• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kuyruk sokumu ve bel.ağrısı bende de çok.çok zor geldi bana o ağrı.ağırlaştım resmen. Hava da soğumuyor yürüyüş yapayım biraz
Ya evet yuruyus yapsak daha iyi gelir bence de ama dedigin gibi hala cok sicak havalar.Ekime dogru insallah artik.Tombiklestikce dengemiz bozuluyor :-)

Cnm bi hemşire arkadaşım var onada sordum az önce göbek ve bebek büyüdükçe göbeğe yapma dedi plesentaya falan denk mi geliyor ne. O yüzden bacaktan yaptım sıkarak ama bende ağrı yada morluk olmadı bak resim eklicem nasıl yapıldığını
tam olarak resimdeki yere yaptım. ama canım orası kas değilmi. yağ dokusu iç tarafta olur ne bileyim kafam karıştı. bende doktora sorayım bakayım. nereye vurayım diye. canım çok yandı nedense benim bacaktan

Doktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?
göbek deliğinin 3 parmak sağından ya da solundan yapıyorum. sol elimle tutuyorum iki parmağımın arasında kalan yağlı kısma yapıyorum. sporcu olup karın çalışmadıysan illa vardır orda tutulacak yer. ilk hamileliğimde kilom yoktu yine göbekten yaptım. parmagımın arasında tutmayınca canım acıyor benim. ama forumda çok okudum bacaktan yapan. ben alışamadım. alışırsan yap yani. dr hangisi kolayına geliyorsa ordan yap dedi. göbekten yapınca daha etkili gibi geliyor bana bebek de göbekte ya. psikolojik yani böyle bi bilgi duymadım

Kizlar ben kontrole 1 inde gitmistim doktor detayli icin aybasina randevu al dedi ayni hastane bayramda geliyo ya ben 25 i gibi alsam bayramdan onceki hafta sorun olurmuki 1 hafta yine 20. Haftanin icindemi olucam acaba 1 inde 16+3dum

Kimse hamile olduguma inanmiyor ya.bir de demiyorlar mi cok zayiflamissin bebek de gelismez sen boyle olursan.sanku keyfimden zayifladim da.sinir ediyorlar insani.
Kimseyi dinleme, ben de zayıflamıştım doktorum ; bebek alacağını alır sen üzülme kendine dikkat et dedi, her kafadan ses çıkıyor strese giriyoruz hayatım

Dİ mi nasıl aç geliyorlar üniversiteye her şeyi öğrenmek istercesine bilgiye derse öğretmene aç di mi hepsi haklısın.Ben de görüyorum üniv. öğrencilerini o kadar yormayın çocukları ya cafede okeyde öyle bir oturuyorlarki yazık çok yorulmuş dağılmış perişan nasıl nasıl.lütfen az yorun yaa...
artık her yer üniversite tu
Sen cahidejibek yazmışsın ben cahileyemek.Com diye okuyorum.içimden de diyorum heralde yemek yapmayı bilmeyenler için bir site
:)

Ya ben yemek yedikten sonra ağzıma acı su geliyor. Gastrit buna mi diyorlar. Reflü mü yoksa.yeni oldu.

Kimse hamile olduguma inanmiyor ya.bir de demiyorlar mi cok zayiflamissin bebek de gelismez sen boyle olursan.sanku keyfimden zayifladim da.sinir ediyorlar insani.

Bende zayıfladım, yeni kilo almaya başladım kafaya takma, beslenmene dikkat et sadece, ilaçlarını iç yeterli

göbek deliğinin 3 parmak sağından ya da solundan yapıyorum. sol elimle tutuyorum iki parmağımın arasında kalan yağlı kısma yapıyorum. sporcu olup karın çalışmadıysan illa vardır orda tutulacak yer. ilk hamileliğimde kilom yoktu yine göbekten yaptım. parmagımın arasında tutmayınca canım acıyor benim. ama forumda çok okudum bacaktan yapan. ben alışamadım. alışırsan yap yani. dr hangisi kolayına geliyorsa ordan yap dedi. göbekten yapınca daha etkili gibi geliyor bana bebek de göbekte ya. psikolojik yani böyle bi bilgi duymadım

Göbekten yapınca sanki bebeğe daha etkili olucakmış gibi geliyor di mi? Allahım korusun inşallah onları. Ben üç parmak değil dört hatta bir karış yanlara yapıyorum sanırım. Ilk başta doktorum vurarak göstermişti ben de öyle yapıyorum. İzmir'deki doktor da senin dediğin gibi üç parmak demişti canım. Yaklaşabilğim kadar göbeğe yaklaşmaya çalışıyorum.

Ya ben yemek yedikten sonra ağzıma acı su geliyor. Gastrit buna mi diyorlar. Reflü mü yoksa.yeni oldu.

Mide yanması diyorlar sanırım canım. Yastığı yükseltmek gerekiyormuş. Bana doktor rennie duo vermişti ama hiç kullanmadım.

Hamile destek yastığı aldım kızlar, daha önce neden almamışım dedim, almayanlara öneriyorum :KK54:

Kızlar mamas papas urbo 2 hakkındaki görüşlerinizi alalım :)

çok pahalı olduğunu düşünüyorum :D bir bebek arabasına ben o kadar para vermem.zaten bebek arabasıda almayı düşünmüyorum hemen doğduktan 6 7 ay sonra alıcam.

Back
X