2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ahh ahh nazarmi ediyorlar cocuguma .eşimin amcalarinin torunları var biri yigitten 40 gün diğeri 4 ay büyük . Yanyana getirip bakıyorlar yiğit ikisindende geliskin uzun boylu ikiside emekleyemiyo bile yigite bakiyolar emekliyo koltuklarda yuruyo hareketli aktif bi çocuk sasiriyolar hasetlik ediyolar. Maşallah bile demiyolar .
Nazara da çok inanıyorum . Allah korusun bebeklerimizi kem gözlerden..

Aksi gibi bebek arabamizda kırıldı hastanede mafolduk çıkışta gittik aldık dalginliktan doğru bakamadım bile inş iyidir model ve renk bunun aynisi babyhope-cift-yonlu-lux-puset-bebek-arabasi-puset-new-2013 (3).jpg

Nego Nego çok geçmiş olsun canım, abimin ogluda 1 sene kadar önce oldu ayni ameliyatı, hatta kontrole goturmusler doktor direk yapalım şimdi demiş ve suan gayet iyi çok şükür. inşallah sizinkide gayet iyi geçecek hiç üzülme canım. Allah yardımcınız olsun.
PINAR45 PINAR45 canım cok geçmiş olsun, Rabbim evladına acil şifalar versin.

PINAR45 PINAR45 canım inanıyorum ameliyatsız geçecek sizin ki, duan için amin, dr bize kesin dese de umudum var benim iki ayda inebilir:) Rabbim ol desin yeterki. Nazar ederler ediyorlar canım maalesef haset insan çok

PINAR45 PINAR45 canım inanıyorum ameliyatsız geçecek sizin ki, duan için amin, dr bize kesin dese de umudum var benim iki ayda inebilir:) Rabbim ol desin yeterki. Nazar ederler ediyorlar canım maalesef haset insan çok
İnşallah canım Sağol . Ümit her zaman vardır canım iki aya kadar düzelir inşallah . Allah büyük .

Queen_21 Queen_21 Sağol canım geçmiş oksun yeğeninede, anestezi korkutuyor bizi en çok, canım parke kayıyor demişsin, çok silinince kayar:) az kirlenmesini bekle:) ben çok sildiğim için hep kayarlar bizim evde:) sade suyla sil deterjansiz sonra kirlenmeye bırak.

ah canım kesinleşti mi ameliyat inşallah kolayca atlatır korkma bizde ipekle genel anestezi almıştık inş kolayca geçecek...böbrek içinde Allah korktuguhuza uğratmasın

Aynen canım ya valla kocam ben yorgunsam yorgun:cool: hatta nöbet dönüşü ikimiZde bitap oluyoruz o isten ben bebelerdrn:KK70:
bende istiyorummm:KK59:

enerjin gezince yerine gelmiş ohhh miss:KK73:

kolay gelsin canım kutucuğa sevgiler ikramlardan bende isterim:KK71:

ben silikon kaldi sanmistim silikonu kaldıracak malzeme tekrar silikon diyecektim ama fikir vermişler ve kalkmış zaten :KK66:bence kaymasini engellemek için orayi bi cifle ve kurula cidi direk dök sonra kurula islatmadan:KK8:
Tamam canım bunuda deneyeyim inşallah Hoppa

Nego Nego canim valla biraz abartiyor olabilirim silmeyi :KK53:ama silikondan önce kaymiyodu o yüzden ona bagladim sanırım :KK45: bi deniyim bakim onerileri inşallah hallolur
Birde ben gecsin diye boll deterjanli sularla siliyoodum :oops::KK53:

Dışarı çıkmayı abarttim:) baktım hava iyi eltimden bebek arabasını aldım, hem öğlen çıktık hem akşam üzeri okula gittik:) öğlen önce markete gittik büyük paşama arkadaşlarına dağıtsin diye şeker aldık onu bırakıp parka gittik güya parkta oynatacaktim uyudu kuzum:) yine markete gittik bir saat oyalandim açık hava yaradı eve geldik uyudu epey:)

I imspecial kesinleşti canım Sağol, sünnete olacak ameliyata girmisken, yok ya o kadar da titiz değilim ben çok yaziyorum ya öyle görünüyor:)
Ay bi benimkinin pipisi kaldı sünnetsiz:KK70::KK70: yok canım yapmasan yazmazsin maşallah sana bende bicok ev hanimindan temiz olduğumu idda ederim ama ben titiz degilim :KK66:

Pinking Tree Pinking Tree kizz hamilemisin :) maşallah sana :) . Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. :emir_bebek:

Valla bize de şok oldu:)) evet canım artık ben de iki çocukla kafayı yiyenler kervanında olucam:KK43:
Amin canım inş sağolasın... Darısı sana:))

Dışarı çıkmayı abarttim:) baktım hava iyi eltimden bebek arabasını aldım, hem öğlen çıktık hem akşam üzeri okula gittik:) öğlen önce markete gittik büyük paşama arkadaşlarına dağıtsin diye şeker aldık onu bırakıp parka gittik güya parkta oynatacaktim uyudu kuzum:) yine markete gittik bir saat oyalandim açık hava yaradı eve geldik uyudu epey:)

Oh beee:))) kenfim çıkmış gb sevindim. İyi akıl ettin:)

Ohhh sedanız olsun bu ara bizim burda hava güzel ama iste sınıflarda hasta çok korkuyo insan bebelere bulaşır çok kalabalik yerlere girince diye parkta falan çok muhattap olmadan gezdirin:KK66:

Valla bize de şok oldu:)) evet canım artık ben de iki çocukla kafayı yiyenler kervanında olucam:KK43:
:KK70:ask olsun kız ne kafayı yemesi kalabalık düğün yapıyoruz biz:KK74::KK5: onun ikin tane unuttun mu darısı üçe:KK71:

Hiiiiiiii darısı sana diyoo :KK47::63::-). İkisini hak ettimde üçüncüsü kaldı :) büyük konusmayimda ucuncuyu düşünmüyorum en azından bi sekiz on sene . Allah isteyenlere nasip etsin .

X