2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor
Yaw bi deyin kızlar bu nezamana kadar sürecek ben öldüm bittim

Bilen bana da desin bittim ben de...bogazimdan zor uykuya daliyorum sonra hop agliyo kalk.cok zordu Allahim aglayaccaktim gunduz bu kadar degildim gece tukendim resmen...dinlenmezsen is guc aynen devam esim inanmiyirdu dedim oyle gezip is yaptigima bakma mecburiyetten.sonuc bu dinlenemeyince.yazimi zor yazdim valla.

Dişler bire ne kadar bu kis böyle
canim hastalik gece artıyor Allah sabrverskn memeye abandigi için eşinde oyalamadi değil mi

Zaten öğretmenlik çok yorucu sabirnlazim memur olsan masa başı insanla muhattaplik az ben hergun 20 kadın 2o çocuk laf anlatıyorum.çocuklar iyi ama kadınlar bik bik
Ha hay kiz aşk olsun niye bık bık diyorsun velilere:) bizim öğretmenle kısa konuşurum ben dediğin velileri görüyorum benim içim şisiyor onları beklerken:)
Benim eşim masa başı güya ama akşama kadar ben telefonla ulaşamıyorum sürekli telefonla görüşüyor herkes mesaisi bitip çıkıyor benimki bu sefer evrak yazı işlerini hallediyor beşte çıktığını görmedim hiç en erken yedi.

İyi canım şimdi. Gecede ateşi bi ara 37.8di ama düştü oda çok şükğrr. Bi fark var mı derken ne farkını soruyosun anlayamadım cicim???
Iyi sevindim
Asidan sonra mesala ardanin huyu suyu degisirdi uykumuz istahimiz duzeni,iz,aglamayan cocuk aglar,gemeyi sevdigi halde gezerkrn aglar gibi,huy degisimi oldumu diye sordum

Oooooooo ne guzel olmus boyle ,son halinide gormek isterizz

Ardanın annesi sen en iyisi bi pastane aç
olabilir dicem ama artik oglum ayaklandi onun pesonde gezinmekten nasil yaparim siparisleri bilmiyorum valla

Lutfennn bana da desinnn,yokmu bir umuttt isigi,su aydan sonra deyin,umutla o tarihi bekliyim : (( yaa kiskanmiyorum ama oglumun yasitlarini duyuyorum arkadaslarimdan demiyolarmi gece ya hic ya 1 defa kalkiyor sabh 10 da uyaniyor diyee ayyy bizde sorun nee bir bilebilsem,dun aksam tam olarak yurumeyi ogrendi,sevincinden ben yuruyorum diye gece 1 olmus uyumuyor,kalkiyo icerleri turluyor.sarhos gibi ama sendeleyip dusuyor yine kalkiyor oyle tatliydiki izlemekten uyutmaya kiyamadim,sonra zar zor uyuttuk ohh dedim uzun uzun uyur,nerdeeeee 3-4-4,5-5-7 olarsk devam ettik iste

Gecmis olsun duhacim sanirim bende grip oluyorum

Kim kim kim diyor gece yarıyor diye banada desinler tarifini lütfen ben deliksiz uyumayı uyuyup uyumamakta özgür olmayı çok özledim..

Oy maşallah arda paşaya:)
Bizim tembelde turlamayı çok seviyor ama birinin elini tutarak
Kime çekti bu ötlek bilmiyorum

Geçmiş olsun canım yaa hastayken çok zor oluyorlar bizde hasta oluncaberaber oluyoruz zorluk iki katıba çıkıyor iyileşmekte daha uzun sürüyor malesef

yok canım ya sen beceriklisin asıl ben senin eline su dökemem, aslında senin tabirinle ben artık kisneyen at olucam hazır aldırabilirim ama siz yaptıkça heveslendim bunu da denemefim demiyim:) belkide yapmam bilmiyorum ki haberleri izleyince vazgeçiyorum partiden sonra sizinkilere bakıyorum hevesleniyorum:)
canım ben evimi yaz kış demeden havalandırirım bu yüzden eşimle sorun çıkar ben açarım o örter, yalıtım şart maalesef

inşallah canım Allah gönlünün tüm muradlarını nasip etsin,tüm annelerimizin inşallah
amin inşallah
ah canım birde eşim anlasa, gündüzde aynı yatıyım bende uyuyum diyemiyorum, çoğu zaman gece emzirmiyorum ki direk sallıyorum yinede aynı benim umudum yok bir sene daha en az böyle

bu durumda ne yapabilirsin ki ya hiç evden çıkmayacaksın ya da ağlamasına razı olacaksın ikiside olmaz yapmam dediğimiz neleri yaptırıyor çocuklar, bizde eşim almiyor onun yüzünden çıkmaz oldum bir yere yok adam almıycam diye inat etti ben napıyım kendim de alamam
İşte bunlar cicilerimizin bir kısmı.. Bir de çeri domateslerin resmi varsa eklicem inş çok güzel noel baba oldular:)))

Cakepops ve cupcake lerimiz..
güzelmiş mamalarınız:)

her bebek farklı hic kıyaslayıp stres yapma
aynen canım bundan sonra ederi kadar herkes
he ya benim kaynana gizli seker gibi gizli kaynana çiktı

Vay marifetli anne:)
8 mi bende istiyorum bende ya 5 senedir bırak 8 i 7 ye kadar uyumadım:) inşallah düzelmistir abdullah
veriyorum canım kitap tabi ki yiyor:) kakadan çıkıyor bir sry olmaz:) sanane teeeeyyyzeee deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…