- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorum.olan bızı canımıza bızım psıkolojımıze oluyorNego ben de cocugum olunca hersey gul gulistan hic derdim olmayak sanirdimhic de oyle toz pembe degilmis
kendime de diyorum hassasiz hem de cok.etrafimda oyle şen kadinlar var ki a diyorum cokk mutlu halbuki biraz desince neleri var neleri.ben de gecmisi yad eder dururdum surekli kafamda dusunup dusunup esime kizardim.cokkk agladim artik eskisi gibi degilim hicbirsey icin kendimi kasmiyorum evladim canim haric....onceden esim mutlu olsun dert ederdim simdi kabul edersen boyle diyorum boyle de guzel oluyormus ha zaman zaman oluyo yine hepten siyrilamiyorum.of col konustum anlatabiluyrum ins.
boyle nasil oldum....dogumdan sonra ciddi anlamda sikinti cektim digerlerinin ne kadar onemsiz oldugunu gordum...basklari ne kadar mutlu ben niye oyke degilim diyorum hala.
sonuc su biraz rahat olucaz guzel gorup guzel dusunucez gecmis artik gecmiste kaldi ben niye oyle yaptim derim gecmiste cahilligime gelmis diyorum esim icin de cahilligine gelmis simdi olsa yapmazdi diyorum.ya sabir deyip hayatimiza devam edicez eflalim kimsenin dort dortluk hayati yok.
Hoşgeldin canım, memeden kesince de hastalnıyor bebişler. Benimki ilk deda o zaman ciddi anlamda yüksek ateş (39.5 üstü) yaşamıştı.kızlar ben geldimm.nasılsınız.bayadır gormedigm arkadasları gordum suan.
Sevde hastaydı kac zaman onla ugrastık.napıosunuz ozledm sızı
Çok şükür canım bebişle zor geçiyor ama hızlı geçiyor. Kızımda günler geçmek bilmezdi ve çok zordu, buna şükrediyorum ben de:)) canım ilk hafta olacak sıkıca darıp aynı şeylere devam et.. Ben hiç sağmadım duş aldıkça çözüldü bezeler..Pinking Tree hamılelık nasıl gıdıo canım
Safransari senide bayadır goremedm sankı
@Mrv5534 senı sorcaktım tam
Canım hamiellikte doktor kontrolleri rahatlatmak yerne geriyor: inş temiz çıkar sonuçların.. Ense basen genetik de oluuor, burnunvarmış çok şükğr, test sonuçların da güzel çılacak, kendini üzdüğüne değmeyecek, hepimiz aynı şeyleri yaşadık hemen hemen ve boşuna ğzüldük. Seninki de öyle olacak..Amiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyüm ikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(
Amin canim.1 yaşla birlikte kızımın huyu değişti. Canım çıkıyor.
Yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Bu azılar kocaman şişti bembeyazlar tam damağın altında ama çıkmıyor(
Tüm bebekler bir atak geçiriyor hethalde hepsi ateşlendi uykusuz vs diye düşünüp kendimi motive ediyorum.. Bizde haberler böyle...
Bir de nerede doğum yapacağım dert olmuş millete.. Ben hayırlısı diyordum eşim kızdı, gerçek fikrini söyle ne çekiniyorsun kimin ne demeye hakkı var ki diye..
Geçen bir misafirimiz gecenin bir vakti benden kahve istiyor ben yamulmuşum tabi "e oraya gisecek hali varsa bi kahve mi yapamıcak" diyor eminim sırf bunu demek için kahve istemiştir:))
Bunları öylesine anlatıyorum umrumda değil.. Hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun. Çocuklarımızın bahtı güzel olsun iyi insanlarla karşılaştırsın her daim..
Amin canim.
Nerde dogum yapacagini niye bu kadar merak ediyorklar merak ettim dogrusu....sakincasi yoksa Nerde yapican diye sorsam
Hoşgeldin canım, memeden kesince de hastalnıyor bebişler. Benimki ilk deda o zaman ciddi anlamda yüksek ateş (39.5 üstü) yaşamıştı.
Çok şükür canım bebişle zor geçiyor ama hızlı geçiyor. Kızımda günler geçmek bilmezdi ve çok zordu, buna şükrediyorum ben de:)) canım ilk hafta olacak sıkıca darıp aynı şeylere devam et.. Ben hiç sağmadım duş aldıkça çözüldü bezeler..
Canım hamiellikte doktor kontrolleri rahatlatmak yerne geriyor: inş temiz çıkar sonuçların.. Ense basen genetik de oluuor, burnunvarmış çok şükğr, test sonuçların da güzel çılacak, kendini üzdüğüne değmeyecek, hepimiz aynı şeyleri yaşadık hemen hemen ve boşuna ğzüldük. Seninki de öyle olacak..
Anladim canim hayirlica dogsun ins...gobus cijti mi:))Kızımı yurtdışında doğurdum çifte vatandaş oldu, onların çocukları alamadı. O zamanlar kızım için ezansız memlekette doğdu gavur olur bile demişti bu kişiler. Şimdi kendileri para ödeyip varandaşlık almaya çalışıuorşar çocuklarına.. "Ayırmak istemedik" bahaneler sanki kardeşler, biz orada yaşıyorduz orada doğurduk:) onlar da gitsn doğursun..
Bir de tam lohusalık günlerimi zehir edemediler, eşim ben bebeğim güzelce başbaşa geçirdik:)) gıcık oldular.
Şimdi bu bebeğimde yurtdışında doğururum diye dert ediyorlar gene vatandaş olur gene lohusalığımda olay yapamazlar:))
Şimdiden eşimi beni doldurmak için de soruyorlar...
Nerde doğuracağıma gelince gerçekten bilmiyorum:) rabbim hskkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkla kolaylıkla doğsun inş bebeğim bunu diyoeum sadece..
İsletme 3. Sinif canim. Senin ?Bende açıköğretim sınavlarna çalılıyotum hangi bölüm sizinki
Babasının da ense kalınsa hiç ğzme kendinş bunlar kesinlik gösteren şeyler değil risk şeyleri. Hamilelik böylr haftası önde geride suyu as çok vs diyr diyr bitiriyoruz işte.. Kötü bir şey çıkmayacsk ben eninim:)çok doğru söylüyorsun hamile kaldığım günden beri hep stres yasattılar. Anne olma sevincini yasatmadılar bi türlü.Allahımdan tek dileğim kan testi temiz çıksın. Benim eşimin ensesi de kalın insallah babasına benziyordur. İnşallah bu gözyaşlarım sevinç gözyaşlarına döner ve Rabbim benim durumumda olanlara da bana da saglıklı evlat nasip eder .cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Göbiş zaten vardı canım ama şimdi hafiften bebek olduğu belli oluyor:)) heheeh içimi döktüm ben de sen sorunca kocaman yasmışım:))Anladim canim hayirlica dogsun ins...gobus cijti mi:))
Varandaşlığı hiç umurssmıyorum aslında ama oranın hastane orttamını doğumu drsteklemeleri ve de rşimle başbaşa olmak avangajları tabi şimdi kızım var. Onu orads kimseye bırakamayız güvenip. Arkadaşlarımız var ama güvenemeyiz aksilik olsa vs.. Ablamlar gelir ama izinler kısıtlı doğum anında mı sonrasında mı öncesinde mi olur bilemeyiz gibi. Tabi hepsi daha düşünce.. Ne olur bilmiyorum ama hayırlısı olsun..Pinking Tree canim bebek ve ailen icin neresi hayirli ise orada dogurmak kisnet olsun insallah.
Bunda 2 bebek biraz zor gecebilir, yurt disinda olacaksa buradan ailenden bir destekci yaninda olsun duzen kurana kadar derim.
Birde imkanin varken orada dogur canim. Cifte vatandasin avantajlarindan yararlan tabi.
Yaz tabi canim dok icini hepimiz bolca yaziyoruz:)))Babasının da ense kalınsa hiç ğzme kendinş bunlar kesinlik gösteren şeyler değil risk şeyleri. Hamilelik böylr haftası önde geride suyu as çok vs diyr diyr bitiriyoruz işte.. Kötü bir şey çıkmayacsk ben eninim:)
Göbiş zaten vardı canım ama şimdi hafiften bebek olduğu belli oluyor:)) heheeh içimi döktüm ben de sen sorunca kocaman yasmışım:))
Varandaşlığı hiç umurssmıyorum aslında ama oranın hastane orttamını doğumu drsteklemeleri ve de rşimle başbaşa olmak avangajları tabi şimdi kızım var. Onu orads kimseye bırakamayız güvenip. Arkadaşlarımız var ama güvenemeyiz aksilik olsa vs.. Ablamlar gelir ama izinler kısıtlı doğum anında mı sonrasında mı öncesinde mi olur bilemeyiz gibi. Tabi hepsi daha düşünce.. Ne olur bilmiyorum ama hayırlısı olsun..
Ben bi jez yaptim yemedi.birazini buzluga atmistim hala duruyoKızlar hala bebek bisküvisi yapıyor musunuz? Ben epeydir bir, iki aydır yapmıyordum bugün yapacağım kızım izin verirse.
Bir pekmezli, bir sebzeli çubuk kraker gibi yapacağım inş.
Ben bi jez yaptim yemedi.birazini buzluga atmistim hala duruyo
Sabah biraz ihlamur tarcin bal icti..yumurta hasladim yemedi
Yok canım küçük bir parça kes sütyeninin içine koy zaten durdukça eriyorNego kalıp beyaz sabun dimı.nasıl koyıyım rendelıym mı
Aynen yeneyen cocuk ne zornus arkadadsin cocugu abdullahtan 5 ay buyuk masallahi var lop lop yutuyo...imreniyirum ki keske yese ah yese artik hicbirsey yaomak istemiyrum yoruldum.yemeklere tuz biber unuttuk belji yer umuduyla ama yokGününü uykusunu etkilemese artık yemesini dert etmeyeceğim kendi bilir diyeceğim ama olmuyor öyle. Yiyen bebek nr büyük güzellik allah bizlere de nasip etsin:)
Biz de yapıyorduk babası ile ben çay içerken götürüyorduk kızım mıncıklıyorfu. Tuzlu olanlar da yumurta kokuyor die kimse yiyememişyi ama şimdi süt koyacağım normal tuzlu kurabiye gibi olur belki.
Ben de geçen gün temizliğe kadın aldım diyor ki ben çocuğuma günde üç çeşit tencere ile yemek yapardım. Ben az yapıyormuşum da öyle diyor. E senin çocupun yiyor da ondan yapıyorsun. Ben artık döküledek günah diye düşünerek yapıyorum valla:) ve yemiyor da.. Yiyen çocupa her şey yapılır..Aynen yeneyen cocuk ne zornus arkadadsin cocugu abdullahtan 5 ay buyuk masallahi var lop lop yutuyo...imreniyirum ki keske yese ah yese artik hicbirsey yaomak istemiyrum yoruldum.yemeklere tuz biber unuttuk belji yer umuduyla ama yok
Eflalim diğer mesajı alintilayamadim seni o kadar anliyorum ki çok zor bi hayat iki.çocuk geçen hafta ameliyat insan hele.haya olunca çok umutsuzlasiyor..Allahim sabir sağlık güzellik versin çok güzel bir soz var AYakta duracak halim yokken Hayatta duracak neenlerim var benim anneyim ben canım tükenmeye hakkimiz bile yok anne olunca sen kendine yetersinYok canım küçük bir parça kes sütyeninin içine koy zaten durdukça eriyor