2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eflalim sivasta mi yasiyirsun ?

Geçmiş olsun canim benimkininde burnu tıkanık geçen doktora gòtürdüm sadece burnu tıkanık dedi mümkünse 3aya kadar ilaç vverme dedi bana ama bende bugün onu tekrar doktora götürecem
canım ben götürdüm iyiki götürmüşüm ciğerlerine inmiş, ihmal etme bence, zaten anlamıştım hırıltısından
Nego doktorlar pek bisey yapmiyor atesi yoksa calpol varme bence burnunu surekli ac bol emzir sule ihlamurverilebilir dem8dti gecmis olsun
canım vermedim ama dr daha ağırını verdi antibiyotik
canım geçmiş olsun inşallah girecek az sabır
çapaklanma bizde hep var canım kanal tıkanıklığından sizinki yeni olmuş mikrop kapmış olabilir banyo yaparken
gözünaydın canım
canım onları kullandık ama maalefef indi ciğerlerine, ihmal etme götür sende

canım buhar makinası ablamda varda soğuk buhar, eşim dr a sormadık belki daha kötü eder dedi kullanmadık

her gün temizledim bende tonimer kullandım ama maalesef abisi yüzüne yüzüne öksürdün yapma dedikçe daha çok yaptı
Nego yokya o kadarda degil istedirler hic girme su iki cocuklu halimizle o paronayalara
haklısın canım
kizlar bu ara su molfixin reklami bana cok mutluluk veriyor oglumada kizimla beraber soyluyoruz guluyor cok seviyor molfix kullanmiyoru ama sirf sarkisi guzel diye alasim eldi
benide:)
canım benimkide öyle emziriyorum bende ne zaman isterse daha küçük yakın olmak istiyorlar bize
Canım Allah kolaylık versin kadınlık annelik zor.. her şey sana bakiyor kosturmaca çalışma ev. Sanki bi de yapmak zorundaymissın gibi.
aynen canım her şey bize bakıyor
canım yemek yapmayı genelde gün içinde uykusunun derin olduğu zamanlarda yapmaya çalışıyorum böyle gözü tam kapalı uyurken,bir beşik sallıyorum bir soğan doğruyorum:)
sağol canım,yok niye değsin canım nazarın, salgın var herkes kırılıyor bizde kaptık şifayı

canım erkekler yapamam beceremem diye sıyırılıyorlar işin içinden, özellikle çocuk bakımında yapması için ısrar edeceksin yapmak zorundalar, eşim eğer bebek bakımınada yardım etmese çıldırırım, zaten ev işinde zerre yardım yok üstelik külfeti çok bana dağınık hep arkasını toplarım temizlerim

bebekler zaten hep biri gelince uyur:)
Al bendende okadar benim eşimde is is diyor hoş gelincede bana faydası yokki onunyemegini hazirlayana kadar bakar bebege okadar
gelince büyük oğlumdan o sorumlu yedirir giydirir yatırır en azından o yönden rahatlıyorum, miniğide ona sallatıyorum akşam tv izlerken:)
benimkide bebek çocuk bakımında yardım eder sağolsun ev işinde hiç etmez etmesin ondan geçtim de dağıtmasın bari!
of of çok fena göbeğim kaldı benimde moralim bozuk gidecek gibi değil
iyi olmuş canım güzel bir anı olmuş sizin için:)
canım benim kv olmasaydı ben kocamı boşayacaktım o derece bıkmıştım artık, kv geliyorda yardım ediyor yoksa eşim ev işi konusunda bezdirdi beni, riskli hamilelik geçirdim o zaman bile yapmadı iş, hep kv yaptı sağolsun, senin işin çok zor bu durumda,Allah eşini ıslah etsin vicdan merhamet versin
ooooo canım siz benden dertliymişsiniz, yeni doğmuş bebeği olan adamın ne işi var şehir dışında zırt pırt alıştırmayın böyle canım bir bakmışsınız tek başınıza bebek büyütmüşsünüz, gaz vermiş gibi olmuyum ama erkeklerede sorumluluk verin
Canım selam buralardayım da aslında okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor malum bebiş kolik olunca ağlamayıp ıuyursa ancak ben de uyuyorum az kaldı inşallah
inşallah canım geçecek hepimiz aynıyız
canım inşallah olur bakıcı işin, ahmette hasta olmaz umarım, ben adama kızıyorum ama kızlar daha dertliymiş üzüldüm benimkide öyle geziyim tozuyum demez,işten çıkamıyor bir türlü bizimki
canım mart çıksın hayırlısıyla bende her gün çıkarıcam kuzularımı inşallah, şimdi hem soğuk hem salgın var hem de benim minik çok ağlıyor dışarı çıkınca
canım artık uyuyabilir bir şey olmaz uyandırma uyusun ve maşallah de kuzum nazar değmesin:)
ayyy çok güldüm bizde de hala yok fanfini bu gidişle olamayacak akşam iki kuzuda uyuyor ama bende uyuyorum:) uyku daha tatlı geliyor:)
benimde favorim çok hoşlanıyorum yazım şeklinden
canım eğer istiyorsan sen başlatacaksın kocandan bekleme sen yorgunsun diye yanaşmaz benimki öyle en azından:)
ohhh ne iyi yapmışsınız canım siz gezdikçe ben gezmişim gibi hoşuma gidiyor
ayyy canım sorumsuz annelere gıcığım gıcık!!!
Kalça ultrasonunu 1. ayın sonunda yaptırdık, doktor da erken falan demedi, biraz daha mı beklemeliydik? Gerçi sorun çıkmadı, bu saatten sonra sorun çıkar mı? 54 günlüğüz bu arada...
bizde 40 ında yaptırdık canım sorun olmaz
:) sıhhatler olsun:) ben kendim alıyorum yoksa pala olurdum:)
Sma nin en belirgin problemi..kakalarini yapamiyorlar ve kakasiz gecen 3.gunden itibaren gazlari anormal kotu kokuyor..
canım ilk başta bizde kullandık bizde kabızlık yapmamıştı
canım mutlaka bebeğini başka dr a götür mutlaka
canım psikolojik destek ala lohusa depresyonuna benziyor

bende gidicem canım artık zamanı geldi

geçmiş olsun canım
canım normal bebek arabalrıda kullanılıyor yeni doğana biz kullandık yani
Cok gecmis olsun cmm Allah sifalar versin ikinizede
sağol canım amin
kötü olmuş canım bilgim yok ama
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. sağlık için mecbur antibiyotik vericez canım. yeter ki iyi olsunlar da...
amin canım sağol
Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?
önce beş dk emzir değiştir tekrar emzir canım
sağol canım

canım bizde akşam sekiz sonrası ışıklar kapanıyor büyük oğlumdan beri öyle uykus düzeni için
güle güle kullansın
canım boş ver milleti mutlaka götür
Ben de oyun halısı alıcam. 1,5 aylık şuan yavrum. 2 ay olsun öyle alıyım diyorum. Tiny love tavsiye edilmişti sayfada. Onu düşünüyorum ben de...
bekleme al canm

Ahhh ahhh yasadiklarimin sadece kucucuk bi parcasiydi o ogretmenle daha yuzlerce hikayem var ahirette iki elim yakasinda olacak ve bnm gibi eminim yuzlerce kisi daha vardir
ayyy canım ne manyakmış o öyle okurken tüylerim diken diken oldu.....

Eflalim sivasta mi yasiyirsun ?[/QUOT
evet canım

selam kızlar pc açtım yazana kadar kırk kere kalktım

miniğimin hırıltısı azaldı

doğduğundan beri her gün hırıltısı vardı

kızlar ilaçlar onada fayda etti sanırım

oyun halısı mutlka alın kurtarıcım oldu

on dk duruyor daha ne olsun:)

abisinden çekinip yere koymadım

tekli koltuğumu açıp onun üstüne koydum

süper oldu şimdilik tabi bir ay bile koltuk üstünde tutamam

abisi üç aylıkken dönmüştü

psikolojik yardım almayı uzun zamandır istiyorum

bu hafta inşaallah kv de iyileşmiş olur

miniklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp giderim

psikolog yok psikiyatriste gidicem

hiçbir

eflalim bnm bebegimşnde dogdugundan beri hırıltısı var . Doktra gosterdik ama solunumda bi problem yok dedi. Ama hala geçmedi boyle nefes alıp verirken surekli ses çıkıyo bogazından ve hırıltı var . İlaç kullanınca seninki geçmişya bnde bi soyleyim yarın cerraha . Çocuk doktrmz çok sogukkanlı zatem her seye normal diyor bida gotrmem onada.

Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
işin zormuş canım. Bnce yemk yapmaya filan ugrasma . Fırın varsa eşin kıymalı yapyrsın yanına kola vs. daha ii olur. On kişiye yoksa nası yemek yapcn bebeginle . Tek çeşit yapsanda olmaz.

masallah ne kadar çok yazmışın eline saglık . Sende benim favorimsin : )

ayy sasırarak okudum valla bi ogretmn nasıl boyle bişey yapar bide kırkutmuş annenlere soyleme diye . Allah ıslah etmiştir inşallah . Minione ozel degilse meslegin ne cnm?

işin zormuş canım. Bnce yemk yapmaya filan ugrasma . Fırın varsa eşin kıymalı yapyrsın yanına kola vs. daha ii olur. On kişiye yoksa nası yemek yapcn bebeginle . Tek çeşit yapsanda olmaz.
Valla biz onlara yemeğe gitmiştik hamileyken bahanem vardı ama er yada gec iadeyi ziyaret yapcaklardı ben de hepsini çagırdım aradan cıksın diye sabahtan yapmaya basladım care yok. Bu arada benim kız siyam ikizim gibi 24 saat kucakta alternatif için fisher prize ın 3 in 1 salıncagını düşünüyorum bilgisi olan varmı ?

Ben de bankaciyim. Ziraat bankasında çalışıyorum. Ayni durum bizde de söz konusu. Ama ben akışına bıraktım. Subem değişecekse de belki daha iyi olacak. Mudurumle konuştum sen istemediğini surece biz seni gondermeyiz dedi ama bazı durumlarda mudurlerin de yapacağı birşey olmayabiliyor. Yine de ben bölgesinin daha hayırlı olacağına inanıyorum. Ben de çalışan anne çocuğuyum ve ben de kendime çocuğum olursa calismiycam diye söz vermiştim. Şartlar istifa etmeme uygun değil ama ücretsiz iznimi kullanicam. İnş herşey güzel olur. Senin için de oyle

Ayy seni beni hep güldürüyordun bu sefer aglattın yaa.Çok üzücü bencede anne çok önemli tabiki çalışmak zorunda olan annelerde var ama çocuklara zaman ayırmak lazım

Canim serum fizyolojik kulllan sonra da guzelce temizle cek burnu tikali mi

valla annen bakacaksa az buçuk tecrübem adına söylüyorum bırak başla sonra 9 aylıkken çocuk anneye tanıyor daha zor oluyor ayrılmak inan

canım eğer kayınvalideden gelecekse bence başla çocuk Büyüyünce bırakması çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…