2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya bebeğim flüt çalmayı çok seviyor bende üst kısmı cikarttim onu calarken ayaktaydi birden oturunca flüt dudağını kesmiş nasıl ağladı kuzum ya yanında oldu off nasıl eliyle dudağını tuttu Allahtan çok aglamdi emebiliyorBirde Allah görünmez kazadan saklasın

Aksi gibi bebek arabamizda kırıldı hastanede mafolduk çıkışta gittik aldık dalginliktan doğru bakamadım bile inş iyidir model ve renk bunun aynisiEki Görüntüle 1688123
Güle güle kullan ne kadara aldınız canım bizim araba iyiydi.ama esim geçen demiri sıkıntılı diye orta halli boşu et alcan dedi bende kızıyorum baston falanda var evde heryer bebek eşyası oldu bu pahalı gibi ne kadar

Kızlar oğlumda hırıltı farkedıyorum
Normalde duymuyorum sadece çok aşırı koltık tepesinde kocalayınca tut şunu dıye aşırı derece yoruluyo kalbi güm gün diye atıyor
Allah korusun atesi yok burnu tıkalı değil öksürüpü yok bronşit falan olabilirmi bunlar yokken sadece hırıltı neyı ifadr eder anlamıyorum
Annemi arıyorum oda kızdı azarladı
Çocuga ı padle yediriyorsun cizgi film izlerken ne yedipini bilmiyor şişmanlıktan o ses çıkıyordur dedi
Yaaa çokmu yediriyorum bende şaşırdım
Bır haftadır yemk yemiodu iştahı yoktu şu 3 gündür birz başladı
Abartıyormutym kızlar siZce ya
Kahvaltı bu savh 1 tatlı kş tereyağ 1 t kaşığı mısır unu yarım cay bardağı tel peynir mıhlamamı kuymakmı oluyo işte ondan yaptım kibrit kutudunkdr ekmek içi uvaladım onu yedi
Aralarda anne sütü
Saat 2 devyoğurtlu ıspanak bizim çorba içtiğimiz küçük boy kasede ekmeksiz
Saat 7,5 ceyrek muz ceyrek armut 2 bebe biskuvisi
Yatana kdr ve gecr anne sütü
Çokmu kızlar vrrdiğim sizce

Ay bi benimkinin pipisi kaldı sünnetsiz yok canım yapmasan yazmazsin maşallah sana bende bicok ev hanimindan temiz olduğumu idda ederim ama ben titiz degilim
bizde sünnetsiziz

Valla bize de şok oldu:)) evet canım artık ben de iki çocukla kafayı yiyenler kervanında olucam
Amin canım inş sağolasın... Darısı sana:))
canım dün abimlere gitmiştik abdullahtan 3 ay küçük yiğenim var bi görsen abdullahın bi hoşuna gidiyordu meğer benim oğlum evse yanluz sıkılıyormuş kuzeni ile bi güzel oynuyordu:)))

Yok canım çok değil gayet ideal..
Hırıltısıda üşütmüştür ondan olabilir kilo ile alakası olduğunu sanmam bronşit de değildir bronşitte ateş oluyor terleme oluyor sen yinede doktora göster kuzucuğu geçmiş olsun canım..

Pinking Tree ilahi ne uzmanım ama ev işlerinde:)
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler:)) senin bir mevsimde yaptığını ben yılda yapmamışımdır hele bayrama sarma sarmanı hiç anlamadım bebiş ayağındayken:))

Bencede uzmsnsn topuğun enlerini secsek bende en titiz ana diyebilirim
En pasaklı da ben

Ay bi benimkinin pipisi kaldı sünnetsiz yok canım yapmasan yazmazsin maşallah sana bende bicok ev hanimindan temiz olduğumu idda ederim ama ben titiz degilim
Ben de temiz deilim ama titiz ve takıntılıyım artık o nasıl oluyorsa kumandanın bile yeri var çarşaflar ütülü olacak vs

ask olsun kız ne kafayı yemesi kalabalık düğün yapıyoruz biz onun ikin tane unuttun mu darısı üçe
Oldu canımmmm:) allah isteyene versin:)

Hiiiiiiii darısı sana diyoo . İkisini hak ettimde üçüncüsü kaldı :) büyük konusmayimda ucuncuyu düşünmüyorum en azından bi sekiz on sene . Allah isteyenlere nasip etsin .
Ben de kocam emekli olunca yapıcam otursun baksın ben gezicem hahaha:))

Ay ben şok iptal biri daha diyo üçüncü diye ayy bayilacam
Ha iki ha üç:) bir arada büyürler işte :))

Allah kolayligini verir inşallah canım o zamana kadar kızın buyur daha . Bir sene zorlanabilirsin oda normal . İkisi beraber buyuyecekler ne güzel .
İnş canım artık öyle düşünüyorum kaçarı yok hayırlısı allahtan:)

Oh kuzum benimm.. Hevesi kursağında kalmış yavrumun çok geçmiş olsun annesi..

Çok yedirsen fazlasını kusar canım..
Onunla alakası yoktur bence.
Ciğerleri rahatsız olabilir, burnunda et olabilir,
Alerjik olarak nefes alamıyor olabilir yün toz sisli hava nedeniyşe vs..
En iyiis kontrolde sormak..

Evet benim kızım da kuzenlerine bayılıyor bebek de olsa arkadaş istiyor kuzular:) sen de yapıver bitand abdullahımın canı sıkılmasın heheh :))

Ah canım keşke olsa...

yasasin sunnetsizlik kardeşliği

minione gecen biride doktora sormustu kimdi hatırlamiyorum dış hirilti yapıyor salya dışa akmayınca balgam gibi oluyor hatta bakanla birleşiyor başka belirti yoksa telaşlanma bizdede dış cikarken bi oluyr iki üç gün hasta mi diyorum yok bisey çünkü ne arriyor ne geçiyor korkma derim eğer başka bisey gelişmezse

Pinking Tree bak onu anlamadim anadol titizlik titizlik değilde takinti olabilir mi düzen hastalığı gibi oldugu şeyler olması gerekenler illa öyle odunculuk 2de birde 3 de bir demek hatirlatirim 2.den sonra 3.yapcan mi

Tesekkur ederim kızlar
Umarim diştendir
Bu arada sadece iki köpek dişi değiş beraberinde hemen yanındaki azılarda çıkıyor hatta bir tataf mosmor olmuş çürümüş gibi kinbilir yavrumun canı ne kdr yanıyor ne kdr acıyordur
Bir gün ara ile calpol şurup verdim kızlar ağrısı hafiflesin diye çünkü uykusundan ağlayark uyanıyor yarım saatte bir
H sonu şu hırıltıyı takip edeyim ben en iyisi
Devam ederse olmadı bir dr muayene etsin

Canim kirilmasaydi ben yine alcaktim baya eskimisti . Büyük oglumdan kalmıştı . Gecenlerde çarşıda biraz bakmistim aslında bu modeli orda begenmistim . Fiyatı 380-400 civarında satiyolar çarşıda . Bizim devamli alışveriş yaptigimiz bi toptancı bebek mağazası var ordan aldık 340 dedi nakit alcaz diyip 300 e aldık . Sizde alcaksaniz almisken biraz iyisini alın kotusunu alınca ikinci defa almak zorunda kaliyosun bizim diğer araba pek iyi değildi .Bastonlarda iyi pratik ama uzak yerlere gideceksen büyük araba daha iyi oluyo . Yaptirilacak biseyse yaptiradabilirsiniz arabanızı

Aynen canım takip et ardanın Allah yardımcı is olsun bizde köpek dış çıkarıyoruz cook zor

Güle güle kullan aslında alınabilir bi fiyat güle güle kullanın her ay bi eksik çıktığından bi eksik bitmiyor bir anlamadik ya bizim oburu kötü değil aslında kirikta değil ama esim çok geziyoruz cocuk arabada uyuyor rahat etsin diye alsak diyor ben durduruyrm 3.cocugu kesin istedigimden ilerisi için emin olsam aldıracağım ama kendime inanmiuorum belki arayi acarsam isterim zamanla iste esim kararlı ama istemeyen taraf benim sanırım ya bi istemeyen koca bulamadım

Normal bence

Kizlar.turkiyede millet ne cok yorum yapiyor ya surekli bebegim hakkinda bir yorum.. Ay sistim resmen,biri diyor aa ne guzek yiyor oburu hic buyumemis bakmamissin d vit vermiyor musun . Soyle uyutma, susamis su icir, muz yedir, ayagi usur yerlerde hep, uykusu var, sana cok duskun vs vs vs ay inanin hepsini duydum daha unuttuklarimda vardir, en cokta sen bakamamissin hic buyumemis diyene kizdim (( bide ertesi gun yani buhun gordu uzamis diyor bir gecede mi yaaa (

minione bizimkininde var hırıltısı. Bizimkinin doğduğundan beri var nerdeyse. Doktor ciğerlerinden gelmiyo sorun yok dedi ama 2 -3 gündür çok arttı. Balgam sökücü içiriyorum bide aferin içiriyorum. Artmasaydı aferin kullanmıcaktım ama baya arttı. Dışarı çıktığımız için rüzgardan etkileniyo olabilir. Bitmiyo buranın rüzgari bitmiyo yaz kış hiç eksik olmaz maşallah. Hafif bendede var hırıltı bugünlerde az biraz...

Ben olam çığlık atardım yeteeerrrrrr diye sen anlattın ben bunaldım..

Bunlarin hepsini kv bana diyor.ya ben ne edeyim..beni düsunun artik
Hem de her gorusnemizde
.daha smile koyucam da neysee.yetmez benim kv cigime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…