2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabi

Ben oyun halısını kendim yapıcam nette bikaç örnek gördüm kv bebek yerde oyalanır die hafif sert ve kalın süngerden minder tarzı birşey yspmıştı kılıfı çıkabiliyor bükülen su borusu aldırcam eşime etrafını renkli bantla sarıp çarpraz montr edicem mindere ve küçük birçok oyuncağımız var sesli onları asıcam bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum bakalım oynayacak mı :))

Benim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabi
Canım heyet raporu alma ihtimalin yok mu bildiğim kadarıyla doğum yaptıran doktor 30 günlük heyet veriyormuş sonrasında sağlık ocağında aile hekiminle görüş 5 er günlük alabilirsen 2 ay eder bir ayda heyet 3 ay dönemi kapatabilirsin

niye kabul etmiyorlarmis ki cnm temmuz agustosta egitim yok ki ilginç gerçekten ben alabilirsem 1 tane heyet raporu almayi planliyorum, rapor hakkımın hepsini kullanmak istemiyorum yeni egitim döneminde lzm olabilir diye..
benim Oyun halim var cnm hediye gelmişti ustune boru monte etsem Aslinda olabilir senin dediğin gibi yaratici fikir..

Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
walla bende 2 haftalık lohusayken 5 gün KV ile KP geldi,,,, bir işde yapmadılar,,, yaptım hallettim herşeyimi,,,,,
deli kuveti gibi lohusa kuvveti geliyor herhalde insana hallediyorsun bir şekilde,,,
kolay gelsin şimdiden,,,,

Teşekkürler canım...

Kızlaaar kuaföre gideyim biraz bakım yapayım dedim saçlarımı boyadım kaşımı da uzatmıştım kuaförde ki çalışan kaşımı mahvetti berbat hissediyorum üzerine birde para istedi çok moralim bozuk mahvoldu kaşlarım ipince aldı yamuk yılık birşey yaptı çok kızdım artık iş işten geçti ipe öyle bir abandı ki gözleri bişey görmüyor sanki aceleye getireyim derken kaşlarımdan etti beni şimdilik uzayana kadar kaş kalemiyle kapamaya çalışıyorum ayyyyyyyyyy çıldıracaaaammm

mutlaka sever cok pahali bisey istemezsen n.y babies diye bi site var orasi cok sagkikli urunler satiyor hem kendi oyuncsklarinizi takip zenginlestrrsn bu ay sevmese gelecek ay sever
canim kimse senin iznine karisamaz istediginde ayrilir istediginde donersin

canim annesi yaparda oynamaz mi kasim annelerindende yapan olmustu elinden geliyorsa yap zten adi hali incecik elyaf bi battaniye gibi o kadar para etmez ama cocuklar icin. Aliyoruz iste resim bekliyoruz yaptiktan sonra

Kas kalemikullacak kaadar mi mahvetti cadi her zaman gitigun yer degil miydi neyse canim koku sende uzar canini skma

Günaydın herkese... Dün ilk avm gezimizi yaptık, bebek arabamız olmadığı için bir yere çıkamıyorduk, araba alınınca dışarı attık kendimizi... Gerçi çok çok yoruldum ama insanların arasına karışmak iyi geldi. Dışarı çıkmanın en yorucu kısmı hazırlanmakmış, bebeği emzirdim altını değiştirdim, üstünü giydirdim, kendim giyindim geldim bir baktım ki kaka yapmış bizimki. Dön başa, temizle giydir, bu arada ben terledim, üstümü değiştim derken en sonunda çıkabildik dışarı. Tabi avmde de kaka yaptı bizimki dün çok kakalı bir gündü anlayacağınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…