2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.... Hiç kiloyu kafaya takmayın...Ben kızıma da kilolu hamile kalmıştım. Diyetle geçirince 9 kilo aldım sadece.
Buna da kilolu hamile kaldım....Daha bilinçli davranırım diye düşünüyorum Allah nasip ederse.

Günaydın canım. Ya zaten hamurişi abur cubur ve şekeri kestinmi zaten extra kilo almayız die düşünüyorum ben de dikkat ediyorum zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldın canım. mayısta anne olmak ısteyenler topiğindeydin sanırım :) cok sevındım mujdelı haberıne. Allah senınde yuzunu guldurmus. ınsallah saglıkla kucagımıza almayıda nasıp eder.

Hoşbuldum canım evet kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu kez Allah tamamına erdirir. Âmin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kızlaaarrr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın :KK3::KK3::KK3::KK3:

kesemizi gördük. dış gebelik yokmuş. 10 gün sonra kesenin büyümesini kontrol etmek amacıyla tekrar çağırıldık. heyecanla bekliyorum 28 Haziran'ı.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gözün aydınn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bende kilolu hamile kaldım 77 dim dün bi çıktım tartiya :KK53: 82 olmuşum ama ne yapayım sömürüyo bu çocuklar beni yiyorum yiyorum hep acim:KK25:

Hoşbuldum canım evet kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu kez Allah tamamına erdirir. Âmin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

inşallah canım inşallah :):KK1::KK1:

canım huylanmazsan elinle bir kontrol et (gerçi hemoroid olsa kesin ağrın olurdu özellikle büyük tuvaletini yaparken) sadece dıştan dokun eline şişmiş yuvarlak baloncuklar geliyorsa doktora git yoksa endişelenmeye gerek yok bence. bazen absürd yerlerde sivilce çıkabiliyor belki öyle bişey patlamıştır. bu arada hamilesin kabızlıkla ilgili sorun yaşamamak için mutlaka önlemini al çünkü hiçbir sorunu olmayan kadınlarda bile hamilelikte kabızlıktan dolayı hemeroid başlayabiliyor. geçmiş olsun inş tekrarlamaz

canım kabızlık var zaten başından beri ve geçmez bnmki kolay kolay.ama zorlanmıyorum yani..ama dediğini denicem çok sağol ya :KK54:

canım kabızlık var zaten başından beri ve geçmez bnmki kolay kolay.ama zorlanmıyorum yani..ama dediğini denicem çok sağol ya :KK54:

rica ederim canım bilgilerimizi paylaşmak, birbirimize destek olmak için burdayız :KK66: kabızlık için kayısı vs bunları biliyosundur zatende bence en önemlisi su içmek, bebeğin gelişimi içinde çok önemli eskiden içtiğin miktardan en az 1 lt fazla içmelisin. ben 2,5-3 lt arasında içmeye çalışıyorum midemi bulandırıyor ama napiym kabızlık daha kötü.

Bende kilolu hamile kaldım 77 dim dün bi çıktım tartiya :KK53: 82 olmuşum ama ne yapayım sömürüyo bu çocuklar beni yiyorum yiyorum hep acim:KK25:

günaydın bende 76yla hamile kaldım dün 78 olmuştum. ama benim öyle artan bi iştahım yok sadece normalde içtiğimden daha fazla su içiyorum. niye kilo aldım anlamış değilim :KK43:

aman canım dikkat et. cogumuz daha hıc kılo almadık. sen 5 kılo bırden almıssın. aman dıkkt. hamur işini ve tatlıyı fazla tuketme. senın ıkızlerın olucak sanırım senın zaten bızden fazla kılo alman gerek ama yınede 5 suan ıcın faza bencce. hem nıye minişleri sucluyosun annesı onlar daha fasulye kadar buyucekler dımı ama :)

hamilelikte sodanın zararlı olmadığını duymuştum fakat yararı var mı sizce? bi arkadaşımın bebeğin temizlendiğini ve daha parlak bi cilde sahip olduğunu söyledi ne derece doğrudur acaba ??

evet ben yararından degıl de canım hararet kesecek bır sey ıstedıgınden 3 şişe falan ıcıyorum ama ıcındekı minerallerden dolayı falan faydalıymış. meyvelı degıl tabıı o şekerden dolayı kılo yaptığından onermıyorlar. doktorlar sade olanından ıcın dıyorlar.

kesemizi gördük. dış gebelik yokmuş. 10 gün sonra kesenin büyümesini kontrol etmek amacıyla tekrar çağırıldık. heyecanla bekliyorum 28 Haziran'ı.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne mutlu sana :) gözün aydın ben de 4 gözle cumartesiyi bekliyorum :KK43:(( inşlh dış gebelik değildir ve bi sıkıntı da yoktur:KK43:

rica ederim canım bilgilerimizi paylaşmak, birbirimize destek olmak için burdayız :KK66: kabızlık için kayısı vs bunları biliyosundur zatende bence en önemlisi su içmek, bebeğin gelişimi içinde çok önemli eskiden içtiğin miktardan en az 1 lt fazla içmelisin. ben 2,5-3 lt arasında içmeye çalışıyorum midemi bulandırıyor ama napiym kabızlık daha kötü.

valla kuzum bulantılardan birşey yiyip içmek biliyosun mümkün değil..o yüzden suyu canım istemediği sürece içmiyorum çnkü bulantılardan yoruldum..bakalım şu haller bi geçsin bol bol su içerim :KK1:

Çok almışsın canım ben daha hiç almadım dikkat et

evet ben yararından degıl de canım hararet kesecek bır sey ıstedıgınden 3 şişe falan ıcıyorum ama ıcındekı minerallerden dolayı falan faydalıymış. meyvelı degıl tabıı o şekerden dolayı kılo yaptığından onermıyorlar. doktorlar sade olanından ıcın dıyorlar.

tabi tabi sade zaten ben meyveli sevmiyom allhtan :) bi de ne kadar doğru bilmem ama yeni doğan bebeğe ilk bi çay kaşığı sade soda içirildiğinde gaz problemi olmazmış pek inandırıcı gelmedi ama :sss

Ben 7 haftalık oldum bugün, benimle bir olanlar sürekli istifra ediyor bende tık yok :)

valla bende de en ufak mıde bulantısı yok. bu grupta kusan yok heralde. şanslımıyız şanssız mı bılmıyorum toparlak olacaz heralde.

Kızlar benim iki tane derdim var 6+2 deyim feci bulantım var sabahları ve kabıZlık çaresini bulan yazsın bide çalışıyorum öle bi. Uykum geliyoku özellikle öğle vakti dayanamıyom napcam akıl verin

Eheheh :) nasıl evham yapmayalım ya :) hele benim kaçıncı oluyor bu korku had Safada yani.... O zaman kocaman maşallah sanada . Ben hamilelikte nazara çok ama çok inanıyorum. Sevmediğiniz gözünden huylandığınız kişilere söylememeye gayret edin :/
aynen öyle canım kimseye anlatmamak lazım:KK9:
Isırdım bile :)) yalnız bende mutfağa giremiyorum yemeklerden çok tiksiniyorum kokular ağır geliyor ama iyim yaaa arada ağrım oluyor o korkutuyor işte .. İnş benzemişsindir diyelim o zmn :) Evett haklısın iki kalp birden atıyor artık vücudumuzda :))
canım inlş o kadarla kalırsın çok kötüü atlatanlar var çünkü...
ya bu ritm hızlanması gerceten belırgın ama bende. normalde benım tansıyonum 9-5 yada 10-6 falan cıkardı yanı cok dusuktu. ılk randevumda tansıyonuma baktılar 12-8 cıktı. hayatımda hıc bu kadar yukselmemsıtı. zaten cok etkılıyor benı. hemen nefes nefese kalıyorum. ama burda yazılanları okuyunca bızımkı hıc bırsey degıl. sabah aksam kusanlar hıc bırsey yıyemeyenler var. onlarda bır an once normale donerler ınsallah. zaten calısıyoruz hıc cekılmez valla bulantı falan :KK43: buarada benım bı arkadasım hıc kusmadan bıtırdı hamılelgını ınsallah bızımde oyle olur :)
canım benim normalde kalbimle ilgili sorunum vardı ortalama 100 civarı atıyodu en iyi ihtimal şu anda bende çok belirgin çarpıntı şeklinde hissediyorum. dr gittiğimde bunu paylaşıcam çünkü ciddi bişey yani. eğer sneinde kafan da soru işaretleri varsa mutlaka sor doktoruna.

gözün aydın canımmm :KK49::KK16:

Benide eklememişsin

ben eklemiyorum tatlım topiği arkadaşın takip etmesi lazım özeldende mesaj atıyoruz alıntıda yapıyoruz eklemiyo canı sıkkın galiba.

X