2015 Şubat Anneleri

evet öyle sanırım.o zaten şimdiden pazarlık yapıyor abla bak sende bana geliceksin yardıma diye :KK9: tamam tamam diyorum da iki çocukla benim ona nekadar yardımım dokunur orası tartışılır :KK49: :KK49: :KK52:

bak oda dogru. ozaman sende annenı alıcaksın yanına. o cocuklara bakıcak sen yardım edıceksın :)

aynen öyle canım.. ben bide sigara içiyodum onu bıraktım onun parasıyla çağırırım :KK9:

sigara parasıyla neler yapılır neler :) hesaplayınca gercekten ciddi bir para gıdıyor. cok ıyı yapmıssın bırakmakla. doguumdan sonrada hıc baslamazsın insallah :nazar::nazar:

canım ayrılma esınden ya bence. bulantılar varken tamam da sonra don evıne. adama da yazık yanlız napıcak evde. hem bebısının de ona ıhtıyacı var bence

Ayy cnm bnm valla ben de hiç nbırakmak istemyrm ama bayramdan bir hafta önce oda gelecek yanıma o yüzden rahatım sadece 3 hafta ayrı kalacağız onun işleri yoğun ben hsonuda evde yalnız kalınca çok sıkılıyorum hellde bu durumda işte olmayınca ondan yoksa kocişi bırakmaya bende alışkın değilim

aynen öyle canım.. ben bide sigara içiyodum onu bıraktım onun parasıyla çağırırım :KK9:

işte sonunda bir sigara bırakan birini daha gördüm. kimse sigaradan bahsetmiyor burada diyorum sadece ben içiyordum heralde.
benim sigaramda 8 tl idi. şimdi düşünüyorum ayda 240 tl ediyor. o parayla hem evini ıkı kez temizletirsin hem de istediğini alabilirsin.
bırakmak biraz zor oldu ama öğrendiğimde bıraktım 12 gün oldu yavaş yavaş unutuyorum.

işte sonunda bir sigara bırakan birini daha gördüm. kimse sigaradan bahsetmiyor burada diyorum sadece ben içiyordum heralde.
benim sigaramda 8 tl idi. şimdi düşünüyorum ayda 240 tl ediyor. o parayla hem evini ıkı kez temizletirsin hem de istediğini alabilirsin.
bırakmak biraz zor oldu ama öğrendiğimde bıraktım 12 gün oldu yavaş yavaş unutuyorum.

bebişin şimdiden hayırlı uğurlu gelmiş ne güzel:)) inşallah tekrar başlamazsın bebek olmasa bile senin için zararlı sonuçta.

sigara parasıyla neler yapılır neler :) hesaplayınca gercekten ciddi bir para gıdıyor. cok ıyı yapmıssın bırakmakla. doguumdan sonrada hıc baslamazsın insallah :nazar::nazar:

bebişin şimdiden hayırlı uğurlu gelmiş ne güzel:)) inşallah tekrar başlamazsın bebek olmasa bile senin için zararlı sonuçta.

kızlar sigara evet ciddi para düşününce. bırakmak hiç kolay değil emin olun 15 gün oldu ara ara krizlerim oldu ağladım çok o dönemde içtim 1 tane mecburen çünkü psikolojim çok bozuldu :KK50: bidaha başlarmıyım şu anda evet diyorum ama 9 ay sonra ne derim bilmiyorum :KK31:

Canim bu gun keseyi gorduk ama henuz bebisi goremedik. 5+2 henuz. Aslında daha gormeyi beklemiyordum. 2 hafta sonra gormek icin cagirdi doktor. Bu arada insulinim tuksek ciktigi icin endokrin. doktoru insulin ignesi verdi. Cok moralim bozuldu. Oturup agladim hastanede :KK43:(

Kaç çıkmıştı canım şeker yüklemesi sonucun? Insulin için üzülme. Gebeler diyabet ilacı kullanamadığı için insulin veriyorlar, gözünü korkutmasın.
İlk gebeliğimde bende de gebelik şekeri çıktı. Son zamanlar 1 tabak çorba içsem şekerim 200leri hemen aşardı, aç gezmeme rağmen düşün.
Ama gayet sağlıklı doğum yaptım. Korkulacak bişey değil kontrol altında tut yeter ki.

Bende 12 gündür içmiyorum hatta canım istemiyo biraz da zarar gelcek diye korkudan sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sigara evet ciddi para düşününce. bırakmak hiç kolay değil emin olun 15 gün oldu ara ara krizlerim oldu ağladım çok o dönemde içtim 1 tane mecburen çünkü psikolojim çok bozuldu :KK50: bidaha başlarmıyım şu anda evet diyorum ama 9 ay sonra ne derim bilmiyorum :KK31:[/QUOTE]

ben de çok ağladım krize girdim ama içmedim. söz verdim kendime,yazık bebeğe dedim yoksa dayanamazdım. herkes iç 3-4 tane dedi ama içmedim. şimdi nadir geliyor aklıma ama bırakmak gerçekten zormuş onu anladım.

Kızlar bana şu bulantı ilacı çok iyi geldi. Artık sürünüyordum, bir de boğazlarım şişmişti kolum kalkmıyordu eve gider gitmez yatıyordum. Ne çocuğuma bakabiliyordum, ne kendime. İlacı dayanamadım aldım, doktoruma da tekrar sordum. Güvenli diyorum sana çektirme kendine bu kadar deyince içtim.
Dr günde 3 tane demişti ama ilk 2 gün 2şer tane içtim. Dün de 1 tane içtim.
Yine bulantım olmuyor değil ama valla gözüm açıldı ya. Azıcık evin içinde dönmeye, yemek filan yapabilmeye başladım. Çocuğu dün 2 saat parka bile çıkardım. Bugün de daha bulantım başlamadan içtim. Hafif hafif yokluyor ama yine de iyiyim ya.
Allah razı olsun doktorumdan valla, öleyim artık diyordum o dereceydim yani.

kızlar sigara evet ciddi para düşününce. bırakmak hiç kolay değil emin olun 15 gün oldu ara ara krizlerim oldu ağladım çok o dönemde içtim 1 tane mecburen çünkü psikolojim çok bozuldu :KK50: bidaha başlarmıyım şu anda evet diyorum ama 9 ay sonra ne derim bilmiyorum :KK31:[/QUOTE]

emzirme süresini unutuyorsun. şimdi zordur ama inşallah o kadar zaman sonra farklı düşünürsün.

Kaç çıkmıştı canım şeker yüklemesi sonucun? Insulin için üzülme. Gebeler diyabet ilacı kullanamadığı için insulin veriyorlar, gözünü korkutmasın.
İlk gebeliğimde bende de gebelik şekeri çıktı. Son zamanlar 1 tabak çorba içsem şekerim 200leri hemen aşardı, aç gezmeme rağmen düşün.
Ama gayet sağlıklı doğum yaptım. Korkulacak bişey değil kontrol altında tut yeter ki.

canım hıc aglanıcak bırsey degıl gercekten. erkenden ortaya cıktıgı ıcın mutlu olmalısın. hem gecıcı bır durum bu dogumdan sonra hersey normale donucek. ıgneyı de kafana takma alısıcaksın kısa surede. benım annem dıyabet hastası yıllarca hap kullandı. doktorun insulin iğnesine baslıycaksın dedıgı gun oturdu agladı senın gıbı. ama suan okadar rahat kı. mide sorunları duzeldı ilaç midesini mahfedıyordu cunku. iğne cok normal bısey gıbı gelıyor ona. heryerde rahatca yapıyor. saglık ıcın katlanıyoruz boyle durumlara yapıcak bıesey yok. bak benım annem ve annemın tum ailesinde diabet var ve diabet anneden gecen bir kronik hastalık. cok buyuk ıhtımal ileride bendede olucak, belkı sımdıden hamılleıgımdede olucak senın gıbı. ve ben artık hayatım boyunca kullanıcagım fıkrıne bıle alıstım. en azından senın kı gecıcı bunu dusun ve sükret..

kızlar sigara evet ciddi para düşününce. bırakmak hiç kolay değil emin olun 15 gün oldu ara ara krizlerim oldu ağladım çok o dönemde içtim 1 tane mecburen çünkü psikolojim çok bozuldu :KK50: bidaha başlarmıyım şu anda evet diyorum ama 9 ay sonra ne derim bilmiyorum :KK31:

ben de çok ağladım krize girdim ama içmedim. söz verdim kendime,yazık bebeğe dedim yoksa dayanamazdım. herkes iç 3-4 tane dedi ama içmedim. şimdi nadir geliyor aklıma ama bırakmak gerçekten zormuş onu anladım.[/QUOTE]

günaydın canım.bırakmana sevindim.ama öyle 3-4 iç diyenlere itibar etme lütfen.öyle sigara yüzünden de ağlama krizlerine girme.hayatta ağlanacak o kadar sorun varki.bebişini düşün.onun sağlığını bozma.bak benim eşim günde 3 paket içiyodu.1,5 yıl önce anlamadığım bir iradeyle bıraktı.ve şimdi hiç aklına gelmiyor.sigara içilen bi ortamda da rahatsız oluyo.sen de 9 ay içmezsen bi daha başlamazsın işallah.bizden geçti artık da herşey bebişler için..

zor tabiki canım anlıyorum.hem ilk hamile kalabilmişsin bundan sonrası daha çabuk olur gibime geliyor yani tedavi yanıt vermiş ne güzel.hiç umudu olmayanlar var.tabi birde şu var eğer rabbim size bir evlat verecekse inşallah tekrar tedaviye gerek kalmadan bir mucize gerçekleştirir.tevekkül et ve allah a bırak o zaman herşey daha kolay olur inşallah.rabbim gönlümüzdeki duaları kabul eylesin.
Amin canım inşallah zaten herzaman ALLAH ım en hayırlısını nasıp et demısımdır ALLAH ım bize neyı nasıp ettıyse onu yasıcaz dua etmekten baska yapacagımız bısey yok

Sigarayı bırakanlara helal olsun :) Ben iyi ki içmiyorum, çok iradesizimdir kesin bırakamazdım ben :KK36:

hamilelik süresince bırakamayanlar çok ben 1,5 paket içiyordum ama mecbur bıraktım. 2 yıldır uğraşıyorum bebek için başıma gelmeyen kalmadı ameliyat oldum bir sürü şey. fedakarlık yapmak gerekiyor.
Allah hepimizinkini sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİNN!

Günaydın, hakkınızı helal edin iki gündür bu kalp durması ile bişeyler okudum Ocak ayında moralim bozuk :KK43: insan endişe ediyor :KK43: iyi değilim resmen..

canım nolur bızede haber ver doktordan cıkınca. ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya

İnşallah canım hepınızın dualarını beklıyorum bugun ALLAH korusun yıne kalp atısı gorunmezse yıne yılmıcam uzulucem ama 8. haftaya kadar beklıcem cuma gunu dr.dedıgı gıbı sonlandırmıcam

X