2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
izinn konusu konuşulmuş kızlar benım ıznım 1 nisanda bıtıyor insan Mayıs ıkı ay ücretsiz Alıp hazırandada 15 gün rapor Alıp semınerlere ıkı çocukla başlayacağım hem coçuklar hava alır maalesef suan bakacak kımsem olmadığı ve okula döndüğümde sınıfım olmadığı ıcın Eylül'de başlayacağım ama kızımdada bılıyorum küçükken bırakmak daha kolay çünkü Büyüyünce anneye tanıyorlar arkasından aglıyorlar kızım Butun Sokağı ınletmıs kurdu nene meme dıye ağlaya ağlaya herkes annesı sen misin nasıl ağladı derdı benım gıbı kızları arkadan görünce daha çok ağlamalar halası 2hafta baktı pes ettı durduramıyorum onunla oturup aglıyorum dıye 9 ay yatağında yatan çocuğu gece memeden ayıramam üzüntüyle memeye sası ve ek gıda harap oldu dolsun bakışımız Yanımda yardımcı olan albaydı 25 yıl bakıcı annelık yapınca tecrubelı kızımı sokaklarda bebek arabasıyla. gezdırwrk alıştırdı kedı köpek kovaladılar ne zor Günler'de anlatamam o zaman derdim ıkıncı çocuğu erken bırakılan ama yone nasıl olmadı hatta bebegımı Düşünme sebebım kızım kızımla evde olayım dıye Allah'a basıp ettı bakalım Eylül'e kadar bulurum bırını kötü düşünmeyın üzülmeyn gerçekten ıyı insanlarda var hep kot dusunupnolumsuzu çağırmayalım çok ıyı ınsanla çıkacak annenızden kayıbnvalıdenDen ıyı bakar Allah vıcdanlı kısılerle karsılastırsın

O nasıl bir öğretmenmiş yaa mesleğin yüz karası bende öğretmenim inanın 70 kişilik sınıflarda derse girdim bazen çikeden çıktım ama hiçbir zaman şiddet uygulamadım o hakkı kendimde görmedim göremem

Amiinn bende eylülde başlıcam nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum

Amiinn bende eylülde başlıcam nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum
canım ıs basa düşünce bırakılıyor Allah yardım edıyor hem çok Düzenle oluyorsun evını temızlıgını yapıyorsun calışmaya alışkın olduğun ıcın sıkılıyorsun pıskolojın bozulmaya Başlamış oluyor sende ıyı oluyorsun bebegınıde olumlu etkılıyor lık BI ay zor sonrası herkes ıcın normallesıyor

İnş dediğin gibi olur bakalım

Aynen bende ziraat bankasindayim..ucretsize cikinca mudurun elinde bisey olmuyor biliyosun genel mudurluge cekiyolar birde yukselme sinavinada giremiyorum baslamazsam ama bebegim hepsinin onune geciyor..ama etrafimdakiler donmem icin beni ikna etmeye calisiyo

Bölge emrine ataniyosun ama müdürün seni geri isteyebilir. Kadronun vermeyebilir. Ya da ben küçük yerdeyim. Bölge dibimizde o yüzden öyle dedi hani daha sıcak ilişkiler diye bilemedim

Tamam
Canim bana annem aldi garanti belgesi falan onda kalmis yarin kardesimden isterim sonra markasını fotosunu koyarim ben internetten baktımda sanki benimki gibi değiller birde fiyatınıda öğrenirim
Tamam canım bekliyorum Sağol ugrastiriyorum seni şimdi araştırma yapıyorum zaten 1 2 haftaya kadar almak istiyorum ins

Canım inş bir sorun çıkmaz sen göster için rahat etsin hem bence annelik içgüdüsel bir şey doktordan çok sen ilgili oluyorsun bebeginle

canım ben götürdüm iyiki götürmüşüm ciğerlerine inmiş, ihmal etme bence, zaten anlamıştım hırıltısından
canım ben o gün götürdüm doktor yine bir şey yok dedi ama her ihtimale karşı sürekli fizyolojik su ile temizle dedi birde ilaç verdi boğazını açsın diye çay kaşığından az ver dedi canım side öksürük varmıydı

ben geceleri kaka yapmadığı sürece açmıyorum altını artık,,,
Ben de oyle cnm uykusu acilsin istemiyorum zaten bezi de iyi cekiyor..

ben ogretmenim ve nasip olursa seminerlerde baslamayi planliyorum cnm sonra da tatil başlıyor zaten..Kardesim 1.5 yasinda krese verdi bakacak kimse olmayınca ama memnun..

Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
Allah yardimcin olsun,bebekli bir insana neden yemege gelinir anlamis degilim ya
ayy sasırarak okudum valla bi ogretmn nasıl boyle bişey yapar bide kırkutmuş annenlere soyleme diye . Allah ıslah etmiştir inşallah . Minione ozel degilse meslegin ne cnm?
İnsallah cnm
Ben moda tasarimi mezunuyum
Buyuk bir arap firmasinda tum arap ulkelerine elbise uzerine tasarim yapiyordum yani stilistim

Ayy seni beni hep güldürüyordun bu sefer aglattın yaa.Çok üzücü bencede anne çok önemli tabiki çalışmak zorunda olan annelerde var ama çocuklara zaman ayırmak lazım
Cnm yaa,cok sukur geride kaldi hersey
Zavvalli annecigim oda boyle olsun istemezdi oda cok cekti Allah eksikliklerini gostermesin

Mrb kizlar
dun akşam Kayinvalidem geldi sagolsun yemegimi yapti ve gece bende Kaldi sabaha kadar kizimi besiginde salladi ve oyle olunca benim Melek 6 saat araliksiz uyudu..
Oyle olunca uykumu almışım uzun zaman Sonra..
Bugun de Acik havada parkta dolastirdik uyudu dolasirken guzel Gecti cok sukur..
oyun halisi almayi cok Istiyorum ama kizim sever mi.bilmiyorum alip da kullanamazsam uzulurum..

Kizkar suaralar esim isten firsat bulamadigi icin hastaneye bu hafta gitme firsatim olmayacak
Memelerim asiri buyudukleri icin cok birde oglum yzun sure emdiginden ter icinde kaliyorum gogus aralarim cok terlio ve kirmizi kirmixi isilikler yaralar oldu
İnternette aradtirdim pudra dokmeyin zararli dio
Mutlaka antibiyotikli krem surun dio
Haftaya kdr en azibdan aranizda basina boylebir durum gelmis olup krem oneriniz varmi?

Canim sudokrem iyi bi iyileştirici ben kızımın poposuna kullanıyorum memnunum.

Selam kizlar iki cocuklu hayat cidden zor gidiyor...simdilik annem yanimda 3 aylik olana dek simdi bile zorlaniyorum ikiside ayni anda huysuzlaniyor ablasi kiskaniyor yarin 2 ay asimiz var...bu arada adet oldum Hamileligin en iyi yani adet olmamakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…