2015 Şubat Anneleri

allaha sukur bende kanama yok. ama dr tutunmasında sıkıntı gordu. senıde o yuzden uyarmak ıstedım. bende hıc belırtı yoktu. arada bı kasıgıma sancı gırıyodu ama o cogu kısıde oluyor dıye cok takılmamıstım. dr önemli boyle seyler , özellikle adet agrısı kadar şiddetli sancı cekersen kesınlıkle soyle dedı. o yuzden erkenden gıtmek onemlı bnece

benim de gün içinde çok sancım oluyor.aynen dediğini gibi.şiddetli adet sancısına benziyor ama dr henüz bişey demedi.sanırım ctesi günkü kontrolde önemli bişey varsa söylicek.daha bebişi de göremedik zaten sat a göre uyumlu da gitmiyo:KK50:hakkımızda hayırlısı inşallah

baktırdım canım tansıyonum normal ama nabzım yuksek cıktı o da ztn hamilelikte artarmıs..demir degerim hafif düşük çıkmıstı kan tahlilimde doktor 3. ay da demir hapı baslarız demişti belki ondan oluyordur diye düşünüyorum..salı gunu kontrolum var gidince bi sorcam bakalım

canım bnm hiç tnsiyon ölçmediler ama benim genelde ölçmelerimde annemlerde 100 -90 civarı çıkardı nabzım.
tansiyonun olmaması çok iyi ama nabız artık çift kişi olunca sanırım artmıştır bnmde artarsa yandım ben 120i bulurz mazaAllah :)

şu bulantılar konusunda bnde dertliyim ne güzel 2 haftaya kadar bişe yoktu oh dedim annem gibi olmıcam ama 3 gündür acayıp bulanıo yemek yapmak ölüm bnm için burnumu kapatıp ara ara dura dura nefes alarak yapıyorum. Benim annem yada eşimin annesi bu şehirde değil el mahkum yemekleri yapıyorum. tencere yemeği yemek hiç istemiyorum eşimle yemek yememe konusunda çok çatışıyoruz zorla yedirtiyor sabahlarıda yumurta krizimiz var tiksinerek yiyorum herşeyi. midem aç oluo kazınıo ama aklıma bişiler yemek gelince tiksiniyorum bulantı artıo ama yemen lazım açkkende çok olur diyorlar kraker yiyip duruyorum. Daha hiç kusmadım ama o bulantı midenin havanması karışma hissi öldürüyor adamı tiksinme fln her kokuya hassasım herşey bna batıyor gibi :26:

selam kızlar ben de 8 haftalık hamileyim aranızda kalp çarpıntısı yasayan var mı peki ? ozellıkle sabah kalkınca ve aksam saatlerınde cok çarpıntım oluyor bnm

Bende de kalp carpintisi oluyor. Cok kotu oluyorum o zaman. Sanirim hamilelikle alakali

samsung

benim de gün içinde çok sancım oluyor.aynen dediğini gibi.şiddetli adet sancısına benziyor ama dr henüz bişey demedi.sanırım ctesi günkü kontrolde önemli bişey varsa söylicek.daha bebişi de göremedik zaten sat a göre uyumlu da gitmiyo:KK50:hakkımızda hayırlısı inşallah

canım yanlış anlama panik yapman için söylemiyorum önlem alman için söylüyorum
ilk gebeliğimde hamileliğimi ögredniğimden beri adet sancısı gibi karın ve kasık agrım oluyordu dr söylediğimde normal regl zamanları olur dedi vucut regl olmaya çalışır hormon etkisi filan
neuse geçmedi gebeliğim 6cı haftasında hala vardı tvu da göründü bebegim normal usgde görünmüyordu ve lekem oldu hemen başka dr gittim yine normal usgde görünmedi tvusgde göründü ve 8 haftaalık olması gereken bebişim 5 haftalık durumdaydı ve tüm müdahalelere ragmen bebişimi kaybetim

şimdi yine agrılarım vardı hatta reglimden önce 4 gün ciddi anlamda kanamam oldu regl bekliyordu eşim bile ama içimdeb bir ses annesin diyordu ve içimdeki sesim doğru çıktı regl günü ögrednim 899du hcg iki gün sonrada kese gördüm
ama agrılarım devam ediyordu dr hemen müdahale etti progestron verdi hiçbir iş yapmadan yatıyorum çalışıyordum yarın işi bırakacağım
karnımda kasıgımda belimde ara ara agrılar oluyor ilki kadar yogun olmasada tedbiri elden bırakmıyor drum
bence sende dr konuş ilgisiz davranmasın rabbimin emaneti onlar bize .
drun sorularına seni tatmin edecek cvplar vermiyorsa değiştir lütfen benim hatamı sen yapma
inşallah yavrucuğunu kucagına alırsın sağ salım canım

canım bnm hiç tnsiyon ölçmediler ama benim genelde ölçmelerimde annemlerde 100 -90 civarı çıkardı nabzım.
tansiyonun olmaması çok iyi ama nabız artık çift kişi olunca sanırım artmıştır bnmde artarsa yandım ben 120i bulurz mazaAllah :)

şu bulantılar konusunda bnde dertliyim ne güzel 2 haftaya kadar bişe yoktu oh dedim annem gibi olmıcam ama 3 gündür acayıp bulanıo yemek yapmak ölüm bnm için burnumu kapatıp ara ara dura dura nefes alarak yapıyorum. Benim annem yada eşimin annesi bu şehirde değil el mahkum yemekleri yapıyorum. tencere yemeği yemek hiç istemiyorum eşimle yemek yememe konusunda çok çatışıyoruz zorla yedirtiyor sabahlarıda yumurta krizimiz var tiksinerek yiyorum herşeyi. midem aç oluo kazınıo ama aklıma bişiler yemek gelince tiksiniyorum bulantı artıo ama yemen lazım açkkende çok olur diyorlar kraker yiyip duruyorum. Daha hiç kusmadım ama o bulantı midenin havanması karışma hissi öldürüyor adamı tiksinme fln her kokuya hassasım herşey bna batıyor gibi :26:

ben de ilk defa dün kustum bulantı hep var ama kusma 1 kez oldu neyseki evdeydim yarın iş var bakalım nasıl gececek :KK43:(( son 2 haftadır ben de yemek yapamıyorum hatta mutfaga giremiyorum desem yeridir.. sağolsun eşim yapıyor herseyi..ben az az ama sık aralıklarla yiyince kendimi daha iyi hissettiğimi farkettim.. uzun süre aç kalınca hem bulantım cok oluyor hem çarpıntım.. o yuzden bi meyve yiyorum bi yogurt arada ceviz üzüm..çok aç kalmamaya dikkat ediyorum

Bende de kalp carpintisi oluyor. Cok kotu oluyorum o zaman. Sanirim hamilelikle alakali

samsung

evet okudugum kadarıyla hamilelikte görülebilen bişiymiş.. ama kendimi çok kötü hissediyorum o çarpıntı anlarında.. gecen gün sinirim bozuldu gözlerimden yaş geldi aglamaya basladım

evet okudugum kadarıyla hamilelikte görülebilen bişiymiş.. ama kendimi çok kötü hissediyorum o çarpıntı anlarında.. gecen gün sinirim bozuldu gözlerimden yaş geldi aglamaya basladım

çarpıntı nasıl oluyor canım ne hissediyorsun o anlarda ?

Canim korkma bana hamileliğim boyunca devam edebilir dediler..ben her gün merkezi aradım nerdeyse lekelenme yen hastaları olmadığını söylediler..benimde 6. Haftada olmuştu suan 7 +1 oldum
:KK62::KK62::KK62::KK62: durdu sayılır canım cok mutluyum bı ıkı damla kadar oda ınsallah yarın kesılır:128::124::124:

mrb bayanlar nasilsiniz? uzun suredir giremedim foruma..biz artik 6+1 gunluk olduk :-):-):-) gecen gun agrim vardi doktora gittik tesadufen oldu tamda ogun bebegimin kalp atisi baslamis gorduk minnacik ayyy nasil bi guzel duyguymus yarabbim dileyen herkese nasip eder ins. bir hafta sonrada sesini duyabilirsiniz dedi sabirsizlikla bekliyorum :-):-)
AYY CANIM COK SEVINDİM HAYIRLI OLSUN :nazar::emir_bebek::nazar:BENIMDE 6+1 OLDU BENIM GECEN HAFTA KALP TITRESIMINI GORMUSTUK AMA DUN GITTIGIMDE GOREMEDIK DR. ZATEN ERKEN GORMUSTUK DEDI BIRAZ RAHATLATTI SALI GUNU TEKRAR KONTROLUM VAR:KK52:

Son düzenleme:
Sadece forumda değil ki bizler gibi aceleci pek bulunmuyor yahu maşallah bize 😄 aslen Ankaralıyim ben hep burdaydim farklı şehre gelin gitmek nasıl bi duygu? :)

Aynen ya çok fena sanki açlıktan Ölmüşüm gibi mutfağa kosuyorum 😃😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acikiyorum ama birde yiyebilsem. Bugün dunyayi yiyecekmisim gibi uyandim Esim kahvaltiyi hazirladi hiçbirşey yiyemedim yine:KK43:

Sadece forumda değil ki bizler gibi aceleci pek bulunmuyor yahu maşallah bize 😄 aslen Ankaralıyim ben hep burdaydim farklı şehre gelin gitmek nasıl bi duygu? :)

Aynen ya çok fena sanki açlıktan Ölmüşüm gibi mutfağa kosuyorum 😃😃

Acikitorum ama birde yiyebilsem. Bugün dunyayi yiyecekmisim gibi uyandim Esim kahvaltiyi hazirladi hiçbirşey yiyemedim yine:KK43:

Hanımlar iyi akşamlarrr :KK49::KK49::KK49::KK49:

Biz doktordan geliyoruz ... Az sancım oldu bende ihmal etmek istemedim bel ağrımda olunca üstüne ... Doktor ultrasonla iyice kesinleştirdi 5+5 iz :)))))
fakat ilk korktum göremedi keseyi meğersem kenardaymış ...
Kenarda olması normal mii

birde idrarımda iltihap çıktı ilaç yazdı

Hanımlar iyi akşamlarrr :KK49::KK49::KK49::KK49:

Biz doktordan geliyoruz ... Az sancım oldu bende ihmal etmek istemedim bel ağrımda olunca üstüne ... Doktor ultrasonla iyice kesinleştirdi 5+5 iz :)))))
fakat ilk korktum göremedi keseyi meğersem kenardaymış ...
Kenarda olması normal mii

birde idrarımda iltihap çıktı ilaç yazdı
Öncelikle maşallah çok güzel aman nazar değmesin :) benimde ağrım oluyor ara ara kasıklarımda ve belimde,çok korkuyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum. Daha bir hafta var randevuya da . Akıntım vardı bugün o da yok . Korkuyorum .. Fakat senin soruna cevabım yok,doktor birşey olsaydı söylerdi doktoruna güven bence :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle maşallah çok güzel aman nazar değmesin :) benimde ağrım oluyor ara ara kasıklarımda ve belimde,çok korkuyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum. Daha bir hafta var randevuya da . Akıntım vardı bugün o da yok . Korkuyorum .. Fakat senin soruna cevabım yok,doktor birşey olsaydı söylerdi doktoruna güven bence :/

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

endişe bitiricek beni zaten ... Uyamıyorum bile :44:
Yolk kesesi görülmedi sanırım ... Birde 0.92 cm yazıyor bide bunu anlamadım ben şimdi

endişe bitiricek beni zaten ... Uyamıyorum bile :44:
Yolk kesesi görülmedi sanırım ... Birde 0.92 cm yazıyor bide bunu anlamadım ben şimdi

Bende de durum aynı ne yapıcaz biz yaa :)) yolk kesesi ne ki canım ? E boyu işte keseninn :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de durum aynı ne yapıcaz biz yaa :)) yolk kesesi ne ki canım ? E boyu işte keseninn :))

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi bakarsan diğer ultrason kağıtlarına kesenin içinde kenarlarında fln ufak nokta gibi birşey var o sanırım ...
şimdi 1 cmmi olcak benim mercimekk :KK53:

Acikitorum ama birde yiyebilsem. Bugün dunyayi yiyecekmisim gibi uyandim Esim kahvaltiyi hazirladi hiçbirşey yiyemedim yine:KK43:

O kötü oluyor işte yaa.Bende çok şişkinlik oluyor ya ve gaz. yaşayaniniz var mı akşam saatlerine doğru davul gibi geriliyorum resmenn

günaydın herkse

kızlar ben b gün 6+1 oldum.az önce çok az daolsa kahvrengi leklenmem oldu çok kötüyüm.eşimede bişey söylemedim ağrım falanda yok ama doktora gitmek grekirmi acaba ?

6+5 olduk biz teyzeleri. Ama aşırı çok bulantım var au bile içmek istemiyorum 4 gündür kafam doğru düzgün yastıktan kalkmıyor. Benim gbi olan varmı acaba ?

X