Canım uzun süre gerçekten sen 26 eylülde de gelmek istiyorum deyip gidemez misinki?Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekimdoktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme
Elevit ve maltofer cnm.multivitamin ve demirin adını öğrenebilirmiyim
Anladim, hepimiz için duaciyim canim inşallah gecer ve saglikla devam eder gebeliğin. En korktugum detaylı umarim herkes güzel sonuçlarla gelsin.damarın yapısı ile ilgili bişi canım.. orta tabakadaki bir katman zamanla kaybolursa direnç de yok oluyormus..yok o katman kalırsa uterusa giden kan miktarı da az oluyormus..umarım kaybolur çok elimde olan bişi değil yani
Elevit ve maltofer cnm.
Anladim, hepimiz için duaciyim canim inşallah gecer ve saglikla devam eder gebeliğin. En korktugum detaylı umarim herkes güzel sonuçlarla gelsin.
Doktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?Ben sonuna kadar gobekteb yaptm. Parmagin arasina tutup yapiyorum zaten. Bebek tuttugum yerde olamaZ. Bacaga alisamadim ama dikkat et kas dokusuna yapma o zamab ilac ise yaramas
tesekkür ederim canım insallahSlm kizlar nasilsiniz bakem bugun bu aralar cok yurumeye basladim yemek konusundada abartmadim bakalim kac kilo almis ommlucam ay basinda:)
Kontrole giden anneler gozunuz aydin guzel haberler olsun hep insallah
krizantem cnm gozun aydin bebegin gelisimi iyi digerin8 hic kafaya takma gecer cnm insallah
Ya bütün sorunları ayni bence gebelerin. Benimde çok fenaydi iki gündür rahatim. Geçmiş olsun yatmak dahi zor ouyor :/
Doktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?
damarın yapısı ile ilgili bişi canım.. orta tabakadaki bir katman zamanla kaybolursa direnç de yok oluyormus..yok o katman kalırsa uterusa giden kan miktarı da az oluyormus..umarım kaybolur çok elimde olan bişi değil yani
of kızlar ya bu sırt ağrısı nerden çıktı şimdi sağ tarafım resmen felç sırtım öyle bir ağrıyorki. ne yapsam geçmiyor. doktora gidicem olmadı. fena birşey bu
Kizlar selam. Bugün giremdim pek arada bakmaya calisyim ama okuyamadimda. Benim detayliyi perinatoloji uzmani yapacak 200 lira normal sanirim öylemi dersiniz? Giriş ücreti haric tabi. Birde doğum için 12 saatlik eğitim 75 lira gitmelimiyim ne dersiniz? İlk bebek o yüzden soruyorum.
selam kizlar bende geldim dr den ayrintilida yapti hocam cok sukur bi sorun yok...
Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekimdoktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme
Kızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):
Cnm bi hemşire arkadaşım var onada sordum az önce göbek ve bebek büyüdükçe göbeğe yapma dedi plesentaya falan denk mi geliyor ne. O yüzden bacaktan yaptım sıkarak ama bende ağrı yada morluk olmadı bak resim eklicem nasıl yapıldığınıbende sordum dotkroa sorun olmaz dedi. ama şimdi sen sorunca yine kafaya taktım. bu arada bacaktan tam olarak nereye yaptın ben birkere denedim sanırım kasa denk getirmişim 3 gün ağrıdı ve mos mor olmuştu.
insallah canım..kac haftalıkken girdin doguma bi de kac kilo dogdu oğlun?cok zor donemler geçirdin mi?Benim oğlumda öyle olmuştu,ama maalesef benim dahası da gelişti çok şükür atlattık,umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın canım :)
Sen cahidejibek yazmışsın ben cahileyemek.Com diye okuyorum.içimden de diyorum heralde yemek yapmayı bilmeyenler için bir sitebenim yemek için baktığım bir site var tavsiye ederim cahidejibek.com
Suyu artirmaya calisiyim ozaman sagol tatlimDecavit rengini sarartıyor ama çok koyu olmuyor,limon sarısı gibi oluyor..yediğin içtiğin başka bişeydendir belki..bana da oluyor ara ara,yanma yoksa enfeksiyon değildir..sabah ilk idrarın çok koyuysa vücudun susuz kalmıştır..
Kuyruk sokumu ve bel.ağrısı bende de çok.çok zor geldi bana o ağrı.ağırlaştım resmen. Hava da soğumuyor yürüyüş yapayım birazKızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):
Evet cnm anladim suyu artirmaya calisacagim zorda olsagüzelim hem vitamin koyu renkli yapar hemde su tüketmediğin içindir doktor bana su içmezsen idrarın koyu olur dedi halbuki idrarının berrak olması gerek dedigünde 2-3 lt suyu iç mutlaka
Sagol cnm icmeye calisicam .seninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni gibi benim 10 subatçok içmeye çalış canım hatta bende kum çıktı geçiyo ama korkulcak bişi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?