2015 Şubat Anneleri

Gunaydın herkese😊 tabiiki sevinmelisin bebişin iyiymiş işte daha ne olsun.. biraz dikkat edeceksin dinleneceksin o kadar. Kötü ihtimalleri düşünme malesef o risk bu dönemde bütün bebişlerde var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün kontrolüm vardı.keseyi gördük çok şükür.minicik de beyaz bir nokta:) 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.yemeden içmeden daha önemli olan benim mutlu olmammış.mutlu ol üzülme ağlama sakın dedi:)

Gozunaydin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gozun aydın canım :) benım doktorumda ilk uc yemenın ıcmenın cocuga etkısı olmaz demıstı. ac kalma sık sık az ye. canın ne ıstıyosa ye demıstı bıde bol bol su :)

zor tabiki canım anlıyorum.hem ilk hamile kalabilmişsin bundan sonrası daha çabuk olur gibime geliyor yani tedavi yanıt vermiş ne güzel.hiç umudu olmayanlar var.tabi birde şu var eğer rabbim size bir evlat verecekse inşallah tekrar tedaviye gerek kalmadan bir mucize gerçekleştirir.tevekkül et ve allah a bırak o zaman herşey daha kolay olur inşallah.rabbim gönlümüzdeki duaları kabul eylesin.

canım nolur bızede haber ver doktordan cıkınca. ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya

ne güzel bi haber canım .yarın bizde gidicez dr a daha keseyi bile görmedik ilk kez görücez inşallah güzel haberleri paylaşırım bende sizlerle.

günaydın herkesee :) işe gelmek gun gectıkce zorlasıyor. son aylarda napıcaz hıc bılmıyorum valla... sizinde durum oyle mı çalışan hamışler :) ya bıde ben bu hamılelık olayını duydugumdan berı dogru duzgun temızlık falan da yapmıyorum evde. ev resmen pislik ıcınde. annemler falanda sehır dısında yardıma cagırabılecegım kımse yok. hafta sonu yavas yavas yapıcam artık. siz temızlık falan yapıyormusunuz eskısı gıbı ?

günaydın kızlarrr sronsuz bir gün olur inşşş

Beeeennn!! Şu an yatıyorum ödüm patlıyo ve ben daha 5 haftanın içindeyim( ben de şimdi size yazacaktım arayayım mı doktorumu? Yatınca geçiyor gerçi
canım kasık ağrıların olacak tabiki rahmin genişliyo bebişin sana tutunmaya yerleşmeye çalışıyo merak etme korkma. kanaman olmadığı müddettçe sorun yok

günaydın canım.bende pek fazla yapamıyorum yardımcı geliyor arada .saolsun eşimde çok destekçi bulaşık makinesini falan bile yerleştiriyor eğilip kalkmıyım diye yarında kız kardeşimi getiricem dr dan sonra bende kalıcak bi 10 gün falan oh rahatım

Günaydınnn :) benim evde fena ve aynen yardım edecek kimse yok uzakta okduğumz için bende ilk defa ve utanarak yardımcı almayı düşünüyorum. Zaten sonra da okullar bittiği için anneme kaçıcam eşimi bırakıp hiç bir faydam yok çünkü en azından annemin yanında sağloklı beslenîrim

Huf bende aynıyım işimde ayakta durmamı gerektiriyor bakalım ne kadar dayanıcam.. Sıcağa da çıkıyorum kan ter içinde kalıyorum benimde yardımcı kimsem yok sağolsun eşim toz alır süpürge yapar hele şimdi hamileyim diye hepten rahata aldım kendimi :) Allah razı olsun onlardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

ah ya ne guzel ınsanın bı kız kardesının olması. keske benımde olsaydı ınsan hıc cekınmeden cagırırdı valla :) ben daha hıc yardımcı cagırmadım eve ama bu gıdısle cagırmadan olmayacak. eşim eskıden hıc bırseye elını surmezdı ama bu hamişlik olayından sonra allah razı olsun oda cok yardım edıyor ama gunluk rutin işleri yapabılıyor ancak. ama evın soyle dip koşe temizlenmesı ondan cıkmaz :)

canım ayrılma esınden ya bence. bulantılar varken tamam da sonra don evıne. adama da yazık yanlız napıcak evde. hem bebısının de ona ıhtıyacı var bence

evet canım ya gercekten allah razı olsun. benım kı eskıden hıc yapmazdı ama suan masallahı var ama erkeklerın yapıcagı ıs bı yere kadar. bakalım napıcaz bız bu dokuz ay :)

evet canım ya gercekten allah razı olsun. benım kı eskıden hıc yapmazdı ama suan masallahı var ama erkeklerın yapıcagı ıs bı yere kadar. bakalım napıcaz bız bu dokuz ay :)

Biz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım da temizlik vallahi umrumda değil. Arada kadın çağırır hallederiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde ev aynen öyle eşim bi ara yapmaya çalıştı aman istemem bi makina boşalttı herşeyi kafasına göre yerleştirdi küçk tavanın üstüne büyük tava falan ben gelemem öyle dedim çekil. yavaş yavaş bulaşık yıkıyorum sadece mak diziyorum çamaşırları falan asıyo sağolsun. ama temizlikçi almam gerekicek aynı ev çok fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…