MERHABA HERKESE BENIM BİR PAŞA OĞLUM OLACAKMIŞ ERKEK ANNESİ OLMAK GÜZEL BİR DUYGU DİYOR ARKADASLARIM CEVREM BAKALIM SİMDİDE İSİM DERDİNE DÜŞTÜK...
ben ferrumu içiyorum mecburen verdi diye.değil mi ? bende başım çok ağrımasına rağmen içmiyorum parol çünkü benim ağrıma sökmüyor o zaten, gebeliği düşünmeye başladıktan sonra kestim ben ilaç içmeyi yaklaşık 3 ay falan önceden ağrı kesici yaklaşık 7 aydır yok yani hayatımda
meyve falan kesmiyor artık ara öğünlerde. içim bayılıyor benim acil yemek yemem gerekiyor. nasıl yaşıycaz böyle aç aç acaba.
ben ferrumu içiyorum mecburen verdi diye.
tahlil yaptırmak ıstıyordum ama korkudan gıdemedım sağlık ocağına. tetanos yapalım dıye yapışmalarından korkuyorum.
ne desem de atsam başımdan acaba.
aynı şey bende de oluyor hamilelikten diye düşünmüştümYa ben yemek yedikten sonra ağzıma acı su geliyor. Gastrit buna mi diyorlar. Reflü mü yoksa.yeni oldu.
ben ferrumu içiyorum mecburen verdi diye.
tahlil yaptırmak ıstıyordum ama korkudan gıdemedım sağlık ocağına. tetanos yapalım dıye yapışmalarından korkuyorum.
ne desem de atsam başımdan acaba.
kansızlık için heralde de mi ferrum , benim kanım iyi ama aklımdaki biraz düşerse değerler pekmez içerim diye düşünüyorum
eski teyzelerden sıcak iyi değil diye duydum. doğru mu bilmiyorum. ama bence karnına belıne falan koyma kaburga gogus kısmına koy sıcak havlu koyacaksan.dediğinin bende karın ağrısı harici hepsi var bel sırt. resmen bıçak saplıyorlar. şimdi ara ara bile giriyor ama arkamda 3 tane yastık ya öyle yatıyorum yada oturuyorum. ben şöyle geçirdim havluyu ütü ile ısıtıp belime sardım rahatladım. daha sonra yine başladı bu seferde bacak arama yastık alıp sol tarafıma tepişmeden yattım. ama ben sanırım üşüttüm o yüzden oldu çünkü ishal olmuşum hafiften.
benimki hem nazlı hem şımarık :) cinsiyeti ilk kız çıktı son kontrollerde erkek :) inş en kısa zamanda net şekilde hissederimm
sen benim yerime düğüne git ben senin misafirini ağırlayayım. :)akşama misafirim varmış ,,,, poff evde pis napacam ya bari kolay bi yemek yapayımda diğer zamanda temizlik yapayım
sıcak dediğim öyle yakıcak kadar değil canım ya. ılık diyelim biz ona. zaten belimde değil sırtımda problem. hani tam kaburga tarafında ben sanırım üşüttüm o yüzden böyle oldu. dayanılmaz bir ağrı idi dünkü ağrı. sıcağın bende zararlı olduğunu biliyorum ama yinede sağol uyardığın için. banyoyu bile ılık suyla yaparım. çünkü düşüklerde doktor sıcak suyla yıkanda vücut atsın demişti. o yüzden ozamandan beridir ılık su ile yıkanırım. :)eski teyzelerden sıcak iyi değil diye duydum. doğru mu bilmiyorum. ama bence karnına belıne falan koyma kaburga gogus kısmına koy sıcak havlu koyacaksan.
kansızlık için verdi. benimde çok çok iyi ama yınede ıcmen gerekiyor dedı.kansızlık için heralde de mi ferrum , benim kanım iyi ama aklımdaki biraz düşerse değerler pekmez içerim diye düşünüyorum
Usutmek hic iyi degil hamilelikte. Gaz yapiyorum ben de sonra cok fena bi sanci. Ayaklari sicak tutmak her seyden onemli. Bir de beli. Tabi sicak havluyla degil iyi giyinerek. Bence de bebegin yakinina sicak bisey tutmamak lazim. Dogum sancisi olana sicak dus aldiriyorlar sicak gevsetip dogumu hizlandiriyor.eski teyzelerden sıcak iyi değil diye duydum. doğru mu bilmiyorum. ama bence karnına belıne falan koyma kaburga gogus kısmına koy sıcak havlu koyacaksan.
evet benimde bebek düşüyormuş haberım yok ağrım geçsin dıye gıttım kaynar sularla banyo yaptım. kanama ıkı katına cıktı. sonrasında soylemıstı.sıcak dediğim öyle yakıcak kadar değil canım ya. ılık diyelim biz ona. zaten belimde değil sırtımda problem. hani tam kaburga tarafında ben sanırım üşüttüm o yüzden böyle oldu. dayanılmaz bir ağrı idi dünkü ağrı. sıcağın bende zararlı olduğunu biliyorum ama yinede sağol uyardığın için. banyoyu bile ılık suyla yaparım. çünkü düşüklerde doktor sıcak suyla yıkanda vücut atsın demişti. o yüzden ozamandan beridir ılık su ile yıkanırım. :)
Kan degeri olarak neye bakiliyor. Hemoglobin iyi oluyor ama depolar bos bende. Bu yuzden veriyorlar hamilelikte. Turk kadininin 10 undan 8 i kansiz malesef. Pekmez pek ise yaramaz. Hurma ise yariyor ama onu simdi yemek iyi degil. Dogum onceso ve hemen sonrasi iyi geliyorkansızlık için heralde de mi ferrum , benim kanım iyi ama aklımdaki biraz düşerse değerler pekmez içerim diye düşünüyorum
evet benimde bebek düşüyormuş haberım yok ağrım geçsin dıye gıttım kaynar sularla banyo yaptım. kanama ıkı katına cıktı. sonrasında soylemıstı.
senın agrı nedenın gazda olabılır sırttan vuruyor cunku .agıran gıttım bende öyle soyledı doktor ama mınoset verdı gonderdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?