izinn konusu konuşulmuş kızlar benım ıznım 1 nisanda bıtıyor insan Mayıs ıkı ay ücretsiz Alıp hazırandada 15 gün rapor Alıp semınerlere ıkı çocukla başlayacağım hem coçuklar hava alır maalesef suan bakacak kımsem olmadığı ve okula döndüğümde sınıfım olmadığı ıcın Eylül'de başlayacağım ama kızımdada bılıyorum küçükken bırakmak daha kolay çünkü Büyüyünce anneye tanıyorlar arkasından aglıyorlar kızım Butun Sokağı ınletmıs kurdu nene meme dıye ağlaya ağlaya herkes annesı sen misin nasıl ağladı derdı benım gıbı kızları arkadan görünce daha çok ağlamalar halası 2hafta baktı pes ettı durduramıyorum onunla oturup aglıyorum dıye 9 ay yatağında yatan çocuğu gece memeden ayıramam üzüntüyle memeye sası ve ek gıda harap oldu dolsun bakışımız Yanımda yardımcı olan albaydı 25 yıl bakıcı annelık yapınca tecrubelı kızımı sokaklarda bebek arabasıyla. gezdırwrk alıştırdı kedı köpek kovaladılar ne zor Günler'de anlatamam o zaman derdim ıkıncı çocuğu erken bırakılan ama yone nasıl olmadı hatta bebegımı Düşünme sebebım kızım kızımla evde olayım dıye Allah'a basıp ettı bakalım Eylül'e kadar bulurum bırını kötü düşünmeyın üzülmeyn gerçekten ıyı insanlarda var hep kot dusunupnolumsuzu çağırmayalım çok ıyı ınsanla çıkacak annenızden kayıbnvalıdenDen ıyı bakar Allah vıcdanlı kısılerle karsılastırsın