• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bebek arabasi bence en garip bebek esyasi. Hele ulkemizdeki kaldirimlarin hali dusunulunce. Yoldan gitmek zorunda kalmisligim coktur. Baby2go aldm basit bisey. Avm gezmelik. Kanguru aldim bir de ergobaby tarzi. O daha islevsel geldi ama simdi iki cockla nasil olur bilemedim. 2 cocukla tek basima disari da cikabilir miyim acabaa.
Demem o ki nerde ne kadar kullanacaginiza gore para vermeli. Benim gibi avm gezmelikse sadece pahali biseye hic gerek yok

Göbekten yapınca sanki bebeğe daha etkili olucakmış gibi geliyor di mi? Allahım korusun inşallah onları. Ben üç parmak değil dört hatta bir karış yanlara yapıyorum sanırım. Ilk başta doktorum vurarak göstermişti ben de öyle yapıyorum. İzmir'deki doktor da senin dediğin gibi üç parmak demişti canım. Yaklaşabilğim kadar göbeğe yaklaşmaya çalışıyorum.
Ndense oyle dusunuyorum. Benim bu ikinci hamilelik alistim artik. Tek bisey var bu igneler kemik erimesi yaparmis. Duzenli kalsiyum kullab diyor doktrum ama pek duzenli olmuyor.

Yedim patates kizartmasini. Bir de acikmistim cok yemisim nefes alamadim yemekten sonra. Uyuyamadim bu yuzden. Bana hafif ve guzel yemekler hazirlayan biri lazim. Of of

canım bir ara fena haldeydim ya ölüyorum zanettim nefes alamaz hale geldim. uyumuşum allahtanda geçmiş şimdi başlıcak diye ödüm kopuyor. yanlış bir hareketmi yaptımda bu kadar şiddetli girdi ağrı anlamadım. şimdi iyiyim belimde havlu ayağımda çorap sırtımda da yastık yine başlamasından korkuyorum.
Canim tekrar geçmiş olsun çok yorma kendini o da çok etkiliyor maalesef.

Usuttun mu acaba yel girdi derlee ya sicak havlu koysan ya da ilik duş

Gayet iyi 300den basliyo oortalama egitim nerde o da cok uygunmus ben de katılıcam ama nerde boyle uygun fiyat almis yurumus bir 300 400 de onlar

Gozun aydin canim darisi bizlere cinsiyet neydi senin

oy kaderdasim benm ben de bayram ertesi istanbulda olacagim icin ordaki doktorumdan aldim randevuyu 10 ekime ilk defa bu kadar uzun aralik olacak bizim de

ara ara oluyor o kasik agrisi kuyruk sokumu gobus biyudukce oluyor genelde belin tasima dengesi degstikce oraya vuruyor sanirim

Canim eskisehir Acibademde. Ankara, istanbula gore burasi uygun. Periontoloji uzmani hatta turkiyede ilk 4 prof.tan biri. Eğitim ucrersizmis bu sene boyle olmuş o da. Sende esese gel olmadi :)

Kizlar lütfen bana dualarinizda yer verin aksam saatinden bu yana atama heyecani sardi beni. Bu sene hazirlanamadim ameliyat, hastane derken ama puanim ya yetiyor yada sinir da:( ve siralama net olmadigindan muallaktayim aksamdan bu yana hesap yapiyorum dua ediyorum. Kizimin kismeti olsun insallah.

Kizlar lütfen bana dualarinizda yer verin aksam saatinden bu yana atama heyecani sardi beni. Bu sene hazirlanamadim ameliyat, hastane derken ama puanim ya yetiyor yada sinir da:KK43: ve siralama net olmadigindan muallaktayim aksamdan bu yana hesap yapiyorum dua ediyorum. Kizimin kismeti olsun insallah.
Ins atanirsin canim guzel bir yere

Gunaydin herkese. Daha kimse gelmemis tabi. Ilk bebegi olanlara hep soylerler ya tadini cikar bol bol uyu diye, cok sinir olurdum bu laflara ama oglum 6 bucukta uyandi uykusuzum oy oyy
Her zamanin ayri tadi var ben oyle demiyorm da uyuyanlar bnim yerime de uyuyun:KK45::KK45:

Gunaydin herkese. Daha kimse gelmemis tabi. Ilk bebegi olanlara hep soylerler ya tadini cikar bol bol uyu diye, cok sinir olurdum bu laflara ama oglum 6 bucukta uyandi uykusuzum oy oyy
Her zamanin ayri tadi var ben oyle demiyorm da uyuyanlar bnim yerime de uyuyun:KK45::KK45:
Günaydın. Benimde ilk ama bende senin oğlun gibi sabahın korunda kalktım.hatta hiç uyumadım.Alıştım 4 aydır zorluk çekmiycem

Bebek arabasi bence en garip bebek esyasi. Hele ulkemizdeki kaldirimlarin hali dusunulunce. Yoldan gitmek zorunda kalmisligim coktur. Baby2go aldm basit bisey. Avm gezmelik. Kanguru aldim bir de ergobaby tarzi. O daha islevsel geldi ama simdi iki cockla nasil olur bilemedim. 2 cocukla tek basima disari da cikabilir miyim acabaa.
Demem o ki nerde ne kadar kullanacaginiza gore para vermeli. Benim gibi avm gezmelikse sadece pahali biseye hic gerek yok

Haklısın canım benim. Hiçbiryer düz değil ki yollarda gitmek de daha tehlikeli. Kangru almak daha mantıklı gibi.

Ndense oyle dusunuyorum. Benim bu ikinci hamilelik alistim artik. Tek bisey var bu igneler kemik erimesi yaparmis. Duzenli kalsiyum kullab diyor doktrum ama pek duzenli olmuyor.

Aaaa ben de o kadar süt yoğurt alıyorum niye ağrıyo diyodum. Belki de ekstradan kalsiyum da almak gerekiyodur.

Günaydınnn güzeller :KK15:

akşam annemi alıp otele gezmeye getirdim bölümleri görmemişti hiç spa masaj bölümünü gezdirdim
4-12 vardiyasında olan arkadaşlardan beni gören çığlığı kopardı bu göbek ne böyle ne kadar çıkmış biz görmeyeli diye.
hakkaten aynada baktımda ben bile farketmemiştim
demek 2 gün görmeyenler daha çok farkediyor değişikliği
hep derdim bi hamile kalayım gçbeğimi gere gere gezeceğim diye ama şimdide utanıyorum hırkayla yada çantayla kapatmaya çalışıyorum :oops:

ama nasıl sepetlersin :KK43: benimde tavşanım var herkes ver onu ver onu diyor. en sonunda patladım millete 5 yıldır benimle olan yavruyu nasıl veririm diye. mümkün mertebe eşi baksın kendisi ellemesin sıkıntı olmaz. ozaman herşeyden risk olur canım. yediğim sebze meyvelerden bile bulaşma ihtimali yüksek bakteriler var. bence anneleri tekrar bakmaya devam etsin. nasılsa alışmışlardır artık.
Valla benim icin cok sancisiz oldu :)
Doktugu agzimiza burnumuza ucusan tuyleri hamilelik boyunca katlanamadigim kokusuna da deginirsek pek rimantik olamadim hakkinda :)
Bahcede 3 kopek ve bir baligimiz var yeterli..

Teşekkür ederim canım. Kedide sorun yoktu ama kaplumbağa biraz tedirgin etti. Veterineri aradım o da salmonella bakterisini onayladı. Bizim bağışıklığımız düşük olduğu için riskli gruptaymışız. O yüzden bizimkiler bakmaya devam edicek. Sanırım muhabbet kuşunda da risk varmış sen de iyi yapmışsın.
Evet canim.. Ozelikle bir yasini doldurana kadar evde onermiyorlar

Selam güzel anneler nasılsın :KK54: ben geldim.

Kardeşim ile kuzenim bana geldiler misafir olunca pek giremiyorum.
Dünde zaten @hashande nin tarif ettiği eminönündeki havuzlu hana gittik. Biraz geç gidince çok detaylı inceleyemedim kapanıyordu ama kıyafet - baby showerlik dükkanlar arabalar beşikler fikir almak için ideal bir yer. Kıyafetlerde artık kısa kollu yazlıkları uygun fiyata indirmiş satıyorlar. İlerleyen zmnlarda sabah erkenden gidicem oraya istnbuldaki annelerede tavsiye ederim. Yine de 2 zıbın aldık banada bir tane pier cardin hamiş pijeması aldık mavili erkek annesi modelinde :D Artık evdeki kendi pijemalarımın bel lastikleri rahatsz ediyordu beni iyi oldu bu hamiş pijeması.

Bu arada yine değişen cinsiyetler konuşulmuş bnde tedirginim açıkcası kendi dr cinsiyet bişi söylememişti memelkete gidince orda devlette dr söyledi erkek die. 3 lü yaptırmıştık şükür elime sonuç ulaştı ensemizde kalınlık olmasına rağmen 2li ve 3lü testlerimizn riskleri düşük grupta. Yarın bnde kendi dr gidicem sabah 11 de randevum var kızlar ayrıntılı işinide konuşcam dr bakalım nasıl bir yönlendirme yapacak bana şu aşı işinide soracağım dr. inşAllah bakalım cinsiyet söyler artık bizede :KK46:
İyi yapmissin canim..
Fiyarlar nasil..
Bebe alisverisi havuzlu han
Bebe arabasi mama sandalyesi yurutec bisiklet akululer sarachane :)
Havuzlu hanin en altinda bebe ceyiz var oradan sebamed chicci falan bakim malzemelerini kuvetini alezini biberon emzik gigus ucu anne atlet sutyen vs ne ararsaniz bulabilirsiniz. En altta diye kacirmayin canlar :D

gerçekten ne oldu buraya bende anlamadım. dün sayfalar akıyordu. bugun kimseden ses çıkmıyor. kontrole gıdenler gelse de anlatsalar ne var ne yok bari.
İki gundur kosturuyorum ben de ugrayamadim dogru durust..
Bugun 2 kasa ki 40 kiloya yakin domatesim geliyor :KK30: Simdiden buhrana girdim

TE="simerenyaa, post: 36871103, member: 588111"]Yapma

Yapma yaa o ne öyle ben merak ederim deseydin keşke hic bizi düşünmüyor doktorlarimiz :)[/QUOTE]
Doktorum erkek ve biraz sert o oyle deyince bişey diyemedim. Daha 1 ay var gormeme bekliycem artık napalim :(

Back
X