2015 Şubat Anneleri

etten yükseldi benim. kandaki demir oranına bakıyorlarmış ama hgb düşükse de kan takıyorlarmış.

hangimize geldiki hepimiz dökülüyoruz sayfada baksana kim demişse yalan demiş ikinci trimester balayıdır diye
ağrı sızı var şimdi ama o ağlama krizleri, bunalım haller, ayakta duramadığımız zamanlar geçti bence . hatırlayın ilk zamanları.

ağrı sızı var şimdi ama o ağlama krizleri, bunalım haller, ayakta duramadığımız zamanlar geçti bence . hatırlayın ilk zamanları.

ay evet onlar bitti dokunsalar ağlıyacak kıvama gelmeler filan binlerce şükür yine halimize. ama ezıcık daha enerjik olsak süper olur.

ay evet onlar bitti dokunsalar ağlıyacak kıvama gelmeler filan binlerce şükür yine halimize. ama ezıcık daha enerjik olsak süper olur.
ben ilk 3 ayda çok rahattım sadece diş fırçalama sorunum vardı 2. 3 aya girdiğimde mide bulantısı, tiksinme, halsizlik, mutfağa girememe şükür 1-2 haftadır normale döndüm

pekmez şekeri yükseltiyor canım dikkat etmek gerekli. ayrıca ben yıllardır kansızlıkla uğraşıyorum her türlü pekmez içmeme rağmen yükselmedi sadece haplar hep düzenli tuttular.

ben belki kansızlık yaşamadığım içindir ama nedense herzaman beslenmeyle herşeyin çözüleceğine inanlardanım. ne kadar doğrudur bilmiyorum da , inşallah da yaşamam ne diiimmm : )))

sen benim yerime düğüne git ben senin misafirini ağırlayayım. :)
cidden şu anda misafire temizliğe razıyım. düğüne gelme git gelinin evini temizle deseler giderim.

henüz kıyafet problemi yaşamadığımdan bu teklifini seve seve kabul ederdim : )))

kansızlık için verdi. benimde çok çok iyi ama yınede ıcmen gerekiyor dedı.

ilaç eksiği tamamlamak adına verilmez mi yahu : )) heralde her doktorun görüşü farklı benim doktorum pek ilaç yanlısı değil çok iyi anlaşıyoz : ))) ben magnezyum eksiğim olabilir diye düşünüyorum haftaya onada baktıracam

KIZLARR KIZLARR ,
ben size söliyim hepimiz kafayı yedik bence sağlam bir terapiste toplu olarak gitmeliyiz 2015 şubat anneleri yerine kafayı yemiş anneler dicekler kız bi bırakın kendinizi dinlemeyi ağrı sızı naz niyaz niye biz böleyiz hadi toplayın enerjinizi kendinize gelin akşam düğün var zaten S Sond ve ben oynıcaz daha ( bu yazışmalar doktorun verdiği VİNELAC adlı haptan sanırım bende enerji patlaması yaptı ) hadi elin kendinize

hemogram bakıyorlar hemoglobin bi de ferritin bakıyolar yanılmıyosam depoyu ferritin gösteriyor , pekmez dediğin gibi belki tek başına işe yaramaz ama ben başka bi arkadaşa da söyledim yanlış mı doğru mu bilmem ama düzenli beslenerek herşeyin hallolacağına inanıyorum.

Ben de senin gibi dusunuyorum. Ama duzenli beslenemiyorum. Hala et pisiremiyorum. Yiyesim de pek yok. Bir de benim 2 yil emzirme sonrasi bu hamilelik takviye sart. Ilkinde lohusayken bile kullanmadim dr kizardi ama icmedim. Sonradan daha kotu oldu. Illa ki beslenmenin yetmedigi zamanlar oluyor ozman inat edilmemeli diyorum artik.

Evet canım bnm de bebeğin gelisimi sat ile uyumlu o yüzden mutluyum:) % 90 ihtimalle düzelir dedi ztn..kötü şeyler düşünmek istemiyorum ben de.. dün bi hata yapıp preeklamsi ile ilgili bişiler okudum iyice gözüm korktu..artık internetten bişi okumicam..senin Bi dahaki randevu ne zaman? Ben 11 ekimde gidicem. .Umarım ikimizde güzel haberler alırız. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…