• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Esas çalışma maratonum haftaya basliyor bu teog yuzunden acayip karsik bi ogrenci profili var ve siniflar kalabalik kayida geleni gordukce stres basıyor. Kizimin da son aylarinda problemli yaramaz ogrencilere denk gelmistim agirlastikca o stres dayanilmaz oluyor bilmiyorum nasil basedicez rabbim bebisin hürmetine iyi huylu siniflar dusursun sansima :(

• Beğen
Reactions: ydm
vala ya sıkıldım zaten :S bakacak bişi de yok işte çok zaten uykum var
benımde sıkılıyor kıyafet bakmaktan içim şişti. bir de yemek yemedim daha sipariş verdım karışıklık oldu gelmedı. kavga kıyamet illede taktım gelecek dıye. inadımdan bu saat oldu aç kaldım. meyve kesmıyor cok acıkınca.

Esas çalışma maratonum haftaya basliyor bu teog yuzunden acayip karsik bi ogrenci profili var ve siniflar kalabalik kayida geleni gordukce stres basıyor. Kizimin da son aylarinda problemli yaramaz ogrencilere denk gelmistim agirlastikca o stres dayanilmaz oluyor bilmiyorum nasil basedicez rabbim bebisin hürmetine iyi huylu siniflar dusursun sansima :KK43:
kaçıncı sınıfları okutuyorsun.

benımde sıkılıyor kıyafet bakmaktan içim şişti. bir de yemek yemedim daha sipariş verdım karışıklık oldu gelmedı. kavga kıyamet illede taktım gelecek dıye. inadımdan bu saat oldu aç kaldım. meyve kesmıyor cok acıkınca.

Yahu ne inat ediyon gelince onu da yersin onden atistir ac kalma

Esas çalışma maratonum haftaya basliyor bu teog yuzunden acayip karsik bi ogrenci profili var ve siniflar kalabalik kayida geleni gordukce stres basıyor. Kizimin da son aylarinda problemli yaramaz ogrencilere denk gelmistim agirlastikca o stres dayanilmaz oluyor bilmiyorum nasil basedicez rabbim bebisin hürmetine iyi huylu siniflar dusursun sansima :KK43:
Kesinlikle katılıyorum sorunlu öğrencinin olduğu sınıfa normal halimle bile girsem gerilirim teneffüse çıkınca acı kahve sigara anca yatıştırır benim de tek dileğim o sade sakin mümkünse 12.sınıflar zaten 2.dönem yokuz.Güzel bir dönem geçirelim dinimiz amin:-))

Lise bir iki uc. Bu sene birinci sınıf cok acildi esas is birinci sinifta oluyor zaten
Allah kolaylık versin. cidden şimdikiler çok zor biz çok sessiz öğrenciydik lisede. benim yeğenımde liseye başladı bu yaşta boyu benım ıkı katım.

Kesinlikle katılıyorum sorunlu öğrencinin olduğu sınıfa normal halimle bile girsem gerilirim teneffüse çıkınca acı kahve sigara anca yatıştırır benim de tek dileğim o sade sakin mümkünse 12.sınıflar zaten 2.dönem yokuz.Güzel bir dönem geçirelim dinimiz amin:-))

Sen de mi lisedeydin canim evet tek tesellim ikinci ddönem yokuz. Dogum iznine de tam karne haftasi ayriliyorum saka gibi ugrassam denk gelmez

ye canım yemeğini aç kalma tabi vala yapcan çirkeflik o yemekçilere bende kızıyom bazen

Allah kolaylık versin. cidden şimdikiler çok zor biz çok sessiz öğrenciydik lisede. benim yeğenımde liseye başladı bu yaşta boyu benım ıkı katım.

şimdiki çocukları anlamadım normali çok az ya çok iriler ya minicikler bana mı öyle geliyor yaw

Bi gelecek umidi hayali yok hicbirinde o yuzden okulun anlami da olmuyor duvara anlatiyoruz sanki hicbisekilde dikkatini cekip baska bişeyler olsun kazandramiyorsun cok aci bisey bu. Hersey öğrenci lehine olunca hepten umursamaz oldular nasilsa kalma yok sekiz tane zayofla bile geciyor. Disiplin diye bi kurum kalmadi veliler ensende evde basedemedgnden topu sana atiyor.yeni nesil bi acayip durdurcak bisey yok onlari freni bosalmis araç gibi nereye gidecegi vuracagi mechul. Baktikca uzuluyorum kendimi paralasam da olmuyor gidisat boyleyken

• Beğen
Reactions: ydm
Back
X