2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Öğretmen olmak bu devirde çok zor memur olsam yetr
Esim de edebiyat okuyo bitti sayilir bi ingilizcesi kaldi.ama cok zor yaa...gerci esim calismaya calismaya bitirdi son bi kacgun kala bakardi.
ogretnemlik istemiyo sirf askerlik icin okuyodu onu da bedelli yapti.simdi keyfine ne zaman bitirirse.yatirdigin paraya yaxik diyorum hep

Yatili misafirkeri vardi kv leri....onlar gidene kadar da unuttu bizi zaar:KK70:
Galiba ya tulayyy sans seslsniyom dön yuvana aşkım dön sensiz kalamıyom:-)
Ay çok güzel bende okul öncesi istemiştimde maalesef heryere bi dünya puanla girildiğinden kazanamamıştım liseyi çocuk gelişimi okumştum :KK61:
canım kiz meslekten kazanmak zor boşver senin bölümünde iyi üzülme çocuklarına yarar lisede okuman hem simdi heryer dolu okul öncesi atama zor

sevde ıcmıo canım ya.zaten sagıodum bılıosun kescektım.kendı bıraktı vıcdanım rahat:)
himmm anladim cnm,insallah gogsun deviyilesir biran evvel
Çok geçmiş olsun canımcım ya. Salgın varmış sanırım. Dinlenmen lazım ama bebişle nasıl olcak bilemedim
caglar nasil
oldu annesi,ates dustumu? igneden sonra bir fark varmi?

Selam kızlar bu ne ya herkes mi grip biz de tam atlatamadik görüntüde bişi olmasa da sümüklü sümüklü geziyoruz oğluşla. Grip misafir derken hazırlıkları aksattim baya. Bugün 1 imiz hazırladık suslenmeye hazır bekliyor 20160107_173147~2.jpg

Selam kizlar uzun zamandr yazamadim nasilsiniz bakalm biiz iyiyiz cocuklarla gunun nasi gecftigini nile anlamiyorum. Hastalayanlar olmus gecmis olsun bu ara salgin var dikkat edelim kalabalik ortamlarda cok bulunmamak gerekiyor .benimkilerde hastaladilar gecen doktra goturduk burun akintisi oksuruk dr ilac yazdi bide yigit in tasi ocin ultrason istediler . Sag da 8 ve 5 mm iki tane solda 5 mm ve kristalize taslar vardi sag bobrekteki 5 mm tas tamamen erimis ana buyuk olan duruyr ona zaten erimez dediler buyuk oldugu icin sagdaki de 5 mm den 2.6 mm dusmus kristallerde yok olmus . Ayin 15 inde tahlil vericez 20 sinse ameliyat olacak . Bir an once olup bite cok strese giriyorum ameliuat dusuncesi bile kotu . Hayirlisi olsun benden simdilik bu kadar opuyorum iyi geceler yada sabah okuyacak olanlar icin gunaydin :)

Bu arada dg icin seker hamuru sus pus siparisleri ni vericem gun yaklasiyor ameliyattan once gzel bi dogumgunu kutlamasi yapalim moral olur diyorum . Pastadizayn sitesinden vericem siparisi kapida odeme imkani da varmis ilgilenenler bakabilir . Minione kiz ins beceririm bu seker hamuru isini

Bu arada dg icin seker hamuru sus pus siparisleri ni vericem gun yaklasiyor ameliyattan once gzel bi dogumgunu kutlamasi yapalim moral olur diyorum . Pastadizayn sitesinden vericem siparisi kapida odeme imkani da varmis ilgilenenler bakabilir . Minione kiz ins beceririm bu seker hamuru isini
yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misal :KK70:
image.jpeg
image.jpeg

X