2015 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar.bende şubat annesi olacam RABBİM kısmet ederse.2.bebeğim olacak inş.RABBİM hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıklı sihhatli kucaklarımıza versin bebişlerimizi hoşgeldin...

cok uzuldum canım. Allah sana ve eşine uzun ömür versin bıran once saglıklı bır hamılelık nasıp etsın ınsallah. uzme kendını her ıste bı hayır vardır dıye dusun. subat olmaz, mart olur nisan olur. allah en hayırlısını nasıp etsın hepımıze

canım haklısın. bız 5+4 te keseyı gorduk, 6+4 te kalp atıslarını duymak ıcın gıttık. hatta sıkıntı oldugunu ogrendım ve hormon hapına basladım. allah korusun boyle bır durum soz konusu olursa gec kalınabılır. ben pazartesı tekrar gıdecegım kontrole. bence sen doktorunu degıstır.

Yarin doktora gidecegim ilk kez. Cok heyecanliyim. 5+1 oolacak yarin. Karindan mi gorunur yoksa vajinal ultrasonla mi gorunur sizce? Birde kalp titresinlerini gormek mumkun mudur? Dua edin nolur aksilik cikar diye cok korkuyorum

samsung

canım ben 5+4 te karından ultrasonla keseyı gordum. 6+4 tede yıne karından kalp ritimlerini duyduk.

aynen oyle canım. napalım allaha sukur elımız ayagımız tutuyor calısabılıyoruz. bunada cok sukur.

Hayırlı olsun hamileliğin
kızma kuzum bize , senin iyiliğin için soyluyoruz. su ben 2 lt falan ıcebılıuyorum ancak. sen doktora sor bence fazlamı dıye?
Kizarmiyim hiç ya aşk olsun mutlu olurum ben Sağol düşünüp cevap veriyorsun Sağol

Benim annemde bana da abime de hamileyken 9 ay istifra etmiş bana hamileyken de 9 ay kanaması varmış hep parça parça bişeyler düşüyor Muş doktor bile demiş ya kolu yok bu çocuğun ya bacağı ama gayet sağlıklı doğmuşum

bende hep aynı kilodayım kendimi bildim bileli
şuan daha çok yeniyim ama hala kilom 45,6
buna rağmen bana herkes yine zayıflamışsın yüzün çökmüş diyor
oysaki ne kilo aldım ne verdim
kilo vermesekte çöküyoruz heralde

çökmek değil de hamileliğin verdiği bişi
yorgunluk uyku hali falan öyle hissetiriyor olabilir

Günaydın kızlar....

Valla canım okulu kreşi gelene kadar, bezi var, maması var, her ay dr.kontrolleri var :)

evet bende denemeyi düşünüyorum olmazsa zaten bize bu durumda farz değil biliyorsun.sonra borcunu öderiz yada tutarız.

Kafana takma canım. Benim de bulantım azaldı, daha doğrusu şekli değişti. Daha kusacak gibi mideden mideden tutan bi bulantıydı, daha kuru bir bulantıya döndü. Ama diğer belirtilerim devam ediyor diye takmadım. Hala daha iştahım hiç yok. Özellikle akşamları birşey yiyemiyorum

Canım geçmiş olsun. Ben de kızımdan önce biyokimyasal gebelik geçirdim. Çok üzülmüştüm ama Ocakta düşük oldu, sat 23 nisanla yeniden gebe kaldım. Kimyasal düşüklerinden sonra gebelik çok hızlı geliyor, kaç tane arkadaşım var böyle olan ben dahil.

Icimi ferahlattin canim saolasin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bende denemeyi düşünüyorum olmazsa zaten bize bu durumda farz değil biliyorsun.sonra borcunu öderiz yada tutarız.

Ben tutmayacağım sanırım. Kızımda tutamadım, ama 4 aydan sonrasına gelmişti. Şimdi tam bulantılı zamana geliyor. Gebelikte tutulamayan orucun yerine kefaret olmuyor diye biliyorum, tutmak lazım. Emzirmem kısa sürdüğü için doğumdan sonraki sene tutabilmiştim.

Iyi ki varsiniz kizlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın bayanlar, aranızda yeniyim bu site çok karışık değil mi ya bana mı öyle geliyo acaba yeni olduğum için :) yarın bebeğimi görmeye gidicem alttan muane olmamak için 6. haftaya kadar bekledim ne keseyi gördüm ne bişeyi. inşlh hayırlı haberler alırız yarın. çünkü çok az kahverengi lekelenmem oldu gecenlerde :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…