıyor yıne gozlerım doluyor
bu arada bnm bi arkadasıma kalp atısları durdugu için bebegi almamız lazım demişti bi doktor hem de o an alalım demiş..ama arkadasım baska bi doktora gittiğinde kalp atısı duyuldu ve suan 2 yasında kızı var..iyi düşün bol dua et hersey guzel olur insallah
Günaydın, hakkınızı helal edin iki gündür bu kalp durması ile bişeyler okudum Ocak ayında moralim bozukinsan endişe ediyor iyi değilim resmen..
Haklısın bıtanemde ıste hanı 5+4 te gördu ya sımdı olmaması anormal dedı bende zaten onu merak edıyorum gorulen organ kı kaldı kı kalp bebısın nerdeyse 1o katı nereye kaybolur ama ben ALLAH ıma dua dıyorum OL dicek ve inşallah olucakiçini ferah tut, ben duyulacağına inanıyorum. 6+2 de benimde duyulmadı, doktor erken dedi. Nasıl bir doktormuş bu ya.. Bugün 8+1 oldum, bugün kalp için gideceğim.
Canım şimdi okudum, dualarımız seninle ama hiç kalbine kötü fikir getirme. Allahın izniyle olumlu olacak inşallah. Hayırlı haberini bekliyoruz.
Benim de kızımda ilk kanda gebelik yapıp hamile olduğumu öğrendiğimde ve muayene olduğumda nöbetçi dr. yumurtalığında bir nesne var tüm yumurtalığını sarmış hemen seni dopplere almamız lazım dedi. Düşünsenize "bütün yumurtalığı sarmış" deyince akla ne gelir!?! Gece yarısına kadar doppler aradık bulamadık müsait o gün. Karnım müthiş ağrıyordu, kese görünmedi. Üzüntüden uyuyakaldım, dedim yine düşük yapıyorum. Bir düşüğüm de vardı kızımdan önce. Düşükse de bu anı yaşamak istemiyorum dedim.
Ertesi sabah baktım kanamam yok dopplere girdik. Doppler sonucunda da "bozulmuş kese" çıktı. Düşük yapıyorsun kürtaj yapacağız dediler. Annemi çağırayım dedim eşime, kürtaj olcam ya.
Eşim de dedi ben başka doktora gitmeden kürtaja razı olmam. Başka doktora gittik. Bu bozulmuş kese değil, geç döllenme dedi. Hemen progestan başlattı, 10 gün sonra gel sen dedi. Gittiğimizde kese göründü. Kaç doktor, kaç radyolog peşpeşe hata yaptı, nerdeyse sapasağlam çocuğumu alacaklardı.
hamilelik süresince bırakamayanlar çok ben 1,5 paket içiyordum ama mecbur bıraktım. 2 yıldır uğraşıyorum bebek için başıma gelmeyen kalmadı ameliyat oldum bir sürü şey. fedakarlık yapmak gerekiyor.
Allah hepimizinkini sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİNN!
İnşallah canım hepimizin duaları kabul olur ALlAh ım bıze dualarımızı hayırlı kılarCanım şimdi okudum, dualarımız seninle ama hiç kalbine kötü fikir getirme. Allahın izniyle olumlu olacak inşallah. Hayırlı haberini bekliyoruz.
Benim de kızımda ilk kanda gebelik yapıp hamile olduğumu öğrendiğimde ve muayene olduğumda nöbetçi dr. yumurtalığında bir nesne var tüm yumurtalığını sarmış hemen seni dopplere almamız lazım dedi. Düşünsenize "bütün yumurtalığı sarmış" deyince akla ne gelir!?! Gece yarısına kadar doppler aradık bulamadık müsait o gün. Karnım müthiş ağrıyordu, kese görünmedi. Üzüntüden uyuyakaldım, dedim yine düşük yapıyorum. Bir düşüğüm de vardı kızımdan önce. Düşükse de bu anı yaşamak istemiyorum dedim.
Ertesi sabah baktım kanamam yok dopplere girdik. Doppler sonucunda da "bozulmuş kese" çıktı. Düşük yapıyorsun kürtaj yapacağız dediler. Annemi çağırayım dedim eşime, kürtaj olcam ya.
Eşim de dedi ben başka doktora gitmeden kürtaja razı olmam. Başka doktora gittik. Bu bozulmuş kese değil, geç döllenme dedi. Hemen progestan başlattı, 10 gün sonra gel sen dedi. Gittiğimizde kese göründü. Kaç doktor, kaç radyolog peşpeşe hata yaptı, nerdeyse sapasağlam çocuğumu alacaklardı.
Şu yazdıklarına inanamıyorum Allah korumuş resmen, Allah esirgesin yavrularımızı yoksa kimlere emanetiz...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım, ne oldu ki neden böyle olumsuzluğa kapıldın şimdi?
İnşallah canım hepimizin duaları kabul olur ALlAh ım bıze dualarımızı hayırlı kılar
Bakalım bugun hıc tanımadıgım bı dr.randevu aldım hıc anlatmıcam boyle soyle dıye bakalım ne dıcek
sen en doğrusunu yapmışsıno bırakmayanları boşver zaten hiç anlayamıyorum onları insan özgür iradesiyle sigara içebilir tabii ama seçme şansı olmayan minik bir bebeğin annesi tarafından dumana/zehre mağruz bırakılması bence çok kötü bişey. neticede onlar allahın bize emaneti iyi bakmalıyız
İnşallah canım hepimizin duaları kabul olur ALlAh ım bıze dualarımızı hayırlı kılar
Bakalım bugun hıc tanımadıgım bı dr.randevu aldım hıc anlatmıcam boyle soyle dıye bakalım ne dıcek
Daha önceden sorunlu iki gebeliğim oldu. Söz verdm kendime ne olursa olsun hiçbirşeyi merak edip bakmayacak okumayacağım z
Hep pozitif düşünüyorum... Kötü düşüne düşüne kötü olur.. Allah'a emanet zaten hepimiz öyle değilmeyiz..
Bu arada kusan arkadaşlara Allah yardım etsin.. Benim de sabahları midem bulanıyor su içtim bir bardak içim dışına çıkana kadar çıkardım..
Bir an oğlumdaki günler geldi aklıma4 ay hiç durmadan yüzümdeki damarlar Çtlayana kadar kusardım :)))
Şimdi uyuyor kalksın da kahvaltı edelim :)
günaydın kızlar nasılsınız
ben uykudan kafamı kaldıramıyorum ayrıca mide bulantılarımda başladı
2 sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum
çok kötü çook
aslında bir yandan da normal belirtileri yaşamaya başladığım için seviniyorum
ama mide bulantısı bu kadar şiddetli olmasa daha iyi olur
dün hiçbirşey yiyemedim
işyerinde yemekler midemi bulandırdı aç kalktım
çubuk kraker ve tuzlu leblebi yedim biraz
gece eşime tost ve ayran aldırdım tostuda 2 yudum ısırdım inmedi mideme ayranı içtim sadece
inşallah bu dönem çabuk geçer de eski hayatıma geri dönerim
İnşallah canım. Aç kaldıkça daha çok oluyor ama, ben ilaç almaya başladım çünkü artık gözümü açamıyordum.
Leblebi iyi geliyor mu peki, ben de deneyeyim onu.
günaydın kızlar nasılsınız
ben uykudan kafamı kaldıramıyorum ayrıca mide bulantılarımda başladı
2 sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum
çok kötü çook
aslında bir yandan da normal belirtileri yaşamaya başladığım için seviniyorum
ama mide bulantısı bu kadar şiddetli olmasa daha iyi olur
dün hiçbirşey yiyemedim
işyerinde yemekler midemi bulandırdı aç kalktım
çubuk kraker ve tuzlu leblebi yedim biraz
gece eşime tost ve ayran aldırdım tostuda 2 yudum ısırdım inmedi mideme ayranı içtim sadece
inşallah bu dönem çabuk geçer de eski hayatıma geri dönerim
kızlar birşey soracağım
benim akıntım çok oluyor
su gibi ama
bu sizde de varmı
karın ağrısı oluyor önce sonra akıntı geliyor
doktor bu hafta kanaman olursa hemen gel demişti
her akıntı olduğunda wc ye koşuyorum kanamamı oldu acaba diye:18: