merhaba bayanlar.bende şubat annesi olacam RABBİM kısmet ederse.2.bebeğim olacak inş.RABBİM hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar ben de Şubat annesi olacaktim burda da paylasmistim ama 5+5gunlukken kanamam basladi ve bebegim düştü doktorun dedigine gore kimyasal gebelikti ve dusecekti .umarim ins tekrardan hayirli ve saglikli bir sekilde hamile kalabilirim ve bebegimi kucagima alirim saglikla
arkadaşlar ben geçen perşembe gittim dra yaklaşık 4-5 haftalık oldğunu söyledi ve 1 ay sonra kontrole gel dedi.1 ay uzun bi zaman değil mi.ilk zamanlarda daha sık çağrılıyo bildiğim kadarıyla kalp atışını falan duymak için.ben mi yanlış biliyorum acaba yoksa dr un dediği normal mi anlamadım
Yarin doktora gidecegim ilk kez. Cok heyecanliyim. 5+1 oolacak yarin. Karindan mi gorunur yoksa vajinal ultrasonla mi gorunur sizce? Birde kalp titresinlerini gormek mumkun mudur? Dua edin nolur aksilik cikar diye cok korkuyorum
samsung
Gönülden katılıyorum arkadaşım. bizim gibi 3 kuruşa çalışanlar karı koca çalışmaya mahkumlar, çocuklara iyi bir gelecek vadedebilmek için. sağlıklı olalım da Allah'ım dermansız dert vermesin.
Hayırlı olsun hamileliğinMerhaba arkadaşlar
Bende 5 haftalik hamileyim ikinci bebegim olacak allah izin verirse...
Aslinda hic düşünmüyordum..15 aylik bebegim var çünkü. .ama rabbim böyle uygun görmüş yapacak birsey yok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizarmiyim hiç ya aşk olsun mutlu olurum ben Sağol düşünüp cevap veriyorsun Sağolkızma kuzum bize , senin iyiliğin için soyluyoruz. su ben 2 lt falan ıcebılıuyorum ancak. sen doktora sor bence fazlamı dıye?
daha çok yenisin olacağı muhtemeldir.
herkeste olmuyor tabii
annem de aynı olmuş
bende ona çekmişim herhalde
çok zor birşey
kilo almak yerine sürekli kilo verdim ben
ilk 5 aya kadar
sonrasında aldım
kızım da 3,560 doğdu şükür
bende hep aynı kilodayım kendimi bildim bileli
şuan daha çok yeniyim ama hala kilom 45,6
buna rağmen bana herkes yine zayıflamışsın yüzün çökmüş diyor
oysaki ne kilo aldım ne verdim
kilo vermesekte çöküyoruz heralde
ya aynen sorma valla. tam borclar bıtıcekk cocgua yogunlasayım calımayayım dıye dusunurken, okulu kreşi falan cıkıcak basımıza onu ödemek ıcın bu sefer ugrasıcaz. sonra kursu dershanesı, bıde şimdiki cocuklar bızım gıbı degıl. ben koca danaydım valla annem nealırsa onu gıyerdım. sımdıkıler daha 4-5 yasında markasını falan ogrenıyorlar esyaların ve herseyı gıymıyorlar. boyle dusunce ben emeklı olur anca oyle bırakırım dıyorum :)
Ben anca okuyabiliyorum canım eve şimdi girdik. Oruç konusunu ilk gün denerim diyorum sonrası Allah kerim ilk güne göre devam ederim ya da etmemyemekle hiç işim yok ama günde 3-4 litre su içerim ben o sana da su sıkıntı yapabilir sürekli telefondaysan boğazın kurur. İlk gün dene istersen?
aynen ya ben de 70 civarıyım ama bu bir aylık süreçte aldım kesinlikle normal mı butabi en önemlisi sağlıklı olması :)
Kizlar gunaydin,
Dun kendimi iyi hissediyorum korkuyorum demistim ya bugun de sanki gogus hassasiyetim azaldikalp atisini p.tesi gormustuk. Acaba bi se olmus olmasin diye icim icimi yiyo
Belirti falan oluyo mu kalp durmasinda?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben de Şubat annesi olacaktim burda da paylasmistim ama 5+5gunlukken kanamam basladi ve bebegim düştü doktorun dedigine gore kimyasal gebelikti ve dusecekti .umarim ins tekrardan hayirli ve saglikli bir sekilde hamile kalabilirim ve bebegimi kucagima alirim saglikla
canım kötü düşünme herhangi bir kanama falan olmadığı müddetçe sorun olma ihtimali çok düşük. birde bir sorunun yok bebekte sorun olsa inan zaten bi yerlerin ağrır rahat duramazsın. bende öyleyim arada kasık ağrım olmasa bide göğüslerimin sızısı hamileyim demicem yani. bence sevinmellisin sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun
günaydın canımmm
evet bende denemeyi düşünüyorum olmazsa zaten bize bu durumda farz değil biliyorsun.sonra borcunu öderiz yada tutarız.
Kafana takma canım. Benim de bulantım azaldı, daha doğrusu şekli değişti. Daha kusacak gibi mideden mideden tutan bi bulantıydı, daha kuru bir bulantıya döndü. Ama diğer belirtilerim devam ediyor diye takmadım. Hala daha iştahım hiç yok. Özellikle akşamları birşey yiyemiyorum
Canım geçmiş olsun. Ben de kızımdan önce biyokimyasal gebelik geçirdim. Çok üzülmüştüm ama Ocakta düşük oldu, sat 23 nisanla yeniden gebe kaldım. Kimyasal düşüklerinden sonra gebelik çok hızlı geliyor, kaç tane arkadaşım var böyle olan ben dahil.
çökmek değil de hamileliğin verdiği bişi
yorgunluk uyku hali falan öyle hissetiriyor olabilir
Allah senin de benim de herkesin de gönlüne göre versin inşallah. Ev uğurlu gelmiş size. bi de hamile halinle ev taşımışsın