Kızlar zeka tahir diye bir hstane varmış orann aciline gittik alttan önce ellle baktı kanama yok sonra karnımdan ultrasonla baktı bebeğin kalbi atıyo gelişimi Sata uygun dedi ilaç alıyorum progestan dedim ilaç yazmadı öğretmen olduğumu çalştığımı döyledim rapor yazdı ama yine de düşük olma ihtimalide var dedi sevnmelmym üzülmeli mi anlamadım
dün kontrolüm vardı.keseyi gördük çok şükür.minicik de beyaz bir nokta:) 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.yemeden içmeden daha önemli olan benim mutlu olmammış.mutlu ol üzülme ağlama sakın dedi:)
İnşalah canım öyledir böyle olduguna ınanmak ıstıyorum ve hep dua edıyorum
dün kontrolüm vardı.keseyi gördük çok şükür.minicik de beyaz bir nokta:) 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.yemeden içmeden daha önemli olan benim mutlu olmammış.mutlu ol üzülme ağlama sakın dedi:)
Dogru dıyosun canım inşalah en hayırlısı olur senı bılmıyorum ama ben 2 senedır tedavı oluyordum bu bebek ıcınde tam 7 ay tedavı oldum ve ılkkez gebe kalabıldım 35 yasındayım bırdaha aynı tedavıye gırmek,ıgnelerı,ılacları kullanmak yumurta toplatmak transfer falan dusunmek ıstemıyorum
inşallah canım dayanamadım baska bı dr yarın 16:00 a randevu aldım bende oyle dusunuyorum olumsuz olursa saglıksız cocuktur dıye ALLAH ımın bı bıldıgı vardır dıyorum ama bı an gelıyor yıne gozlerım doluyor
canım kasık ağrıların olacak tabiki rahmin genişliyo bebişin sana tutunmaya yerleşmeye çalışıyo merak etme korkma. kanaman olmadığı müddettçe sorun yokBeeeennn!! Şu an yatıyorum ödüm patlıyo ve ben daha 5 haftanın içindeyim( ben de şimdi size yazacaktım arayayım mı doktorumu? Yatınca geçiyor gerçi
günaydın herkesee :) işe gelmek gun gectıkce zorlasıyor. son aylarda napıcaz hıc bılmıyorum valla... sizinde durum oyle mı çalışan hamışler :) ya bıde ben bu hamılelık olayını duydugumdan berı dogru duzgun temızlık falan da yapmıyorum evde. ev resmen pislik ıcınde. annemler falanda sehır dısında yardıma cagırabılecegım kımse yok.hafta sonu yavas yavas yapıcam artık. siz temızlık falan yapıyormusunuz eskısı gıbı ?
günaydın herkesee :) işe gelmek gun gectıkce zorlasıyor. son aylarda napıcaz hıc bılmıyorum valla... sizinde durum oyle mı çalışan hamışler :) ya bıde ben bu hamılelık olayını duydugumdan berı dogru duzgun temızlık falan da yapmıyorum evde. ev resmen pislik ıcınde. annemler falanda sehır dısında yardıma cagırabılecegım kımse yok.hafta sonu yavas yavas yapıcam artık. siz temızlık falan yapıyormusunuz eskısı gıbı ?
günaydın canım.bende pek fazla yapamıyorum yardımcı geliyor arada .saolsun eşimde çok destekçi bulaşık makinesini falan bile yerleştiriyor eğilip kalkmıyım diyeyarında kız kardeşimi getiricem dr dan sonra bende kalıcak bi 10 gün falan oh rahatım
Günaydınnn :) benim evde fena ve aynen yardım edecek kimse yok uzakta okduğumz için bende ilk defa ve utanarak yardımcı almayı düşünüyorum. Zaten sonra da okullar bittiği için anneme kaçıcam eşimi bırakıp hiç bir faydam yok çünkü en azından annemin yanında sağloklı beslenîrim
Huf bende aynıyım işimde ayakta durmamı gerektiriyor bakalım ne kadar dayanıcam.. Sıcağa da çıkıyorum kan ter içinde kalıyorumbenimde yardımcı kimsem yok sağolsun elim toz alır süpürge yapar hele şimdi hamileyim diye hepten rahata aldım kendimi :) Allah razı olsun onlardan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım ya gercekten allah razı olsun. benım kı eskıden hıc yapmazdı ama suan masallahı varama erkeklerın yapıcagı ıs bı yere kadar. bakalım napıcaz bız bu dokuz ay :)