ee kalkarken evi de süpürün cam falan silin bari.:)bizim tüm arkadaşlarla kural gibi oldu, ilk çayı ev sahibi tutuyor sonrakileri kadın erkek herkes gidip mutfaktan alıyor tabağı da götürüp bırakıyoz misafir yorgunluğu olmuyor öyle çok fazla en sonda bayanlar tüm bulaşıkları makineye yerleştiriyor beraber haydi eyvallah oluyor işte : )) herkes çalıştığı için böyle yapıyoz
sağol canım benimmm terbiyesizlik yapıp kimseye söyleme yaşımı 29 oldum aramızda kalsındoğum günün kutlu olsun canım mutlu musmutlu yıllara , aç oldun kız ? de bakem
bizim tüm arkadaşlarla kural gibi oldu, ilk çayı ev sahibi tutuyor sonrakileri kadın erkek herkes gidip mutfaktan alıyor tabağı da götürüp bırakıyoz misafir yorgunluğu olmuyor öyle çok fazla en sonda bayanlar tüm bulaşıkları makineye yerleştiriyor beraber haydi eyvallah oluyor işte : )) herkes çalıştığı için böyle yapıyoz
babet giyicem ayağıma olursa. olmazsa bu saatten sonra bır sey almam valla giyer terliğimi giderim bende.ahahakız dikkat et kendine yata kata falan çıkarken :) düz ayakkabı giy
Merhaba hepinize arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimiz 9 Şubat şuan için :) bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ilk çocuğum ama çok fena tekmeliyor ultrasonda da gördük hatta doktorum bile şaşırdı:) bu da tekmelerken fotoğrafı Eki Görüntüle 1241246 Eki Görüntüle 1241247
canım en güzeli yaaa ben sana geliyorsam evini teftişe değil yüzünü görmeye geliyorum isterse ortalığ ..... götürsün bananesi uleynnnnn gönüller güzel olsunbizim tüm arkadaşlarla kural gibi oldu, ilk çayı ev sahibi tutuyor sonrakileri kadın erkek herkes gidip mutfaktan alıyor tabağı da götürüp bırakıyoz misafir yorgunluğu olmuyor öyle çok fazla en sonda bayanlar tüm bulaşıkları makineye yerleştiriyor beraber haydi eyvallah oluyor işte : )) herkes çalıştığı için böyle yapıyoz
Bnm de 141 di canım kalp atışı:) kilosu kaç çıktı senin bi de bende boyu yazmıyor sende yazıyor mu merak ediyorum boyunu
Ayy maşallah :))Merhaba hepinize arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimiz 9 Şubat şuan için :) bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ilk çocuğum ama çok fena tekmeliyor ultrasonda da gördük hatta doktorum bile şaşırdı:) bu da tekmelerken fotoğrafı Eki Görüntüle 1241246 Eki Görüntüle 1241247
gözün aydın sağlıkla gelsin kızcen inş saçlarını ikiye ayır çok seviyolar o modeli biz kkzımla yoluşsakta öyle mutlu oluyor süsülü bebekKızlar bugün doktora gittik KIZIM oluyoooo:)
ben belki kansızlık yaşamadığım içindir ama nedense herzaman beslenmeyle herşeyin çözüleceğine inanlardanım. ne kadar doğrudur bilmiyorum da , inşallah da yaşamam ne diiimmm : )))
Amin hep sağlıklı olsun öneli değil derdim ama bi tarafım hep kız isterdi Allah gönlüme göre verdi walla:)gözün aydın sağlıkla gelsin kızcen inş saçlarını ikiye ayır çok seviyolar o modeli biz kkzımla yoluşsakta öyle mutlu oluyor süsülü bebek
hayırlısı olsun canım sağlıkla inşalah :)Kızlar bugün doktora gittik KIZIM oluyoooo:)
yerim onun bacacıklarını kız mı bu teyzesi çok güzel bacakları var maşallah barrek allahMerhaba hepinize arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimiz 9 Şubat şuan için :) bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ilk çocuğum ama çok fena tekmeliyor ultrasonda da gördük hatta doktorum bile şaşırdı:) bu da tekmelerken fotoğrafı Eki Görüntüle 1241246 Eki Görüntüle 1241247
Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu
yeminle söylüyorum benim bir kızım var veee iyikide kız olmuş birde oğlum olcak inşşş bir daha düşünürsem onuda kız isterim çok samimi söylüyorumAmin hep sağlıklı olsun öneli değil derdim ama bi tarafım hep kız isterdi Allah gönlüme göre verdi walla:)
aminn canım benimm senin evindede neşe huzur sağlık bol olsun inşşdoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah. rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin
ee kalkarken evi de süpürün cam falan silin bari.:)
inşallah sağlıkla kocuman büyüyodur:)genelde solda oluyor. ve geçiyor arada dikkat ettim. sıkıntı yoktur inş. 11 gün sonra randevum var. bakalım minnak ne kadar büyümüş.
canım cinsiyet işini naptınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?