öyle canım sende de oldu mu böyle bir durum?
Çıldırmak üzereyim doktora gitiim kendi doktoruma gitmedim ama doğum evine gideyim kan testlerimide yaptırayım dedim haftaya kendi doktoruma giderken hazır olsun diye resmen gerizekalı bir doktora denk geldim sinirlerimi yıprattı 2 dakikada bebeğin kalp atışını alamıyorum dedi testleri iptal et dedi yardımcısına ultrasyon yaz aşağı insin dedi bana hiçbirsey demedi ben sordum noluyo diye 1 dakka muayene etti etmedi sürmemiştir bile inanın hastayım diyorum ben bilemem dedi aşağı indim ağla ağla sıra bekle baktı doktor çok yeni daha çok küçük dedi kalp atışı var gibi ama idrara sıkışık gelmişin net görünmüyo mesanen baskı yapıyo dedi normal dedi içim rahatladı ne gerizekalı doktorlar var.
kızlar ben eskiye göre çirkinleştim sankiD size de öyle oldu mu:sss (bunun bi önemi yok tabi ki sadece merak ettim yeterki sağlıklı olsunlar )
kızlar kilo konusunda dikkat edin çok almamaya çalışın ben kızımda 30 kilo üstünde aldım ve gebelik tansiyonu çıktı kilodan dolayı 37. haftada çok yükselince sezeryan oldum ama bebeğimin gelişimi iyiydi 3.5 kilo doğdu ve doğumdan çıktığımda 85 kiloydum 7 ayda 60 kiloya düştüm bi tek emzirmeyle ama yinede nasıl verecem diye stres olmuştum
Selam kizlar. Bugun ilk kez doktora gittim. Keseyi gorduk sukur. 2 hafta sonra da kalp atisi icin gidecegim. Onu da duyarsam cok rahatlayacak icim.
samsung
Dr adı ne acaba? Bende aynı dertten muzdaribimSelam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.
bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.
Dün bebeğimi gördüm kızlar
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim
ayrıca canım oturduğum şehir İSTANBUL - TARABYA listeye ekleyebilirsin.
bebişimide kesemide gördüm kalp atışıda duydum :)
merhaba arkadaşlar ben k.k da önceden 2012 şubat mart annelerini takip ediyordum şimdi kısmet 2015 şubat annelerini takip edicem :) mart 2012 doğumlu bir kızım var ve 2 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim tahminen 5 haftalık henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlıyım
Dr adı ne acaba? Bende aynı dertten muzdaribim
Niye kimse bana hoşgeldin demiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol diclecim tecrübeli annelerden faydalanmak lazım :) sen nasılsın, bebişini görebildin mi?
Niye kimse bana hoşgeldin demiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.