Ya evet yuruyus yapsak daha iyi gelir bence de ama dedigin gibi hala cok sicak havalar.Ekime dogru insallah artik.Tombiklestikce dengemiz bozuluyorKuyruk sokumu ve bel.ağrısı bende de çok.çok zor geldi bana o ağrı.ağırlaştım resmen. Hava da soğumuyor yürüyüş yapayım biraz
tam olarak resimdeki yere yaptım. ama canım orası kas değilmi. yağ dokusu iç tarafta olur ne bileyim kafam karıştı. bende doktora sorayım bakayım. nereye vurayım diye. canım çok yandı nedense benim bacaktanCnm bi hemşire arkadaşım var onada sordum az önce göbek ve bebek büyüdükçe göbeğe yapma dedi plesentaya falan denk mi geliyor ne. O yüzden bacaktan yaptım sıkarak ama bende ağrı yada morluk olmadı bak resim eklicem nasıl yapıldığını
Benimde oluyor tatlim ama bir gun oluyor mesala ertesi gun olmuyor gun asiri gibiKızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):
Demekki yetmiyor ictigim suzeytinilelimon ben az su içince öyle oluyor
Basim catliyor parol içip icmemek arasinda gidip geliyorum[/QUOTE
Canım benim auralı migrenim var,tuttumu 3 gün helak oluyorum ama yine de içmiyorum ilaç.. Gerçi ben hayatımda 2 kere ağrı kesici içtim,ağrı eşiğim yüksektir :)
göbek deliğinin 3 parmak sağından ya da solundan yapıyorum. sol elimle tutuyorum iki parmağımın arasında kalan yağlı kısma yapıyorum. sporcu olup karın çalışmadıysan illa vardır orda tutulacak yer. ilk hamileliğimde kilom yoktu yine göbekten yaptım. parmagımın arasında tutmayınca canım acıyor benim. ama forumda çok okudum bacaktan yapan. ben alışamadım. alışırsan yap yani. dr hangisi kolayına geliyorsa ordan yap dedi. göbekten yapınca daha etkili gibi geliyor bana bebek de göbekte ya. psikolojik yani böyle bi bilgi duymadımDoktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?
Kimseyi dinleme, ben de zayıflamıştım doktorum ; bebek alacağını alır sen üzülme kendine dikkat et dedi, her kafadan ses çıkıyor strese giriyoruz hayatımKimse hamile olduguma inanmiyor ya.bir de demiyorlar mi cok zayiflamissin bebek de gelismez sen boyle olursan.sanku keyfimden zayifladim da.sinir ediyorlar insani.
artık her yer üniversite tuDİ mi nasıl aç geliyorlar üniversiteye her şeyi öğrenmek istercesine bilgiye derse öğretmene aç di mi hepsi haklısın.Ben de görüyorum üniv. öğrencilerini o kadar yormayın çocukları ya cafede okeyde öyle bir oturuyorlarki yazık çok yorulmuş dağılmış perişan nasıl nasıl.lütfen az yorun yaa...
:)Sen cahidejibek yazmışsın ben cahileyemek.Com diye okuyorum.içimden de diyorum heralde yemek yapmayı bilmeyenler için bir site
Kimse hamile olduguma inanmiyor ya.bir de demiyorlar mi cok zayiflamissin bebek de gelismez sen boyle olursan.sanku keyfimden zayifladim da.sinir ediyorlar insani.
Bence normal benimki de ole annesi dinlemiyordur arada :)Bebeğim bazen çok hareketli tekmeleri yoğun, bazen ise sakin sizce normal mi?
göbek deliğinin 3 parmak sağından ya da solundan yapıyorum. sol elimle tutuyorum iki parmağımın arasında kalan yağlı kısma yapıyorum. sporcu olup karın çalışmadıysan illa vardır orda tutulacak yer. ilk hamileliğimde kilom yoktu yine göbekten yaptım. parmagımın arasında tutmayınca canım acıyor benim. ama forumda çok okudum bacaktan yapan. ben alışamadım. alışırsan yap yani. dr hangisi kolayına geliyorsa ordan yap dedi. göbekten yapınca daha etkili gibi geliyor bana bebek de göbekte ya. psikolojik yani böyle bi bilgi duymadım
Kızlar mamas papas urbo 2 hakkındaki görüşlerinizi alalım :)
Ya ben yemek yedikten sonra ağzıma acı su geliyor. Gastrit buna mi diyorlar. Reflü mü yoksa.yeni oldu.
Bebek arabası kuzu belirtmemişim:) o kdr odak durumdayım demkO ne İspanyolca anneler babalar ve ??? Bilemedim
Kızlar mamas papas urbo 2 hakkındaki görüşlerinizi alalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?