2015 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun violin, kalp atışlarını birlikte bekleyecez desene.inş duymak nasip olur :18:

Sagol canim. Insallah birlikte o mutlu haberide veririz burdan canim.

merhaba arkadaşlar ben k.k da önceden 2012 şubat mart annelerini takip ediyordum şimdi kısmet 2015 şubat annelerini takip edicem :) mart 2012 doğumlu bir kızım var ve 2 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim tahminen 5 haftalık henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlıyım :KK9:

Hosgeldin Funda hayirli olsun bebisin. Saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah.

samsung

Teşekkürler hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebisleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye kimse bana hoşgeldin demiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım benım:KK16::KK16::KK16:. tecrubeli anneler basımızın tacıdır. deneyımlerını paylaşırsan bızımle cok sevınırız :nazar::nazar::nazar:

sonunda içime sinen dr buldumm:KK1:keseyi gördük ama bebişi göremedik. 5+4 haftalıkmışım yani ultrasonda öyle göründüğünü söyledi dr.yalnız anlamadığım 2 hafta önce beta hcg 2226ydı yani 5 haftaya tekabül ediyodu.ultrasonda niye öyle çıktı anlamadım:KK37:haftaya c.tesi kontrolüm var.düşünmekten kafayı yicem galiba:KK52:

sağol canım ben iyiyim Allah a şükür bebeğide pazartesi görmüştüm aile hekimimde ultrasyon var onda baktık ama kadın doğumcuma gitmedim 8. hafta gideyim diyorum sen nasılsın canım bebek nasıl

Bende iyiyim canım bebişi göremedim ama keseyi gördük. bende senin gibi 8. Haftada gitmeyi planlıyorum kalp atışları için.Zaman hiç geçmiyor sanki :KK43:

sonunda içime sinen dr buldumm:KK1:keseyi gördük ama bebişi göremedik. 5+4 haftalıkmışım yani ultrasonda öyle göründüğünü söyledi dr.yalnız anlamadığım 2 hafta önce beta hcg 2226ydı yani 5 haftaya tekabül ediyodu.ultrasonda niye öyle çıktı anlamadım:KK37:haftaya c.tesi kontrolüm var.düşünmekten kafayı yicem galiba:KK52:

Hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün ne güzel. Sat kaçtı senin bi de kesenin boyunu hatırlıyor musun?

Hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün ne güzel. Sat kaçtı senin bi de kesenin boyunu hatırlıyor musun?

sağol canım.kesenin boyutunu söylemedi dr ama büyüklüğü ve şekli gayet iyi dedi.sat ım da 30 nisan.sat a göre uyumlu mu değil mi bilmiyorum :KK50:

Bende iyiyim canım bebişi göremedim ama keseyi gördük. bende senin gibi 8. Haftada gitmeyi planlıyorum kalp atışları için.Zaman hiç geçmiyor sanki :KK43:

Ahh bende senin gbi hissediyorum kalp atışları 5 gün önce dinledim içim azda olsa rahatladı .. Doktorda bana ptesi gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi 8 haftayı geçmiş olucam gidince . Ama günler nasıl geçicek bilmiyorum. Offff ... Allah sabır ve sağlık versin hepimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım haklısın. bız 5+4 te keseyı gorduk, 6+4 te kalp atıslarını duymak ıcın gıttık. hatta sıkıntı oldugunu ogrendım ve hormon hapına basladım. allah korusun boyle bır durum soz konusu olursa gec kalınabılır. ben pazartesı tekrar gıdecegım kontrole. bence sen doktorunu degıstır.

çok geçmiş olsun cnm.sendeki sıkıntı neydi?

Ahh bende senin gbi hissediyorum kalp atışları 5 gün önce dinledim içim azda olsa rahatladı .. Doktorda bana ptesi gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi 8 haftayı geçmiş olucam gidince . Ama günler nasıl geçicek bilmiyorum. Offff ... Allah sabır ve sağlık versin hepimize

ben daha pıt pıtlarını duyamadım bile:KK50::KK50:Allah hepimizin bebişine sağlık versin inşallah:nazar:

ben daha pıt pıtlarını duyamadım bile:KK50::KK50:Allah hepimizin bebişine sağlık versin inşallah:nazar:

İnşallaaaahhhhhh ....
Gidemezmisiniz peki ? Artık görünür , senin için beklemek çok daha zor :/

evet öyle olurda kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra kime benzeyecek ... bitmiyor güzel heyecanlar benim 2. olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım

Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:

Canim 5 inci haftanin ortakarindayken bile gorenler vat. Seninki yuksek ihtimal görünür

İlk defa bugün bulantılarımı yoğun olarak hissediyorum. Bütün gün ve şuan bulantım oldu kusamıyorumda aptal aptal sadece bulantı var ve bu yüzden iştahım da yok karnım acıkıyor ama aklım yemek gelince resmen tiksiniyorum bu ne ya :KK43: şimdi sade makarna ve peynir yeme fikri iyi geldi sadece mecbur bunu yicem diğer herşey vıcık vıcık yağlı gibi geliyor resmen :KK43:(

Canim benim. Mide bulantilari icin karpuz ve limonun iyi geldiğini okumustum. Ben midemden dolayi limon icemiyorum bir kac dilim karpuz hem susuzlugu gideriyor hemde mide bulantisini

Canim benim. Mide bulantilari icin karpuz ve limonun iyi geldiğini okumustum. Ben midemden dolayi limon icemiyorum bir kac dilim karpuz hem susuzlugu gideriyor hemde mide bulantisini

limonu bnde yiyip içemem ama salatada biraz fazla koyup yediğimde iyi geliyor ama sonrada midem ekşiyor sizde karpuz demişsiniz yarın alıp deniyim bakım bulantıma iyi gelecek mi

hiç yoktu başlarda 1.5 haftadır var bulantı arkadaşlar bazen çok fazla oluyor ben kusup rahatlayamıyorumda öle sürekli havalanıyor :26:

Sabahım koru mıde bulantısıyla uyandım öğürmekten içim çıktı üzerıne burun tıkanıklıgı.. Ya kızlar dogal ne yapabılırım bu grıp gecmıyo ya ılac da bı mınoset verıyo. Çok fenayım kafam kalkmıyo yaa

Sabahım koru mıde bulantısıyla uyandım öğürmekten içim çıktı üzerıne burun tıkanıklıgı.. Ya kızlar dogal ne yapabılırım bu grıp gecmıyo ya ılac da bı mınoset verıyo. Çok fenayım kafam kalkmıyo yaa

Çok geçmiş olsun kuzum :KK43: doktor ilaç falan verdi mi? benimde burun akıntım ve tıkanıklık geçmek bilmedi. Korkuyorum iyice grip olucam diye ağzım kurumuş ona uyandım. Bide ben ateş takibi yapıyordum hamile miyim diye hamilelik sonrası da devam ettim. Bugün biraz düşmüş korktum :KK43: Hep yüksek mi olmalı vücut ısısı bilgin var mı canım

Çok geçmiş olsun kuzum :KK43: doktor ilaç falan verdi mi? benimde burun akıntım ve tıkanıklık geçmek bilmedi. Korkuyorum iyice grip olucam diye ağzım kurumuş ona uyandım. Bide ben ateş takibi yapıyordum hamile miyim diye hamilelik sonrası da devam ettim. Bugün biraz düşmüş korktum :KK43: Hep yüksek mi olmalı vücut ısısı bilgin var mı canım

Gunaydın cnm yok hep yuksek olmaz artık normal seyrıne doner ates basması olur. Dr ılac mınoset verdı yat dınlen dedı. Tmm yatıyorum ama nette okudum ılık suya lımon sık bır yemek kasıgı bal ıyı gelıyormus onu yapıyorum bende.

X