2015 Şubat Anneleri

ee kalkarken evi de süpürün cam falan silin bari.:)

canım cinsiyet işini naptınnnnnnnn

canım en güzeli yaaa ben sana geliyorsam evini teftişe değil yüzünü görmeye geliyorum isterse ortalığ ..... götürsün bananesi uleynnnnn gönüller güzel olsun

Bnm de 141 di canım kalp atışı:) kilosu kaç çıktı senin bi de bende boyu yazmıyor sende yazıyor mu merak ediyorum boyunu

hemşire baktı kalp atışlarna canım ama ayrıntılıda boyu 19. cm idi yani geçen hafta. benim bebiş hep önde çıktığı için doktor takılma boya kiloya demişti o yüzden ölçmüyor genelde.yani şimdi kaç cm bende bilmiyorum büyümüştür kuzular baya. çarşamba kontrolüm var ozaman söyler belki.

ben belki kansızlık yaşamadığım içindir ama nedense herzaman beslenmeyle herşeyin çözüleceğine inanlardanım. ne kadar doğrudur bilmiyorum da , inşallah da yaşamam ne diiimmm : )))

beslenmek açısından bende hiç sıkıntı çekmezdim az yerdim öz yerdim. mesela ekmek yemezdim ama sebze vs türleri hiç ayırmam. ama vücudum elverişli bu duruma. çünkü bünyem zayıftı ben ilk defa bukadar kilo aldım hayatımda. ve ilk defa kendimi hastalıklardan bu kadar kurtardım her sene kış aylarında 30 defa grip olup yataklara düşerdim yaz kış farketmiyor bademcik ve geniz etimde var ayrıca. doktor ameliyat yapmamıştı beni kanım düşük diye. en son doktor adet olduğum için kanımın düştüğünü söyledi çünkü ben 25 günde bir adet olurdum öyle azda gelmezdi 3 4 gün dolu dolu yaşardım. yani sorun adet olmam imiş. şimdi herhangi bir kanamam olmadığı için ne düşüyor nede aşırı yükseliyor kanım stabil yani

gözün aydın sağlıkla gelsin kızcen inş saçlarını ikiye ayır çok seviyolar o modeli biz kkzımla yoluşsakta öyle mutlu oluyor süsülü bebek
Amin hep sağlıklı olsun öneli değil derdim ama bi tarafım hep kız isterdi Allah gönlüme göre verdi walla:)

yerim onun bacacıklarını kız mı bu teyzesi çok güzel bacakları var maşallah barrek allah

doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah. rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin

Amin hep sağlıklı olsun öneli değil derdim ama bi tarafım hep kız isterdi Allah gönlüme göre verdi walla:)
yeminle söylüyorum benim bir kızım var veee iyikide kız olmuş birde oğlum olcak inşşş bir daha düşünürsem onuda kız isterim çok samimi söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…