2015 Şubat Anneleri

forumda yeni evli olup bebek bekleyen çok göremediğim için kndimi tek sanıyor garipsiyordum bazen ama varmış bnm gibi taze gelin cici annelerde :)
aslen nerelisin ankaranın neresindesin?
bn aslen karadenizliyim ama 4 yaşımdan beri bursada yaşıyorduk bursadan istnbula gelin geldim :KK1:

Sadece forumda değil ki bizler gibi aceleci pek bulunmuyor yahu maşallah bize 😄 aslen Ankaralıyim ben hep burdaydim farklı şehre gelin gitmek nasıl bi duygu? :)

Bende ilk yasiyorum canim bol bol okuyup bilgilenmeye calisiyorum. Arkadaslarimin yasadiklarindan gözlemlediğim kadari ile biliyordum :) acikma çok fena ya birden Maiden kaziniyor içim kiyiliyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ya çok fena sanki açlıktan Ölmüşüm gibi mutfağa kosuyorum 😃😃

Sadece forumda değil ki bizler gibi aceleci pek bulunmuyor yahu maşallah bize 😄 aslen Ankaralıyim ben hep burdaydim farklı şehre gelin gitmek nasıl bi duygu? :)

aynen çok hızlıyız :KK1:
istnbulda akrabalarım var ondan çok zorlanmadım bursayada yakın ama başka şehr olsa çok daha zorlanırdım.

sizler yemek pişirebiliomusnz kızlar bna soğan kokusu et kokusu çok ağır geliyor ben burnumu örtüyle bağlayıp öle soğan doğra yağa koy çık nefes al gel karıştır çık nefes al die die yemek yapmaya çalışıyorum :26::KK30:

selam kızlar ben de 8 haftalık hamileyim aranızda kalp çarpıntısı yasayan var mı peki ? ozellıkle sabah kalkınca ve aksam saatlerınde cok çarpıntım oluyor bnm

selam kızlar ben de 8 haftalık hamileyim aranızda kalp çarpıntısı yasayan var mı peki ? ozellıkle sabah kalkınca ve aksam saatlerınde cok çarpıntım oluyor bnm

kalp çarpıntısıı yok bnde canım ama öle hissettiğinde tansiyonunu ölç istersen tansiyonun yükseliyorsa çarpıntı olabilir.

Arada benim de aklima geliyo 😳
Neyse Allah korusun bebislerimizi insallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin zaten Allah a emanetler onlar içimizde doktora gitmedigimiz sürece bihaberiz onlardan Rabbim korusun onları
hayatım bende öyleyim
valla kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum arada midem bulanmasa unutacağım resmen
yarın randevum var kese görmeye gideceğim
ama çok korkuyorum keseyi göremezsem diye
hatta hamile olduğuma ikna olabilmek için daha dün gebelik testi yaptım tekrar
heralde kalp atışlarını duyana kadar bu böyle gidecek :KK31:

bu arada senin ikizler tedavi mi doğal mı canım:nazar:
Aynen sabah benimde aklıma geldi gebelik testi:KK53: ne bekliyosam testten İkizlere 1 ay klomen kullandıktan sonra hamile kaldım ama çatlama iğnesi vurulmadi hiç umudum yoktu bu aydan kendi Dr izinliymis başka doktora gittim yumurta ölçümü için sağda 1 yumurta var dedi ama ben soldan iki tane yumurtlamisim Allahın takdiri iste:KK49:
doktor randevularında problem yoksa, yoktur bence. sıkıntı etme.
doktor randevum yarın sabah 10 gün önce kese gördük bu 2. randevum ilerleyen aylarda aylık cagiricaklar acaba o zaman ne yapacağız:KK35:

kalp çarpıntısıı yok bnde canım ama öle hissettiğinde tansiyonunu ölç istersen tansiyonun yükseliyorsa çarpıntı olabilir.

baktırdım canım tansıyonum normal ama nabzım yuksek cıktı o da ztn hamilelikte artarmıs..demir degerim hafif düşük çıkmıstı kan tahlilimde doktor 3. ay da demir hapı baslarız demişti belki ondan oluyordur diye düşünüyorum..salı gunu kontrolum var gidince bi sorcam bakalım

Katlanicaksin aryik annesi. Herseyin minigin icin. :)) daha cinsiyeti de belli olmadan da bisey diyemiyosun ya. Oglummu diyim kuzim mi. Bazen arada kizim cikiyor agzimdan ne yalan soyliyim. :) aman saglikli olsunlar da gerisi onemli degil

Ya ben hamiş olduğumu öğrendiğim gece rüyamda pembe yelekli bi bebiş gördüm yerde oturuyodu evde onu kucağıma alıp bebeğim diye kokluyodum böyle bana da hep kız olcakmış gibi geliyo da hayırlısı sağlıklı olsunlar da dediğin gibi :)))

Benim cok oluyor maalesef, hatta bu sabah bir bardak cay ictim kalbim yerinden cikacak gibiydi hemen yattim. Tabi caydan degil hep oyle

Benim cok oluyor maalesef, hatta bu sabah bir bardak cay ictim kalbim yerinden cikacak gibiydi hemen yattim. Tabi caydan degil hep oyle

offf ya cok kötü bir his yalnız :KK43:( cayı kahveyi bıraktım ben ztn çarpıntıyı artırır diye...senin demir degerin normal mi ?ben de her zaman çok ufak bi kansızlık cıkardı ztn sanırım o arttı brz bende :KK43:( bulantı halsizlik falan da eklenince iyice beter oluyor..en kısa zamanda vucutlarımız alısır bu durumlara da rahat hamilelikler geçiririz insallah:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
offf ya cok kötü bir his yalnız :KK43:( cayı kahveyi bıraktım ben ztn çarpıntıyı artırır diye...senin demir degerin normal mi ?ben de her zaman çok ufak bi kansızlık cıkardı ztn sanırım o arttı brz bende :KK43:( bulantı halsizlik falan da eklenince iyice beter oluyor..en kısa zamanda vucutlarımız alısır bu durumlara da rahat hamilelikler geçiririz insallah:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

çarpıntı ben de yaşıyorum bayanlar ama benim mitral kapak yetmezliğim var o yüzden..demir eksikliği de bonusu oluyo tabi..3 saattir yüksek nabızla ter atıyorum 98 e kadar çıkıyo ve bu sıcakta da hiç çekilmiyor..bebişlerimiz çin katlanıcaz her şeye yapacak bişey yok yeter ki iyi olsunlar =)

Ya ben hamiş olduğumu öğrendiğim gece rüyamda pembe yelekli bi bebiş gördüm yerde oturuyodu evde onu kucağıma alıp bebeğim diye kokluyodum böyle bana da hep kız olcakmış gibi geliyo da hayırlısı sağlıklı olsunlar da dediğin gibi :)))

Ay hafi hayirlisi. Bende hamis oldugumu ogrenmeden 3 gece evvel ruyamda kizim oldugunu gordum. Daha yeni yuruyordu. Saclari gozlerini hala hatirliyorum o kadar belirgindi. hayirlisi :KK66:

Tahlilleri almadim henuz haftaya goturecem doktora. Oyle hic test falan yapmamistim. Bende icmiyorum cnm gunde bir iki bardak cay

aynen çok hızlıyız :KK1:
istnbulda akrabalarım var ondan çok zorlanmadım bursayada yakın ama başka şehr olsa çok daha zorlanırdım.

sizler yemek pişirebiliomusnz kızlar bna soğan kokusu et kokusu çok ağır geliyor ben burnumu örtüyle bağlayıp öle soğan doğra yağa koy çık nefes al gel karıştır çık nefes al die die yemek yapmaya çalışıyorum :26::KK30:

Sevindim o zaman senin adına canım :)

Ayy halini çok iyi anlıyorum kokular bu ara benide mahvediyor su kokar mi ya musluktan akan suyun kokusu bile rahatsız etmeye yetiyor beni ama yemek konusunda son zamanlarda rahatım kayinvalidem yakınimda akşam yemeklerini onda yiyoruz son günlerde o yüzden sıkıntı çekiyorum :)

çarpıntı ben de yaşıyorum bayanlar ama benim mitral kapak yetmezliğim var o yüzden..demir eksikliği de bonusu oluyo tabi..3 saattir yüksek nabızla ter atıyorum 98 e kadar çıkıyo ve bu sıcakta da hiç çekilmiyor..bebişlerimiz çin katlanıcaz her şeye yapacak bişey yok yeter ki iyi olsunlar =)

bnm de nabız gecen gun 96yı bulmuştu ölüyorum falan sandım..evet katlancaz yeter ki onlar iyi olsun da gelip geçer bunlar unutulur gider :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bnm de nabız gecen gun 96yı bulmuştu ölüyorum falan sandım..evet katlancaz yeter ki onlar iyi olsun da gelip geçer bunlar unutulur gider :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benim normalde 80-90 oluyor zaten. Bana Dr decavit verdi daha rahatim onu ictigimden beri.

Cook gecmis olsun canim. Bazilarinda oluyormus oyle yemek yaparken bulantilar. Cok zor bulanti cekmek. Keske bunun icin kesin bişey yapsalardi iyi olurdu.anne olmak hiiic kolay digil

Sorma canim ya yemeği ben yapmadan önüme gelince yiyiyorum ama ben yaparsam yaptigimi da yiyemiyorum bulantidan da zor yapiyorum. Oglumda surunuyodum yemek de yiyemezdim. Çok şükür simdi yemek yemede silinti yok. Saglikli olsunlar inşallah.

mrb bayanlar nasilsiniz? uzun suredir giremedim foruma..biz artik 6+1 gunluk olduk :-):-):-) gecen gun agrim vardi doktora gittik tesadufen oldu tamda ogun bebegimin kalp atisi baslamis gorduk minnacik ayyy nasil bi guzel duyguymus yarabbim dileyen herkese nasip eder ins. bir hafta sonrada sesini duyabilirsiniz dedi sabirsizlikla bekliyorum :-):-)

çok geçmiş olsun cnm.sendeki sıkıntı neydi?

allaha sukur bende kanama yok. ama dr tutunmasında sıkıntı gordu. senıde o yuzden uyarmak ıstedım. bende hıc belırtı yoktu. arada bı kasıgıma sancı gırıyodu ama o cogu kısıde oluyor dıye cok takılmamıstım. dr önemli boyle seyler , özellikle adet agrısı kadar şiddetli sancı cekersen kesınlıkle soyle dedı. o yuzden erkenden gıtmek onemlı bnece

Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle acaba aranizda benim gibi olan varmı acaba lütfen cevap verin çok fena taktım kafaya

Ne mutlu sana bunda kafaya takılacak ne var. Ailemde benim dışımda her kadın hamilelik belirtisi yaşamadan hamilelik geçirir. Hep özenmişimdir:KK43:

X