Bilen bana da desin bittim ben de...bogazimdan zor uykuya daliyorum sonra hop agliyo kalk.cok zordu Allahim aglayaccaktim gunduz bu kadar degildim gece tukendim resmen...dinlenmezsen is guc aynen devam esim inanmiyirdu dedim oyle gezip is yaptigima bakma mecburiyetten.sonuc bu dinlenemeyince.yazimi zor yazdim valla.Benim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor
Yaw bi deyin kızlar bu nezamana kadar sürecek ben öldüm bittim
Dişler bire ne kadar bu kis böyleBenim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor
canim hastalik gece artıyor Allah sabrverskn memeye abandigi için eşinde oyalamadi değil miBilen bana da desin bittim ben de...bogazimdan zor uykuya daliyorum sonra hop agliyo kalk.cok zordu Allahim aglayaccaktim gunduz bu kadar degildim gece tukendim resmen...dinlenmezsen is guc aynen devam esim inanmiyirdu dedim oyle gezip is yaptigima bakma mecburiyetten.sonuc bu dinlenemeyince.yazimi zor yazdim valla.
Aminn...aynen iki kez ilgilendi digerleri ben yani memeDişler bire ne kadar bu kis böyle
canim hastalik gece artıyor Allah sabrverskn memeye abandigi için eşinde oyalamadi değil mi
Ha hay kiz aşk olsun niye bık bık diyorsun velilere:) bizim öğretmenle kısa konuşurum ben dediğin velileri görüyorum benim içim şisiyor onları beklerken:)Zaten öğretmenlik çok yorucu sabirnlazim memur olsan masa başı insanla muhattaplik az ben hergun 20 kadın 2o çocuk laf anlatıyorum.çocuklar iyi ama kadınlar bik bik
İyi canım şimdi. Gecede ateşi bi ara 37.8di ama düştü oda çok şükğrr. Bi fark var mı derken ne farkını soruyosun anlayamadım cicim???himmm anladim cnm,insallah gogsun deviyilesir biran evvel
caglar nasil
oldu annesi,ates dustumu? igneden sonra bir fark varmi?
Iyi sevindimİyi canım şimdi. Gecede ateşi bi ara 37.8di ama düştü oda çok şükğrr. Bi fark var mı derken ne farkını soruyosun anlayamadım cicim???
Oooooooo ne guzel olmus boyle ,son halinide gormek isterizzSelam kızlar bu ne ya herkes mi grip biz de tam atlatamadik görüntüde bişi olmasa da sümüklü sümüklü geziyoruz oğluşla. Grip misafir derken hazırlıkları aksattim baya. Bugün 1 imiz hazırladık suslenmeye hazır bekliyor Eki Görüntüle 1738543
Ardanın annesi sen en iyisi bi pastane aç
Lutfennn bana da desinnn,yokmu bir umuttt isigi,su aydan sonra deyin,umutla o tarihi bekliyim : (( yaa kiskanmiyorum ama oglumun yasitlarini duyuyorum arkadaslarimdan demiyolarmi gece ya hic ya 1 defa kalkiyor sabh 10 da uyaniyor diyee ayyy bizde sorun nee bir bilebilsem,dun aksam tam olarak yurumeyi ogrendi,sevincinden ben yuruyorum diye gece 1 olmus uyumuyor,kalkiyo icerleri turluyor.sarhos gibi ama sendeleyip dusuyor yine kalkiyorBenim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor
Gecmis olsun duhacim sanirim bende grip oluyorumBilen bana da desin bittim ben de...bogazimdan zor uykuya daliyorum sonra hop agliyo kalk.cok zordu Allahim aglayaccaktim gunduz bu kadar degildim gece tukendim resmen...dinlenmezsen is guc aynen devam esim inanmiyirdu dedim oyle gezip is yaptigima bakma mecburiyetten.sonuc bu dinlenemeyince.yazimi zor yazdim valla.
Kim kim kim diyor gece yarıyor diye banada desinler tarifini lütfen ben deliksiz uyumayı uyuyup uyumamakta özgür olmayı çok özledim..Oooooooo ne guzel olmus boyle ,son halinide gormek isterizz
olabilir dicem ama artik oglum ayaklandi onun pesonde gezinmekten nasil yaparim siparisleri bilmiyorum valla
Lutfennn bana da desinnn,yokmu bir umuttt isigi,su aydan sonra deyin,umutla o tarihi bekliyim : (( yaa kiskanmiyorum ama oglumun yasitlarini duyuyorum arkadaslarimdan demiyolarmi gece ya hic ya 1 defa kalkiyor sabh 10 da uyaniyor diyee ayyy bizde sorun nee bir bilebilsem,dun aksam tam olarak yurumeyi ogrendi,sevincinden ben yuruyorum diye gece 1 olmus uyumuyor,kalkiyo icerleri turluyor.sarhos gibi ama sendeleyip dusuyor yine kalkiyoroyle tatliydiki izlemekten uyutmaya kiyamadim,sonra zar zor uyuttuk ohh dedim uzun uzun uyur,nerdeeeee 3-4-4,5-5-7 olarsk devam ettik iste
Geçmiş olsun canım yaa hastayken çok zor oluyorlar bizde hasta oluncaberaber oluyoruz zorluk iki katıba çıkıyor iyileşmekte daha uzun sürüyor malesefBilen bana da desin bittim ben de...bogazimdan zor uykuya daliyorum sonra hop agliyo kalk.cok zordu Allahim aglayaccaktim gunduz bu kadar degildim gece tukendim resmen...dinlenmezsen is guc aynen devam esim inanmiyirdu dedim oyle gezip is yaptigima bakma mecburiyetten.sonuc bu dinlenemeyince.yazimi zor yazdim valla.
Vay anaaam daha 8 dişimiz var bu dişler bitene kadar ben bitecemDişler bire ne kadar bu kis böyle
canim hastalik gece artıyor Allah sabrverskn memeye abandigi için eşinde oyalamadi değil mi
Sagol minionem baslanadan gitsin grip uzak olsun Cabucak atlat ins.Gecmis olsun duhacim sanirim bende grip oluyorum
iyi ki dogmus abdullahTam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)
Teşekkür ederim canım:)Sagol minionem baslanadan gitsin grip uzak olsun Cabucak atlat ins.
iyi ki dogmus abdullahrabbim hayirli uzun omurler versin kaderini guzel eykesin
yok canım ya sen beceriklisin asıl ben senin eline su dökemem, aslında senin tabirinle ben artık kisneyen at olucam hazır aldırabilirim ama siz yaptıkça heveslendim bunu da denemefim demiyim:) belkide yapmam bilmiyorum ki haberleri izleyince vazgeçiyorum partiden sonra sizinkilere bakıyorum hevesleniyorum:)tatlım elbette yaparsın ya,sen benm tanıdığım en becerikli hatunsun
migrosda var pembe mavı beyaz gördüm ama sizin şehırde varmı bilemedim,tarifi aslında şeker hamurun zor diğil,netten bulup kendin yapabılırsın sen becerikli hatunsun
birde şeker hamuruyla pasta nasıl kaplanır diye vıdeo var onuda izledinmi tamam dır
figüre gelince zaten hiçbiri yenmiyor hepsinin amacı aynı maksat fotoda güzel çıksınsonra hepsi çöpee hatta çoğu kımse şeker hamurlu pasta bıle yemez sıyırıp atarlar,hanı kısmetse ben kendım yapcam ya,ablam hatta ıkı pasta al,biri mutfakta olsun yaşlılara ona koyarız gençlere hamurludan demişti mantığımada uydu yani,mrssüperfine nın dediği gibi al oyuncak kucuk objelerı bıle koy pastanın ustune nolcak ki tatlımm,ama yok el becerimle bir şey yapcam diyorsan,aslında eflalim bime çok gzl 3 lıra şeker hamuru kesme aparatları gelmişti,sende kar temasını seçebilirsin,kar şeklınde kalıpla keserdin,olabılırdi guzel,harflere gelınce ben kalıp aldım onlarla yazdım,dedım lazım olur kendıme seneye Allah ömür verirse,sevgililer gününe belki yaparım oğlumla olan sevgim için
dur bak sana bizim süperman temamızla ilgili pasta yapımı atayım çok zevkli seyretmesi bile
bu arada küften bahsetmişsin cnm bizim evde salonumda,yatak odamda banyomda farkettik,çok üüzüldüm görünce çünkü küflü evde çocuklar astım olurmuş diye duydumgerçi siliyormuşsun sen ama ben araştırınca öğrendim ç suyuyla silip ardından suru suyla sildim,mesala salonu bır gece camlarını açık bıraktık kullanmadım o odayı,süreklı cam açıp evı havalandırcakmışız malum kış ayı haklısın bu soğukta cam açmak ne mümkün,duvarlar soğuk ev sıcak malum terleme oluyorve sonunda küf oluyor dış cephemız bizim yok,bu yaz olacakmış artık yaza kdr sabredıcem sonra içten sıvayla boyatırız komple evı diyorum böyle düşündüm şimdilik canım bakalım kısmet
amin inşallahinşallah canım Allah gönlünün tüm muradlarını nasip etsin,tüm annelerimizin inşallah
ah canım birde eşim anlasa, gündüzde aynı yatıyım bende uyuyum diyemiyorum, çoğu zaman gece emzirmiyorum ki direk sallıyorum yinede aynıaminnn inşallah canım,Allah hayırlı gönlüne göre ev nasip etsın
hergece sen geliyorsun aklıma,eflalım dıyorum hay yazık ben 2 aydır çekıyorum bu kadın 1 yıldır
nolacak bızım bu uyku dururmumuz saat başı kalkıyoruz ve saat başı emıyor
gece beslenmesini çoktan kesmemiz gerekırdı eflalimnereye kdr emzircez biz böyle
sonra oğlum bıberonu unutalı 3 ay oldu nerdeyse,yarın öbur gun ınek sütü verirken nasıl olcak neyle içcek,şu dişler vary a dişler mahfetti bizi,2 yaşında çıkarmış azı ile köpek dişi,biz 1 yaşında çıkarıyoruz ıyımı bu kötümü onuda bilemedim
ama şu dişler çıksın yavaş yavaş emzırmeyı gece bırakmayı planlıyorum bakalım kısmet
bu durumda ne yapabilirsin ki ya hiç evden çıkmayacaksın ya da ağlamasına razı olacaksın ikiside olmazKızlar ben bir şey itiraf edeyim.
Yavrumun her şeyine titriyorum yedikler içtikleri, suyunu hep kaynattık verdim kıyafetler deyerjansız vs vs.
Ama gel gör ki arabada doğduğu günden beri hep benim kucağımdaydıasla oturmadı.
Diğer koltukları denedik, cdler aldık aynalar müzikli oyuncaklar son zamanlar ipad veriypruz yüzüne bile bakmıyorkatılıyor mosmos oluyor
Pusette de oturmaz zaten ama arabada kucağıma alıyordum. Şimdi hamilelikte öne oturuyorum midem bulanıyor arkaya oturamıyorım kızım da benimle önde((
Hep eleştirdiğim şeydi oyunla vs alıştırın derdim ama olmuyor tek çaresiz kaldığım nokta bu.
Dün polis durdurdu bizi. Ceza yazmıcam ama şimdi ufacık bi kaza olsa anne babanın sadece omzu incinir ama sen ne kadar sıkı tuttuğunu zannedersen zannet bebek camdan fırlar ya da kafaya darbe alır ve ölür! Bir tek bebek kurtulmaz dedi. Çok moralim bozuldu. Polis haklı hep emniyet kemerimi bebeğin de üstünden geçiriyorum ama kaza anında allah korusun airbag ptlasa daha fena.
18 yaşından beri araba sürerim kızım olduktan sonra her denemem hüsran oldu. Ya babasını şöför koltuğunu ya beni istiyor kimse tutamıyor. Biz binmeyelim diye denedik kosa mesafede hergün gidip gelelim almadan şartlanfıralım dedk her şeyi denedik( yolculuklardan nefret etmeye başladım kiii ben demek gezmek demekti:)
Bütün bunların üstüne dün kucağımdan attı kendini tutamadım ve kafası torpidoya çarptı.
Ne yapıcam nasıl alışyırcam bilmiyorum( her şeyi denedik yarı yolu benim kucağımda yrımyolu eli direksiyonda babasının kucağında gidiyor ( çok çok tehlikeli biliyorum (
güzelmiş mamalarınız:)İşte bunlar cicilerimizin bir kısmı.. Bir de çeri domateslerin resmi varsa eklicem inş çok güzel noel baba oldular:)))
Cakepops ve cupcake lerimiz..
her bebek farklı hic kıyaslayıp stres yapmaKızlar merhaba bişey soracam sizlere benim oğlum bilinçli baba diyor sadeve cok şey söylüyor ama bilinçlimi değilmi bilemiyor gel git dede falan.ama anlıyor bebek nerde diyince bebeğe bakıyor faln.taktımda biraz sizinki bilinçli bişey diyormu cünkü 10.ay kont.doktor bilinçli bişey diyormu diye sormuştu
aynen canım bundan sonra ederi kadar herkesNego kv iyi diyirdun cok şaşırdım okuyunca iyiliklerini hep suistimal etmisler.artik ogrendin canim ona gore davran ins.hayret bisey neler yapıyormuş.sıkma canini ins.
kuf bizim banyoda da var cok kotu ve zor bende yildim.kuf onleyici varmis yapi marketlerde oluyrmus onu duydum deniycem ins.
aysimason yazik eltine şükür ki esi kiymetini biliyormus artik....esimin teyzesinnde cocugu yok esi tekrar evlendi...cok zor kanser oldu atlatti simdi cocuklarini seviyo evine bile geliyorlar ama biz enisteyle gorusmuyruz hele kv gicik oluyo cunku teyzem cok aci cekmis unutamiyrum diyo.
senin iki eltin dogum yapti dimi birinin oglu yoktu oglumu oldu ben karistirdim(
Pinking Tree bende rahatim anacim yapiyo yiyirum topluyo sagolsun.....ama kardesim var ya yaninda pijamayla rahat edemiyrm ben...sen keyfine bak hakediyorsun....ciciler inize bayildim cokkk sekerler
he ya benim kaynana gizli seker gibi gizli kaynana çiktıcanım kreşlerde göz mikrobu çok yaygin bulaşıcı malesef
inş becerirsun bu azilardan cektigimizi bende hic birseydrn cekmedik kızımda bu ay ilk dişler çıkardı bu azı çıkarıyor dün gece hicbuyumadik desem doğru kulagini giriyor dis ağrısı kulağa vuruyor ..benimde başım çatlıyor valla kaşık kabul etmiyor dış çıkardığı zamanlar sizde mi oylesiniz
canım otizmin farklı türleri var anlayabilirsin göz teması kuruyordur eminim bebegin gülümsüyor mu konuşunca....
Pinking Tree harika şeyler yapmissiniz maşallah maşallah eliz ismide var demek serranin ikinciye isim düşündün mü elif berra mesela ..sen foto paylaş paylaşmayınca hakkini hella et ben iyi şeyler dusunmemistim ama artik seni tanıyorum
Duha22 annende olmanın keyfini çıkar canım
Nego kaynanana inanamıyorum yuh banyoda basmış yaa ..
Vay marifetli anne:)Eki Görüntüle 1735293 Eki Görüntüle 1735294 nasıl olmuş???
8 mi bende istiyorum bende ya 5 senedir bırak 8 i 7 ye kadar uyumadım:) inşallah düzelmistir abdullahGunaydinnn(uykusuz geceden sonra 8:00de gune basladik)
annem almis odadan hic duymamisim da biraz uyudum sukur...yorgunluktan iki yerden dudagim ucukladi...abdullah kotu oksuruyo salya sumuk(....ihlamur tarcin azcik bal verdim iciyo cok sukur.suluguna da suyla peditus surup koydum azcik suyla karustirdim icti ins iyi gelir bunlar
veriyorum canım kitap tabi ki yiyor:) kakadan çıkıyor bir sry olmaz:) sanane teeeeyyyzeee deseydinsaol canim ya cok sukur geldiler tamir oldunyine gitti 300 lirabir yerden ekonomik birsey bulup seviniyorum,ucuz bez bulunca kostur kostur al ote yandan yok yere bir elektrik voltaj dusuklugu kombiyi bozsun yada eve iki ayri hgs cezasi gelsin 200 kusur lira insan cok uzuluyor
saglik sihhatlerimiz yerinde olsun gerisi bos tabide yinede insana cok koyuyor
gecen bir cafedeyiz,boyle entel dantel bir bsyan esimin tabiriyle onden muzelik arkadan liselik bir tipdedi kitap aliyormusun ogluna,ben 3 coxuk buyuttum hepsi kitapla buyudu,aliyorum ama dedim yiyorr bende vermiyorum deyince kadin gozlerini actiiii tabikiii yicekkkk herseyi yicekkk oyle taniyorlarrr nasil vermezsin vericekdsin yicekkkk yicekkkk diye diye gitti urkttum kadindan
gecen cikti bendede hani ilk ici su dolu bikac tane oluyo ya agrili oldugu donem yuzume bir tirnak atti tam o ucugun oldugu yere,tirnagiylw kokunden kaldirdiii o aciyii sana tarif edememmm gozumden yas akti((
xl fit ol sende,sana her sey yakisirrr ,zayiflari sevmiyorum ne o oylee kemik comuklk
kadin dedigin dimbiş dimbiş olacak
Tam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)