- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
Hadi bakalım maşallah haftaya salı bizde 8+4 olucaz ve doktora gidicez inş amanında amanın şimdi benimdemi minişim büyüycek kocaman mı olucak akıllı bıdıklar :)
ay evet ya 1 ay sonra geldiğinde kolları bacakları oynucak falan dedi doktor çok heycanlandım :))) çikolata falan ye gelirken hareketli olsun bebiş dedi :))
Kızlar benim 2 gündür kasıklarıma ağrı giriyor. Çok uzun süreli ya da dayanılamayacak gibi değil ama korkuyorum. Normal mi aranızda yaşayan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
endişelenme ilk haftalarda normal bende de oluyor önceki hamileliğimde de vardı. Adet sancılarına benziyor. Zamanla geçecek inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim herkese busuyguları yaşatsın bizlerinkinide tamamına erdirsin inşallah güZel duygular bunlar insanın içi daha şimdiden kıpır kıpır oluyor doğunca düşünemiyorum. Burdaki annişlerin hepiciğine ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin rabbim
ay evet ya 1 ay sonra geldiğinde kolları bacakları oynucak falan dedi doktor çok heycanlandım :))) çikolata falan ye gelirken hareketli olsun bebiş dedi :))
Evden,perdeden,halıdan,telefondan her şeyden midem bulanıyor ama yemek yememe engel değil.çok ilginç.
Sagol canım nedense dr.cok fazla kızamıyorum:26: bakalım hayırlısıyla su 3 gun bı gecsınbaşka bir dr görün canım her dr olaylara aynı bakmıyo benim eltim hamileyken 10 dr değiştirmşti en sonunda güvendiğini buldu ama. ümitsizliğe kapılmadan önce alternatifleri düşün ve moralini şimdi bozma tamammı...
Aminnn canım pozitif düşünmeye calısıyorum cevremde negatıf dusunenlerden uzak duruyorumçok dua et
dua kaderi değiştirir
inşşallah rahmin can verir olmazı oldurur
iyi haberler alırsın kalbini ferah tut canım benım
Kızımda yaşadığımı hatırlıyorum küçücük bi noktayken bir sonraki muayenede kıpır kıpır minik bi insana dönüşmüştü.. eşimle birkaç gün şokta gibi hep ondan bahsetmiştik.. çok keyifli bişey.. bir an önce gelse o günlerimiz😊
Aminnn canım pozitif düşünmeye calısıyorum cevremde negatıf dusunenlerden uzak duruyorum
Canım benım 5+4 gunlukken kanamam oldu o gun dr gıtıgımde kese ve bebege bakarken 2 tane noktanın kıprastıgını gösterdı bak dedı kalbın sesını normalde 6 ıle 8 hafta duyarız ama bebısın sana süpriz yaptı dedı bunun akabınde bu gun bu olayla karsılastımbu titreşim olayı ne ki bu benim 2. hamileliğim ama ilk defa duyuyorum? sanki önceden atıyodu da şimdi durmuş gibi anlatmış sana ama bence 5. hafta çok erken böyle bişey için.. bence bekleyebildiğin kadar bekle ve mutlaka farklı bir dr dan da görüş al. müdahale için acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten allah korusun dediği gibi bir sorun varsa başka belirtiler de olur.
İnşalah canım öyledir böyle olduguna ınanmak ıstıyorum ve hep dua edıyorumcanım hemen baska doktora gıt. hemen sonlandrma tek doktorun dedıgıyle .ve bol bol dua et. bekı daha kalbı atmaya baslamamasıtır. dr titresim dedıgı sylerı yanlıs anlamıstır
Evet canım inşalah öyledir dr.dusunduren bence 5+4 gunluken gormesı olduaaaa 6+2 de gittim kalp sesi için daha çok küçük dedi ultrasondan baktı gönderdi o zamandan bu zamana daha gitmedim bugün 8 oldum. bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Bence doktor çok acele etmiş bunları söylemekle.
Önce karnımdan baktı keseyı ve bebegı gordu ama kalbını göremedı,sonra vajıdan baktı yıne goremedı ama dedıgım gıbı 5+4 gunluken gormustu yanı bana oyle dedı ve 2 noktayı gosterdı benımde ılk gebelıgım ne dedıyse ınandımvajinadan mı bakıldı? yoksa o kadar erken kalp sesi biraz zor olur.
Kızlar benim 2 gündür kasıklarıma ağrı giriyor. Çok uzun süreli ya da dayanılamayacak gibi değil ama korkuyorum. Normal mi aranızda yaşayan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim içinde yaz bebişinden sonra değişiklik olacak. hayırlısıyla o günleri görelim de.. her mevsim bahar olur😊 sizin beklenen tarih ne? Bizim şubat sonu ama sezeryan olacağından daha erken olur sanıyorum