2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
Canım Allah yardımcın olsun çok zor, kv de aynı binada ama ben bütün misafirleri geri çevirdim mevlit yapıcam o zaman gelin dedim:)
kızlar nerdesiniz ben olgusu anakucagındq uyutuyorum kızımda oyun oynuyor sızle sohbetı özledm hey gıbı hamılelık dogum derken bebısler büyüdüler
canım tamda yazdığın saatler benim oğlumun kolik saatleri çığlık çığlığa ağlıyor bütün günün uykusuzluğu başına vuruyor susturana kadar neler yaptığımı görseniz deli mi ne bu kadın dersiniz akşam 6-9 arası hangi saate denk gelirse ağlıyor acı acı
canım bizimkinde hırıltı hep vardı günde bir kere temizlerken 3-4 kere temizlemeye başladım ona rağmen hırıltı devam ediyordu öksürükte başlayınca götürdüm şimdi az öksürüyor ama sesi kısıldı öksürmekten

ohh canım sen böyle yazdıkça ben rahatlıyorum tek bakıyorum bana yapışık dedikçe üzülüyordum, arada gelsin kv den güzel anlaşıyorsunuz belli, yardım almaktan çekinme derim, sen bilirsin tabi:)
canım miniğimin 12 günlükken boynu ve poposu öyle kötü kızarmıştı ki hele boynu uçları beyaz beya ziltihap olmuştu, sebebi eşimin kat kat örtmesi!!!

Dr üç krem yazdı biri antibiyotikliydi, antibiyotiklinin adını hatırlamıyorum şimdi eltimde yoksa bakar yazardım olmazsa ister yazarım senin için, diğeri travazol canım,pişik kremide desitin yazdı, iki günde geçirdi, o kadar kötüydü ki, travazol alabilirsin, desitinide tavsiye ederim, boynuna hala sürüyorum yoksa pişik oluyor

benimde göğüs altım kızarıyor bazen hemen desitin sürüyorum iyi geliyor
canım çok güzel olur, ilk oğlumda eşim almak istemedi aynen netten bakmıştım tam yapacaktım dedesi para vermişti oğluma onun üstünü tamamlayıp oyun halısı almıştık:) senin emeğin çok daha güzel olur, yapınca foto isterim hatt ebn bile yapabilirim, büyük oğlum hala benim oyun halım o diye istemiyor kardeşinin kullanmasını:)
canım ya kötü olmuş ama sıkma canını uzar hemen, badem yağı varsa sür kaşlarına çabuk çıkarır
Gunaydin sekerlrr kizim yanimda oglum besiginde ben ortalarnda yatiyorm sukurler oksun su annelik ne guxel bisey
ohh ne güzel, bu sabah hayret iki kuzumda altıda uyandı küçüğü geri uyuttum babasıda büyüğün odaya geçti güya ona bakacak küçüğü uyandırmasın diye nerdee yatmış diğer yatağa uyumuş büyük pat diye geldi neyse küçük önce uyanmadı yattı yanıma, uyumuşum, başımda pat diye bir el vurdu bende resfleksle elimin tersiyle yüzüne vurdum meğer oğlummuş ay bide pis pis gülüyor uyandırmak için dokunmuş, oğlum git babanın yanına dedim giderken poşet vardı yerde hışır hışır onunla oynuyor, tuttum elinden odasına götürdüm eşimede bir zahmet uyan bak bütün gece sen mi bebek emzirdin ben mi dedim, sonuç zapdedemez ki oğlum gitti geldi uyandırdı bizi
ah canım bunu birde iki çocukla çarp gerçekten hazırlanmak çok yoruyor insanı, birde ben sanki tatile çıkıyormuşum gibi bir çanta hazırlıyorum ki büyüğünkiyle küçüğünkini koca çanta ama artık tecrübe ediyorsun şimdi maksimum 20 dk sürüyor üçümüzü hazırlamak, minik zırt pırt uyanmasa daha kısa sürer

güzelce gezmişsiniz ne güzel olmuş
@miss_curious ay git gez ohh prensesi alistr icin acilsin onunda algilari kuvvetleniyor gittigu evi nasil incelrr simdi
ay evet benimkide inceliyor, şimdilik üç ev gördü babaanne anneanne teyze evi ha birde eşimin halasının evi:)
Kizlar havada gunes var ama derece 10 gozukuyor disarisi minnosla bebek arabasiyla sokaga cikip yuruyus yapsak hasta olurmu oturayimmi asagiya

canım eğer bebek arabasının üstüne yağmurluğunu geçirirsen olur neden olmasın soğuk çarpmasın onu

Günaydın güzel anneler

Bende çıkıp gezmek istiyorum artık, bir iyi olsun bebeğim inşallah, sabah eşim diyor oğlum iki ay sonra artık gezmeye başlarız he tabi iki ay dedim, mart çıksın bende çıkıcam

Görümcemi alırım çıkarız her gün yürürüz

Ah kızlar ah ben nelere neler atlattım, eşimsiz dışarı adımımı atamazdım neler çektim ben bir bilseniz... neyse, daha şurda iki senedir çıkıyorum yürüyüşe, çarşı pazara yine eşimle çıkıyorum onsuz çıkmam ne mümkün, hoş merkeze otobüsle gitmem lazım o da işime gelmez çocukla ama ablalarımla bile çıkamam ben, araba kullanmaktan korkmasam ehliyet alırdım giderdim arabayla ses etmezdi belki o zaman

Ama bundan sonra ona da dur diyicem, artık ablamlarlada çıkmak istiyorum, onlar üç bacı gezerken ben gidemiyordum, kp e bu yüzden gıcığım kendi gezip tozup karısını kızını tıkmış eve eşimde erkek kardeşleride bunu görerek büyümüş, eşim yine babasından çok çok iyi, beraber her gün gezelim desem ses etmez, babası onu bile yapmıyor!!

Ay sabah sabah dellendim boş ver eflal sakin gülüm sakin

Kızlar netten kıyafet aldım dua edin güzel olsunlar, yani bana olsunlar, pardesü tunik elbise inşallah olurlar, resmen kılıksız kaldım fotolarını atmak isterimde kopyalayamadım modanisadan aldım

Bu arada anne kız olanlar, sefamervede anne kız kombinler var bayıldım ben bayıldım

Kızlar birde bu fanfini nasıl olacak ya, akşam ikimizde uyuyup kalıyoruz, uyku daha tatlı geliyor ama nereye kadar böyle gidecek ki hamilelikle beraber bir sene oldu yuh artık yani

Büyük oğlum kalsa babanensigilde, kalmıyor asla şimdi bir saat bile durmuyor eve gidicem diye geliyor

Sabah sabah konundan konuya atladım

Kızlar elektrikli salıncak alcam hangi markayı tavsiye edersiniz bide benim kızım on iki haftalık oldu şimdi kac aylık oluyo? Cok istahlı sadece anne sütü alıyo ama anasonu bile iştahla içiyor:) Ek gida için altı ayı beklemek istemiyorum 4 aydan sonra yavas yavas baslamak istiyorum sizce biraz meyve püresi falan vermeye başlasam mı günde bir kasık falan

Canım ek gıdaya erken bence daha, 6 aydan önce verme derim

Halk arasında şöyle bir düşünce var her şeyden tattır ki iştahta sıkıntı olmasın diye ama buna inanmıyorum ben, oğluma beşinci ayda geçtik ek gıdaya hamdolsun iki yaşına kadar süper iştahlı her verdiğimi yiyen bir çocuktu, iki yaşına kadar asla abur cubur vermedim bir kere bile, ne zaman ki yaşı iki oldu hadi dedim yavaş yavaş verelim, çikolatayı ilk yediğinde söylediği şey ıımmm çikolatada çok güzelmiş

Ne zaman abur cubur girdi hayatımıza iştahı gitti kuzumun, etraftaki herkes yasağın kalkmasını bekliyordu alan alana neyse!!

Şimdi bu kuzuma 3 yaşına kadar abur cubur vermek istemiyorum ama abisi varken nasıl olacak bilmem

Yani ek gıdaya erken diyorum ben sen bilirsin tabi ki

Salıncak konusunda yardım edemem canım bizde yok çünkü

Yok cnm
O parcasi almamisiz h sonu nu bekliyim en iyisi belki hava acar

[
Kizlar havada gunes var ama derece 10 gozukuyor disarisi minnosla bebek arabasiyla sokaga cikip yuruyus yapsak hasta olurmu oturayimmi asagiya
ben çıkartıyorum bir şey olmuyor,,,, bende polar bir tulum var, onu giydiriyorum üstüne pazen battaniye en üstüne örgü battaniye,,,
birde hava rüzgarlı oldu mu, yağmurluğunu takıyorum,,,
araba pusetinde ise en üsteki örgü battaniyeyi rüzgarlı havada en üstte örtüyorum,,,
fakat arabayı daha önce kullandın değil mi??? ilk başta tek çıkmak biraz zor ama yolları güzel bir yerde oturuyorsan,,bir sorun olmaz,,,,

günaydın anneler,,,
iki günden beri saat 12 ye kadar fosur fosur uyuyoruz oğluşumla,,,,
gece saat 11 -12 gibi uyuyor, saat 5 de kalkıyorum enziriyorum,,, hoopp gitmiş,,, sonra eşimle kahvaltı yapıyorum,, alıyorum yanıma oğlumu uyuyoz, arada uyanıp , emiyor,, saat 8 gibi uykusu açılıyor, altını değiştiriyorum, burnunu temizliyorum,, emziriyorum,, hoop gitmiş,,, uyuyoruz beraber acıkınca kıpırdanıyor hemen meme veriyorum,,, şimdide oyun halısında oynuyor yarım saatir,,, aynaki kendisine sesler çıkartıyor,,,,
şu iki gündür çok iyiyiz,,, sizlerinde düzeni oturur umarım en kısa zamanda,,,,,
ama bu oyun halısını aldıkdan sonra çocuğumun gaz sancıları gitti,,

kızlar oyun halısına asmak için farklı oyuncaklar istiyorum

bildiğiniz bir site var mı

Dafiduck sağol canım

pek şık değiller ama kilo verene kadar idare eder

Nego aldiklarini gule gule giy ..ins cok guzel olrlar bende yarin arkadasimi davet ettm onunla bizde bisyler yiyip bebelerler alisvrise cikacagz malum ayin 15 i yeni gecti 4cocukla nasil gezeriz bilmem kizlar 3 ve 6 uaslarinda oglanlar 3, ve 15 aylik

Kullandim ama yinrde havanin sicak olmasini bekleme karari aldim cnm saol

Arti
Bölge emrine ataniyosun ama müdürün seni geri isteyebilir. Kadronun vermeyebilir. Ya da ben küçük yerdeyim. Bölge dibimizde o yüzden öyle dedi hani daha sıcak ilişkiler diye bilemedim
Artik bolge emrine atanma kalmadi direk genel mudurluge cekiyorlar..ama kadron bos kalirsa kucuk yerdeysen olabilir tabi dedigin benim subem cok yogun bi sube merkezde bi kisi eksik devam edemezler donmesem birini almak zorundalar bilmiyorum cok kararsizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…