2015 Şubat Anneleri

Evet canim dollenme sirasinda salgilanan sivilarin yogunlugu nedeniyle olusan bir olusummus benim doktorum kist bile degil bunun adi dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sukrediyorum inanki allah korusun yeni bir kist olsa ameliyat için mecalim yoktu :/ ki gebeyken boyle birşey söz konusu dahi olmuyor. Bu arada hayirli olsun canimcim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım tup bebek 6.haftam ben sımdı korktum cunku hala 4. gun kesılmedı kanamam :KK43: bende kan sulandırıcı kullanıyorum

Canim korkma bana hamileliğim boyunca devam edebilir dediler..ben her gün merkezi aradım nerdeyse lekelenme yen hastaları olmadığını söylediler..benimde 6. Haftada olmuştu suan 7 +1 oldum

Son düzenleme:
Lekelenme konusunu dert etmeyin kızlar. Ben ilk hamileliğimde 12. Haftaya kadar lekelendim ama hiç bi problem olmadı. Hatta bi gece kanamam da oldu epeyce. Ertesi sabah doktora koşturduk ama oğlum gayet halinden memnun yüzüyordu kesesinde:) stres aslında herseyin ana nedeni rahatlamaya bakın zaten hormonlar sarmış dört bi tarafımızı rahat vermiyorlar doğru düzgün düşünelim. Bir de üstüne herşeyi kafaya takmayın bebişler üzülmesin sonra:KK66:

Sukrediyorum inanki allah korusun yeni bir kist olsa ameliyat için mecalim yoktu :/ ki gebeyken boyle birşey söz konusu dahi olmuyor. Bu arada hayirli olsun canimcim.

Saol canim sana da hayirli olsun saglikla kucagina al bebisini :)

Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle acaba aranizda benim gibi olan varmı acaba lütfen cevap verin çok fena taktım kafaya

Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle acaba aranizda benim gibi olan varmı acaba lütfen cevap verin çok fena taktım kafaya

Ben de hic hissetmiyorum...sadece yogun bi uyku hali var o kadar...

hayatım bende öyleyim
valla kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum arada midem bulanmasa unutacağım resmen
yarın randevum var kese görmeye gideceğim
ama çok korkuyorum keseyi göremezsem diye
hatta hamile olduğuma ikna olabilmek için daha dün gebelik testi yaptım tekrar
heralde kalp atışlarını duyana kadar bu böyle gidecek :KK31:

bu arada senin ikizler tedavi mi doğal mı canım:nazar:

Gerçekten mi nerdeyse iki aylık olduk belirti yok korktum bende acaba gebelik kendi kendine sonlandı mı diye Allah korusun sağolun kızlar

Arada benim de aklima geliyo 😳
Neyse Allah korusun bebislerimizi insallah..

Selam, içinizi rahat tutun Allah'ın izniyle bişey olmaz korkmayın. Benimde arada midem bulanıyor 2 kere çıkardım şimdiye kadar bugun midem bulanırlar su içtim onuda tekrar çıkardım.. Çok yorgunum.

8. Haftada ya musavvir, ya mübdi çekiyorum sizede tavsiye ederim.

Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...

Canım uyandığım gibi karpuz yedim dün ama o anlık kesiyor o da, bütün gün de yiyemem karpuz. Artık idare edicem minnağım için :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulsoyliyimlığı ile gönderildi

Katlanicaksin aryik annesi. Herseyin minigin icin. :)) daha cinsiyeti de belli olmadan da bisey diyemiyosun ya. Oglummu diyim kuzim mi. Bazen arada kizim cikiyor agzimdan ne yalan soyliyim. :) aman saglikli olsunlar da gerisi onemli degil

hayatım bende öyleyim
valla kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum arada midem bulanmasa unutacağım resmen
yarın randevum var kese görmeye gideceğim
ama çok korkuyorum keseyi göremezsem diye
hatta hamile olduğuma ikna olabilmek için daha dün gebelik testi yaptım tekrar
heralde kalp atışlarını duyana kadar bu böyle gidecek :KK31:

bu arada senin ikizler tedavi mi doğal mı canım:nazar:

Selamlar. Yaa ben de sadece ben mi boyle dusunuyorum deyip telas yapiyordum :)) ben de ayni sekilde hafif mide bulantisi ve arada kasik agrilarim olmasa unutucam. Ben de yarin kese icin gidicem. Benim 5+2 olacak. Bakalim gorebilecekmiyiz.

Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...

Cook gecmis olsun canim. Bazilarinda oluyormus oyle yemek yaparken bulantilar. Cok zor bulanti cekmek. Keske bunun icin kesin bişey yapsalardi iyi olurdu.anne olmak hiiic kolay digil

Son düzenleme:
X