2015 Şubat Anneleri

zayıf olanların çok daha kolay oluyor. benım kuzenımde 49 kılo ıdı sımdı 7 aylık hıc bellı degıl hamıle olduğu. ve cok kolay gectı hamılelıgı. ve doğumdan sonra hemen butun kıloları verıyorlar.
ben 73 kılo ıdım ogrendıgımde dun tartıldım 77 olmuşum ve fazladan bır sey yemıyorum. daha basında durum bu 100 kilo oluruz heralde doğuma kadar.

Bende kilolu hamile kaldım 77 dim dün bi çıktım tartiya 82 olmuşum ama ne yapayım sömürüyo bu çocuklar beni yiyorum yiyorum hep acim

neyse benden bır tane daha varmış. ben de 73 ıdım 77 oldum. ama ben cok yemıyorum hayatımda ilk kez canım istemiyor aşırı bır seyler. 15-20 gundur ne bır buskıvı yedım ne cıkolata normalde bıle daha cok yerdım ama alıyorum işte.
her ınsanın bunyesı bır degıl demekkı . ben anladım ne yaparsam yapayım alıcam o kıloyu.

Gözün aydınn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler. Hepimiz inşallah. Allah şimdi olmayanlara en hayırlı zamanda tattırsın bu duyguyu.

ne mutlu sana :) gözün aydın ben de 4 gözle cumartesiyi bekliyorum (( inşlh dış gebelik değildir ve bi sıkıntı da yoktur

kan testi yaptırdıysan ve değerin güzel artmışsa dış gebelik ihtimali azalıyormuş. dış gebelikte değer çok yükselmiyormuş, azar azar yükselme kaydedebiliyormuş.

ama tabiki inşallah kesinlikle dış gebelik değildir canım. sadece stresini kontrol etmeye çalış.

gözün aydın canımmm

sağol canımmm :13:

Canım hafta başında bende de kabızlık vardı. Su içmeyi artırdım bide kiraz yiyorum üzerine su içiyorum çok rahat çıkıyorum artık. Uyku haline bende çözüm bulamadım bide benim odam hava almıyor kendimden geçiyorum resmen :/

günaydın bende 76yla hamile kaldım dün 78 olmuştum. ama benim öyle artan bi iştahım yok sadece normalde içtiğimden daha fazla su içiyorum. niye kilo aldım anlamış değilim

bende fazla yemiyorum hafif bulantılarım var normalden az bile yiyorum ama bende 2 kilo aldım şişkinlik var bende şimdiden yüzüğümü çıkardım

Kızlar dün doktoruma gittim. Ultrasonla keseyi göremedik. Vajinal ultrasonla bakıcaz dedi. 9-11 mm kesemizi, 2,7 mm de miniğimizi gördük. Sonra bir baktık o susam tanesi titriyor doktor kalp atışı pozitif dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı içimiz rahat etsin diye. Allah' ım yavrularımızı korusun, bizlere bağışlasın.

valla bebekli kısımlarını bılmıyorum. daha deneyımım hamılelıgın 3,5 ayına kadar. Allah kimseye gostermesın 3,5 aylık düşük olmuştu. inşallah bu kez 9 aylık deneyım olur hepımıze sağlıkla.

Kızlar beslenmeniz nasıl ara öğün falan yapıyor musunuz. Ben bir kaç hafta sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

of aynennnnnnnnn şimdi işyerinde masada uyuycam vallaha başım dönüyo

kolay zor allah saglıkla sevıncle bu donemı atlamayınasıp etsın hepımıze. napalım basa gelen cekılır...

Her an bende uyuyabilirim ama sürekli telefonum çalıyo 😣

bende sekreterim hiç susmuyo telefonum.tüp bebek yaptrdk biz onun borcu olmasaydı bugün çıkardım işten eşimde çnkü 1000 liraya çalışıyo memur falanda değil

bende sekreterim hiç susmuyo telefonum.tüp bebek yaptrdk biz onun borcu olmasaydı bugün çıkardım işten eşimde çnkü 1000 liraya çalışıyo memur falanda değil

Her bebek şansıyla gelirmiş canım üzme kendini

bende fazla yemiyorum hafif bulantılarım var normalden az bile yiyorum ama bende 2 kilo aldım şişkinlik var bende şimdiden yüzüğümü çıkardım

benimde yüzüğüm sıkıştırıyor hemşire bi arkadaşıma sordum son aylarda olur şişkinlik diyo anlamadım bende kilo mu şişkinlik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…