2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya bende bi kulustur tel var allahm ne coklu alıntı yapabılıorum ne resım yukleyebilıorum

bu arada ben sevdeyi sutten kestim.bugun 2.gun.ama gogusler fena.bezeler oldu.sardım goguslerımı.lahanada sarıorum.adacayıda ıcıorum.bu bezeler gecer dımı ya.sut ne zaman gıder.

He bide beze olan yerlerı ovup sutu cıkartıyım mı cıkartmym mı

Canım hiç bişey cıkmaz inş.gönlünü ferah tut int.bişey okuyup araştırma bunaltırsın kendini.hep stres zaten hamilelik dogduktan sonrada aynınhastne kont.hep elin yüreğinde oluyor.allahın dediği olur stres yapıp bebeğinide strese sokma.kendine iyi bak

Sevde kaç aylık

Geçmiş olsun bizimki de o kadar huysuz kendini yerlere atiyor

Geçmiş olsun kuzuya..

bu gece nobetcisin anlasılan.gecmıs olsun cnm.dikkat et

Teşekkürler arkadaşlar 37.2ye düştü çok şükür. Ilık suyada soktum. Uyudu şimdi atletle yatırdım çorabınıda çıkarmadım. İlk doğduğu aylarda aile hekimimiz ateşlenirse ellerine ve ayaklarına çorap giydi vücudunu soy demişti. Ellerine geçirmedim ama. Yarım saat spnra falan bakıcam bi ateşi iyiyse giydiricem. Salonumuz hep biraz soğuk olurdu aksi gibi bugün ev çok sıcak(dışardada hava 16 dereceymiş)... Bu gece nçbet tutucaZ artık napalımm

Neden kestin canım nane yaprağı koy ise yatta beşe olduysa ilik düş ile sagmalisin süt oluyor epey sıkınca ama kesince 1hafta da duzeliyorsun sut benim 1 yıl vardı sıkmayınca akmiyordu ama sıkınca vardi

Bizim çok ateş oldu bu gece ateş yok ama çok huysuz simdi tekrar yatti artik uyumazsa çaplık verecegim yemiyor içmiyor huysuz bu azı kar mahvetti bizi

Bizim çok ateş oldu bu gece ateş yok ama çok huysuz simdi tekrar yatti artik uyumazsa çaplık verecegim yemiyor içmiyor huysuz bu azı kar mahvetti bizi

Gecmis olsun.yorucu bi gece gecirnezsiniz ins
İyi düştü çpk şükür ya 37 derece 1 saattir. Çığlak yatırmıştım pijamasının altını giydirdim şimdi. Üstünüde birazdan giydircem. Çok şükür geçti gibi ya gece tetikte olurum yinede

Çaplık ne ya bu klavye manyadi iyice sana mi düştü beni düzeltmek calpol
Hahahaa bende tam soracaktım çaplık ne diye :)

nnightsaill canım geçmiş olsun çok neyi var oğlanın _?
Ateşi çıktı canım ya başka bişeyi yok çok şükür. Bugün 3 tane 1 yaş aşısı oldu sanırım aşılardan. Ama çok şükür düştü ateşi. Şimdi ölçtüm 36,7. Bende yattım artık şimdi. Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Ya tekrar çıkarsa diye korkuyorum açıkcası. Gerçi 2 saattir düşük ateşi ama işte korkuyorum yinede... İyi geceler tatlı rüyalar hepinize

Gecmis olsun acil sifalar hepinize de canim. abdullahla ben de hastayiz((
sağol canım sizede geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzum malesef toplu ortamlarda hastalık çok oluyor
sorma canım hem de ne hastalık 4 ay oldu başlayalı 6. öksürük şaka gibi
sağol canım sorma ben çocukken bu kadar hasta olmadım heralde:) bir kışları bronşitim olurdu onda da yerdim penisilini düzelirdim:) gidip iğne verin bana diyicem artık
sizede geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benim

yesinler abdullahi kolay gelsin canım sizin oralar halay çok şeker genlerinde var demekki
inşallah canım ya olan küçüğe oluyor büyük onu yaşındayken hastalık bilmezdi
Çağların ateşi 38.1 minoset içirdik. Emiyo şimdi. Emmese yatmıyo sıpa hem ağlıyo hem yerinde durmuyo
çok geçmiş olsun
sabun koy canım sütü kesiyor

canım maalesef çocuk demek ateş demek inan her seferinde panik olacaksın ilkte olsa yanı onuncuda olsa aynı, ateş korkutuyor insanı

Selam anneler, insan oğlu bundan kötüsü olamaz dememeli hep daha kötüsü var şu hayatta, geçmişe dönüp bakıyorumda üzüldüğüm şeylere her geçen gün daha beterlerini yaşıyorum, geçen sene en zorlu senemdi benim gerçekten bu sene ise daha da zor başladı sanki azalmayacakta artacak gibi, artık şu hayatta ki sınavlarımdan alnımın akıyla çıkmak için dua edicem çünkü dert bitmiyor ben ağladıkça başıma daha kötüsü geliyor, şu meşhur tükenmişlik sendromu dediklerini daha iyi anlıyorum böyle bir şeymiş, iki çocuğum var ama ağzımın tadı yok

Neden kestin canım nane yaprağı koy ise yatta beşe olduysa ilik düş ile sagmalisin süt oluyor epey sıkınca ama kesince 1hafta da duzeliyorsun sut benim 1 yıl vardı sıkmayınca akmiyordu ama sıkınca vardi
icmio artık cnm zaten sagıorum kescektım bole daha ıyı oldu.
Sutu bosaltırsam yerıne yenisi gelmezmi.bezeler gecermı zamanla napıcam bilmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…