Bende yiyen bebekleri severim ahmet yerdi kUzuma nazar değdi hic bisey yemiyor suzuldu valla bu dişler mahvetti alama huysuz du istedigi olmasin atıyor kendini yere bende ağla yeter dedim eline çok hafif vurdum nasıl ağladı salya sümük babası çatladı gülmekten bu oğlan ilk kez böyle ağladı diye ama önceden kİZmistim memeyi ısırıyor diye bi duzleselerBen de geçen gün temizliğe kadın aldım diyor ki ben çocuğuma günde üç çeşit tencere ile yemek yapardım. Ben az yapıyormuşum da öyle diyor. E senin çocupun yiyor da ondan yapıyorsun. Ben artık döküledek günah diye düşünerek yapıyorum valla:) ve yemiyor da.. Yiyen çocupa her şey yapılır..
Bende edebiyat 4.sınıf geçen yıl doğum yaptığım için geçemediğim dersler var bu yıl onları veriyorumİsletme 3. Sinif canim. Senin ?
allah razı olsun canlarım hepınızden.hamılelıgmden bu yana cok sey ogrendım sızden.cok sevıyorum sızlerı.Hoşgeldin canım, memeden kesince de hastalnıyor bebişler. Benimki ilk deda o zaman ciddi anlamda yüksek ateş (39.5 üstü) yaşamıştı.
Çok şükür canım bebişle zor geçiyor ama hızlı geçiyor. Kızımda günler geçmek bilmezdi ve çok zordu, buna şükrediyorum ben de:)) canım ilk hafta olacak sıkıca darıp aynı şeylere devam et.. Ben hiç sağmadım duş aldıkça çözüldü bezeler..
Canım hamiellikte doktor kontrolleri rahatlatmak yerne geriyor: inş temiz çıkar sonuçların.. Ense basen genetik de oluuor, burnunvarmış çok şükğr, test sonuçların da güzel çılacak, kendini üzdüğüne değmeyecek, hepimiz aynı şeyleri yaşadık hemen hemen ve boşuna ğzüldük. Seninki de öyle olacak..
tamam cnm sırada o var :) cok zormus ya.hele benım gbı sutu cok olana dahada zorYok canım küçük bir parça kes sütyeninin içine koy zaten durdukça eriyor
Ooo ne guzel canim.Bende edebiyat 4.sınıf geçen yıl doğum yaptığım için geçemediğim dersler var bu yıl onları veriyorum
tatlim ben kacirmisim niye kesiyosunki sututamam cnm sırada o var :) cok zormus ya.hele benım gbı sutu cok olana dahada zor
Benim doğuracağım hastane doğum katına çocuk almıyor, eğer hastane kabul etse ben doğuma da götürürdüm sanırım, evde ayrı kalmasındansa bizimle olur bebeğin geldiğini birlikte karşıladığımızı görürdü. Öbür türlü kapıdan bebekle giricez bir gece önce anne baba yoktu, sanki daha çok üzülür gibi geliyor.. Bir de ablam gelse de doğuma kalamaz, ama zaman gösterir her şeyi.. Bakalım ne olacak:)Eflalim diğer mesajı alintilayamadim seni o kadar anliyorum ki çok zor bi hayat iki.çocuk geçen hafta ameliyat insan hele.haya olunca çok umutsuzlasiyor..Allahim sabir sağlık güzellik versin çok güzel bir soz varAYakta duracak halim yokken Hayatta duracak neenlerim var benim anneyim ben canım tükenmeye hakkimiz bile yok anne olunca sen kendine yetersin
Pinking Tree bence canım yapabiliyorsan ve eğer serraya da iste ablan gelebilirse doğur benim arkadaşım amerikada büyük kızınıda pdasina almıştı ama sezeryandi o
Yiyen bebeği yedirdikçe insan kendi doyuyor tesmen:)) evet artık numaradan ağlama dönemi başladı, sinirle ağlayarak bir şeyler yaptırmaya çalılıyorşarBende yiyen bebekleri severim ahmet yerdi kUzuma nazar değdi hic bisey yemiyor suzuldu valla bu dişler mahvetti alama huysuz du istedigi olmasin atıyor kendini yere bende ağla yeter dedim eline çok hafif vurdum nasıl ağladı salya sümük babası çatladı gülmekten bu oğlan ilk kez böyle ağladı diye ama önceden kİZmistim memeyi ısırıyor diye bi duzleseler
İnş gelmez kolayca atlatırsın bir günde süt geldi bir günde de gider canım. Böyle düşün... Lahana bezeler rahatlatıyor olması lazım? Acın var mı?allah razı olsun canlarım hepınızden.hamılelıgmden bu yana cok sey ogrendım sızden.cok sevıyorum sızlerı.
Bugun 3.gun.tamam bende sıkmıyım.zaten sıkarsam yenı sut gelır dıe dusundum.sımdıde nane sardım ve bagladm
sevde ıcmıo canım ya.zaten sagıodum bılıosun kescektım.kendı bıraktı vıcdanım rahat:)tatlim ben kacirmisim niye kesiyosunki sutu
Erkekim benim diyorsun yani
Tamda benim hayalim..
Öğretmen olmak bu devirde çok zor memur olsam yetrOoo ne guzel canim.
Formasyonunu da alir ogretmen olursun insallah
Zaten öğretmenlik çok yorucu sabirnlazim memur olsan masa başı insanla muhattaplik az ben hergun 20 kadın 2o çocuk laf anlatıyorum.çocuklar iyi ama kadınlar bik bikÖğretmen olmak bu devirde çok zor memur olsam yetr
Git kocana sarıl
Ay yok midem bulandı adamdan öğk
O kadinlari sorma calisma hayatim onlar uzerineZaten öğretmenlik çok yorucu sabirnlazim memur olsan masa başı insanla muhattaplik az ben hergun 20 kadın 2o çocuk laf anlatıyorum.çocuklar iyi ama kadınlar bik bik
Öğretmen misinizZaten öğretmenlik çok yorucu sabirnlazim memur olsan masa başı insanla muhattaplik az ben hergun 20 kadın 2o çocuk laf anlatıyorum.çocuklar iyi ama kadınlar bik bik
Evet canım okul öncesi öğretmeniyim 7 yıllıkÖğretmen misiniz