• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben de senin gibi dusunuyorum. Ama duzenli beslenemiyorum. Hala et pisiremiyorum. Yiyesim de pek yok. Bir de benim 2 yil emzirme sonrasi bu hamilelik takviye sart. Ilkinde lohusayken bile kullanmadim dr kizardi ama icmedim. Sonradan daha kotu oldu. Illa ki beslenmenin yetmedigi zamanlar oluyor ozman inat edilmemeli diyorum artik.

et çok önemli mesela hep yemek lazım, tabiki emzirme falanda olmuş önceki gebelik ee bu da can değil mi normal bazı vitaminlerin kanın eksilmesi ama heralde ben hiç bulantı yaşamadım onun verdiği bişey de olabilir belki bundan sonra Allah nasip eder yine hamile olursam yiyemezsem eksilir iki kişi oluyosun neticede, geçen balık pazarına gittim hiç etkilemedi mesela bizim balık pazarıda sakatatçıların içinde üstelik bana maşalah

Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu

nice yıllara canım allah bozmasın mutluluğunuzu eymen paşa kocamannn mutlulukları daha getirsin size :KK9:

akşama misafirim varmış ,,,, poff evde pis napacam ya bari kolay bi yemek yapayımda diğer zamanda temizlik yapayım
bende misafir olayı bitti çocuğum herşeyden önce gelir okul zamanı misafir yok uleynn sende hamişim gelmeyin uleynn deee

Bulanti ve gerginlik gecti ama uyku hali artti mi ne. Simdi oglani uyuttum ben de uyucam. Haftaya napicam okul basliyor.
Uykuu uykuu guzel uykuu

ben hep düşkündüm uykuya ona hiç diyecek sözüm yok o yüzden artarak devam ediyor , annem diyorki bebekkende çok uyurdun sen : )))

Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu

doğum günün kutlu olsun canım mutlu musmutlu yıllara , aç oldun kız ? de bakem

aman canım 38 den önce gelmesin miniklerimiz. ya 142 çıktı kalp atışı hemşire çok güzel dedi. ben sadece sesini atın koşuşuna benzettim. öyle değişik birşey :) ilk defa duydum birde daha önce hiç dinletmedi doktorum bana. gerek yok rahatsız etmiyelim demişti bende tamam zaten görüyorum ekrandan demiştim yani tuhafıma gitti :D
Bnm de 141 di canım kalp atışı:) kilosu kaç çıktı senin bi de bende boyu yazmıyor sende yazıyor mu merak ediyorum boyunu

Merhaba hepinize arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimiz 9 Şubat şuan için :) bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ilk çocuğum ama çok fena tekmeliyor ultrasonda da gördük hatta doktorum bile şaşırdı:) bu da tekmelerken fotoğrafı
image.webp
image.webp

amannn sevdiceklerinse kusuruna bakmasınlar çalıştır hatunları boş durmasınlar çay kayfe servisi yapsınlar :KK48:

bizim tüm arkadaşlarla kural gibi oldu, ilk çayı ev sahibi tutuyor sonrakileri kadın erkek herkes gidip mutfaktan alıyor tabağı da götürüp bırakıyoz misafir yorgunluğu olmuyor öyle çok fazla en sonda bayanlar tüm bulaşıkları makineye yerleştiriyor beraber haydi eyvallah oluyor işte : )) herkes çalıştığı için böyle yapıyoz

KIZLARR KIZLARR ,
ben size söliyim hepimiz kafayı yedik :D bence sağlam bir terapiste toplu olarak gitmeliyiz 2015 şubat anneleri yerine kafayı yemiş anneler dicekler kız bi bırakın kendinizi dinlemeyi ağrı sızı naz niyaz niye biz böleyiz hadi toplayın enerjinizi kendinize gelin akşam düğün var zaten S Sond ve ben oynıcaz daha ( bu yazışmalar doktorun verdiği VİNELAC adlı haptan sanırım bende enerji patlaması yaptı ) hadi elin kendinize :KK55::KK49::KK73:
bende enerji içeceği içip mi gitsem diye düşündüm. ben ayağa zor kalkıyorum ne oynaması. düğün yattaymış zaten kalkıyorum başım dönüyor sallanıyorum. artık kimse düğün salonunda düğün yapmıyor nedense .

bende enerji içeceği içip mi gitsem diye düşündüm. ben ayağa zor kalkıyorum ne oynaması. düğün yattaymış zaten kalkıyorum başım dönüyor sallanıyorum. artık kimse düğün salonunda düğün yapmıyor nedense .
ahaha :D kız dikkat et kendine yata kata falan çıkarken :) düz ayakkabı giy

Back
X