Şu kızartma tencereleri varya alüminyum kaplama onlarda hiç sıçramıyor. Yani bende illede tersini iddia edicem. Klasik koç burcu.tamam sıçıyordur de geç yok anam yok.
Şu kızartma tencereleri varya alüminyum kaplama onlarda hiç sıçramıyor. Yani bende illede tersini iddia edicem. Klasik koç burcu.tamam sıçıyordur de geç yok anam yok.
sen koçsan ben boğayım aynen o dediğinle yaparım bende kızartmayı hiç sıçratmam ama nasıl anlatsam hani filtreleri varya ankastrenin onlar böyle yapış yapış oluyor sanırım çektiği için. ben biraz mutfak konusunda takığım. ev toz olsun olmasın mutfak her daim temiz yağsız lekesiz olacak.
ben demiyorum cınım doktor amcalar öyle diyor ayrıca yatıp uzanma oturarak hafif belin aşşağı kayık olsun öyle dinle yani göbeğine baskı olmasın. ayrıca öyle beklediğin anda olmuyor mesela ben eşime göstericem yok hiç tepişmiyor o zamanlar ama o yokken ohoooooo oda diyo tırsıyo benden.
sen koçsan ben boğayım aynen o dediğinle yaparım bende kızartmayı hiç sıçratmam ama nasıl anlatsam hani filtreleri varya ankastrenin onlar böyle yapış yapış oluyor sanırım çektiği için. ben biraz mutfak konusunda takığım. ev toz olsun olmasın mutfak her daim temiz yağsız lekesiz olacak.
Bildiğim kadarıyla erkek dediklerinde pek değişmiyor, ama sarsıcı bişey gerçekten, insan alışıyor çünkü, bi de 15. Hafta kız dedi bana, çok da erken değil yani
Bildiğim kadarıyla erkek dediklerinde pek değişmiyor, ama sarsıcı bişey gerçekten, insan alışıyor çünkü, bi de 15. Hafta kız dedi bana, çok da erken değil yani
saglıklı olması en önemlisi tabiki ama insanın da gönlünden gecen bişi oluyor ona alıstırıyor kendini..ben deli gibi kızım olsun istiyordum doktor kız diyince uçtum resmen yarın da kontrolum var ama uykum kaçtı şuan sen yine de saglıklı bi bebişin oldugu için şükret.. kız erkek hepsi evlat sonucta.. hepsi seviliyor bi önemi yok yani o kadar da