• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekim :KK43: :KK43: doktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme :KK43:
Canım uzun süre gerçekten sen 26 eylülde de gelmek istiyorum deyip gidemez misinki?

multivitamin ve demirin adını öğrenebilirmiyim
Elevit ve maltofer cnm.

damarın yapısı ile ilgili bişi canım.. orta tabakadaki bir katman zamanla kaybolursa direnç de yok oluyormus..yok o katman kalırsa uterusa giden kan miktarı da az oluyormus..umarım kaybolur çok elimde olan bişi değil yani
Anladim, hepimiz için duaciyim canim inşallah gecer ve saglikla devam eder gebeliğin. En korktugum detaylı umarim herkes güzel sonuçlarla gelsin.

Slm kizlar nasilsiniz bakem bugun bu aralar cok yurumeye basladim yemek konusundada abartmadim bakalim kac kilo almis ommlucam ay basinda:)

Kontrole giden anneler gozunuz aydin guzel haberler olsun hep insallah

krizantem krizantem cnm gozun aydin bebegin gelisimi iyi digerin8 hic kafaya takma gecer cnm insallah

Ben sonuna kadar gobekteb yaptm. Parmagin arasina tutup yapiyorum zaten. Bebek tuttugum yerde olamaZ. Bacaga alisamadim ama dikkat et kas dokusuna yapma o zamab ilac ise yaramas
Doktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?

Slm kizlar nasilsiniz bakem bugun bu aralar cok yurumeye basladim yemek konusundada abartmadim bakalim kac kilo almis ommlucam ay basinda:)

Kontrole giden anneler gozunuz aydin guzel haberler olsun hep insallah

krizantem krizantem cnm gozun aydin bebegin gelisimi iyi digerin8 hic kafaya takma gecer cnm insallah
tesekkür ederim canım insallah

Ya bütün sorunları ayni bence gebelerin. Benimde çok fenaydi iki gündür rahatim. Geçmiş olsun yatmak dahi zor ouyor :/

canım bir ara fena haldeydim ya ölüyorum zanettim nefes alamaz hale geldim. uyumuşum allahtanda geçmiş şimdi başlıcak diye ödüm kopuyor. yanlış bir hareketmi yaptımda bu kadar şiddetli girdi ağrı anlamadım. şimdi iyiyim belimde havlu ayağımda çorap sırtımda da yastık yine başlamasından korkuyorum.

Doktorun göbek için bişi demedi mi peki?göbeğine nerddn yapıyorsun tam olarak? Bacaktan hemşirenin gösterdiği yere yaptım ama nerden bilicem kas dokusu mu değil mi?

bende sordum dotkroa sorun olmaz dedi. ama şimdi sen sorunca yine kafaya taktım. bu arada bacaktan tam olarak nereye yaptın ben birkere denedim sanırım kasa denk getirmişim 3 gün ağrıdı ve mos mor olmuştu.

damarın yapısı ile ilgili bişi canım.. orta tabakadaki bir katman zamanla kaybolursa direnç de yok oluyormus..yok o katman kalırsa uterusa giden kan miktarı da az oluyormus..umarım kaybolur çok elimde olan bişi değil yani

Benim oğlumda öyle olmuştu,ama maalesef benim dahası da gelişti çok şükür atlattık,umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın canım :)

Edit:Kızlar midemde çok yanma oluyor zaten benim önceden de gastiritim vardı ne yapıcam hiç bilmiyorum mahvoldum

of kızlar ya bu sırt ağrısı nerden çıktı şimdi sağ tarafım resmen felç sırtım öyle bir ağrıyorki. ne yapsam geçmiyor. doktora gidicem olmadı. fena birşey bu :KK43:

Usuttun mu acaba yel girdi derlee ya sicak havlu koysan ya da ilik duş

Kizlar selam. Bugün giremdim pek arada bakmaya calisyim ama okuyamadimda. Benim detayliyi perinatoloji uzmani yapacak 200 lira normal sanirim öylemi dersiniz? Giriş ücreti haric tabi. Birde doğum için 12 saatlik eğitim 75 lira gitmelimiyim ne dersiniz? İlk bebek o yüzden soruyorum.

Gayet iyi 300den basliyo oortalama egitim nerde o da cok uygunmus ben de katılıcam ama nerde boyle uygun fiyat almis yurumus bir 300 400 de onlar

selam kizlar bende geldim dr den ayrintilida yapti hocam cok sukur bi sorun yok...

Gozun aydin canim darisi bizlere cinsiyet neydi senin

Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekim :KK43: :KK43: doktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme :KK43:

oy kaderdasim benm ben de bayram ertesi istanbulda olacagim icin ordaki doktorumdan aldim randevuyu 10 ekime ilk defa bu kadar uzun aralik olacak bizim de

Kızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):

ara ara oluyor o kasik agrisi kuyruk sokumu gobus biyudukce oluyor genelde belin tasima dengesi degstikce oraya vuruyor sanirim

Kimse hamile olduguma inanmiyor ya.bir de demiyorlar mi cok zayiflamissin bebek de gelismez sen boyle olursan.sanku keyfimden zayifladim da.sinir ediyorlar insani.

bende sordum dotkroa sorun olmaz dedi. ama şimdi sen sorunca yine kafaya taktım. bu arada bacaktan tam olarak nereye yaptın ben birkere denedim sanırım kasa denk getirmişim 3 gün ağrıdı ve mos mor olmuştu.
Cnm bi hemşire arkadaşım var onada sordum az önce göbek ve bebek büyüdükçe göbeğe yapma dedi plesentaya falan denk mi geliyor ne. O yüzden bacaktan yaptım sıkarak ama bende ağrı yada morluk olmadı bak resim eklicem nasıl yapıldığını

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 57
mrb canlarim benim şöyle bir sorunum var ben ne vitamin nede demir kulaniyorum cünkü doktorum bana birşey yazmadi nekadar doğru sence ??

Kızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):
Kuyruk sokumu ve bel.ağrısı bende de çok.çok zor geldi bana o ağrı.ağırlaştım resmen. Hava da soğumuyor yürüyüş yapayım biraz

Back
X