Esim de edebiyat okuyo bitti sayilir bi ingilizcesi kaldi.ama cok zor yaa...gerci esim calismaya calismaya bitirdi son bi kacgun kala bakardi.Öğretmen olmak bu devirde çok zor memur olsam yetr
Yatili misafirkeri vardi kv leri....onlar gidene kadar da unuttu bizi zaar@praline nerde bi gitti tam gitti
Ay çok güzel bende okul öncesi istemiştimde maalesef heryere bi dünya puanla girildiğinden kazanamamıştım liseyi çocuk gelişimi okumştumEvet canım okul öncesi öğretmeniyim 7 yıllık
aof adalet öğrencisiyim maşallah sana edebiyat çok zor hele açıktan
Biran önce bitiririz inşallahEsim de edebiyat okuyo bitti sayilir bi ingilizcesi kaldi.ama cok zor yaa...gerci esim calismaya calismaya bitirdi son bi kacgun kala bakardi.
ogretnemlik istemiyo sirf askerlik icin okuyodu onu da bedelli yapti.simdi keyfine ne zaman bitirirse.yatirdigin paraya yaxik diyorum hep
Galiba ya tulayyy sans seslsniyom dön yuvana aşkım dön sensiz kalamıyomYatili misafirkeri vardi kv leri....onlar gidene kadar da unuttu bizi zaar
canım kiz meslekten kazanmak zor boşver senin bölümünde iyi üzülme çocuklarına yarar lisede okuman hem simdi heryer dolu okul öncesi atama zorAy çok güzel bende okul öncesi istemiştimde maalesef heryere bi dünya puanla girildiğinden kazanamamıştım liseyi çocuk gelişimi okumştum
Fena grip oldum salya sumuk elimde rulo tuvalet kagidiyla geziyrumhapsuruyorum bi taraftan
Evet bende biraz zorlanıyorumda yapacak birşy yok maalesef herkes memur olma derdin deEvet canım okul öncesi öğretmeniyim 7 yıllık
aof adalet öğrencisiyim maşallah sana edebiyat çok zor hele açıktan
Orası da öyle Allah yardımcımız olsun :)Galiba ya tulayyy sans seslsniyom dön yuvana aşkım dön sensiz kalamıyom
canım kiz meslekten kazanmak zor boşver senin bölümünde iyi üzülme çocuklarına yarar lisede okuman hem simdi heryer dolu okul öncesi atama zor
Sagol canim.allah korusun hepimzi domuz gribinden....Dikkat domuz gribi hery et su iç maske tak ıhlamur sıvı canım Geçm us olsun
Çok geçmiş olsun canımcım ya. Salgın varmış sanırım. Dinlenmen lazım ama bebişle nasıl olcak bilemedimFena grip oldum salya sumuk elimde rulo tuvalet kagidiyla geziyrumhapsuruyorum bi taraftan
himmm anladim cnm,insallah gogsun deviyilesir biran evvelsevde ıcmıo canım ya.zaten sagıodum bılıosun kescektım.kendı bıraktı vıcdanım rahat:)
caglar nasilÇok geçmiş olsun canımcım ya. Salgın varmış sanırım. Dinlenmen lazım ama bebişle nasıl olcak bilemedim
yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunumBu arada dg icin seker hamuru sus pus siparisleri ni vericem gun yaklasiyor ameliyattan once gzel bi dogumgunu kutlamasi yapalim moral olur diyorum . Pastadizayn sitesinden vericem siparisi kapida odeme imkani da varmis ilgilenenler bakabilir . Minione kiz ins beceririm bu seker hamuru isini
Ardanın annesi sen en iyisi bi pastane açyaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misalEki Görüntüle 1738570 Eki Görüntüle 1738571