Cnm kiyafetlerin şıkmis gule Güle kullan insallah istediğin gibi olur...Günaydın güzel anneler
Bende çıkıp gezmek istiyorum artık, bir iyi olsun bebeğim inşallah, sabah eşim diyor oğlum iki ay sonra artık gezmeye başlarızhe tabi iki ay dedim, mart çıksın bende çıkıcam
Görümcemi alırım çıkarız her gün yürürüz
Ah kızlar ah ben nelere neler atlattım, eşimsiz dışarı adımımı atamazdım neler çektim ben bir bilseniz... neyse, daha şurda iki senedir çıkıyorum yürüyüşe, çarşı pazara yine eşimle çıkıyorum onsuz çıkmam ne mümkün, hoş merkeze otobüsle gitmem lazım o da işime gelmez çocukla ama ablalarımla bile çıkamam ben, araba kullanmaktan korkmasam ehliyet alırdım giderdim arabayla ses etmezdi belki o zaman
Ama bundan sonra ona da dur diyicem, artık ablamlarlada çıkmak istiyorum, onlar üç bacı gezerken ben gidemiyordum, kp e bu yüzden gıcığım kendi gezip tozup karısını kızını tıkmış eve eşimde erkek kardeşleride bunu görerek büyümüş, eşim yine babasından çok çok iyi, beraber her gün gezelim desem ses etmez, babası onu bile yapmıyor!!
Ay sabah sabah dellendim boş ver eflal sakin gülüm sakin
Kızlar netten kıyafet aldım dua edin güzel olsunlar, yani bana olsunlar, pardesü tunik elbise inşallah olurlar, resmen kılıksız kaldım fotolarını atmak isterimde kopyalayamadım modanisadan aldım
Bu arada anne kız olanlar, sefamervede anne kız kombinler var bayıldım ben bayıldım
Kızlar birde bu fanfini nasıl olacak ya, akşam ikimizde uyuyup kalıyoruz, uyku daha tatlı geliyor ama nereye kadar böyle gidecek ki hamilelikle beraber bir sene oldu yuh artık yani
Büyük oğlum kalsa babanensigilde, kalmıyor asla şimdi bir saat bile durmuyor eve gidicem diye geliyor
Sabah sabah konundan konuya atladım
bazı oyun halıları +4 veya +6 ama 0 yaş içinde var oyun halılarıSelam herkese
umarim bebissler de annelerde iyidir.bizde kizlarmla iyiyz sukur.
Oyun halisi icin erken degilmi? 4 aydan once kullanmmak gerekir sanirim.
Bize hali hediye geldi ama kullnmadm.
Oyun hqlisi derken hareketli sesli ve objeler
Kisaldi cnm ceneleri kuvvetlendi artik..Kızlar sizin bebelerin de emme süresi kısaldı mı? Önceden 20 dk rahat emerdi artık 10dk falan emiyor, 1 aydır tartılmadı ondan tedirgin oluyorum.
Bizimde sag surekli capakli ve sulaniyokizlar bebegimin sol gozu surekli sulanip capaklaniyo
Yorgunuz diye yaklasmiyorlardir cnm, dediğin gibi biraz da onlar ugrassin simdi..M miss_curious sağol canım inşaallah yakışırlar
kendimi güzel hissetmeye ihtiyacım var
ayyy benim eşimde çocuk yapma aşamasında sinir etmişti
anlıyorum seni oh olsun:)
ama adamda ben gibi hiç niyeti yok:)
o benden önce uyuyor:)
kızını uyutma yöntemini değiştir canım
hafif sallayabilirsin
sakın battaniyede sallamaya alıştırma
evde tekken perişan olursun
gününün güzel geçmesine sevindim
Sızı şeklinde mi canım? Öyleyse süt dolmasından.Emzirdikten 5-10 dk sonra gogsum agriyor hemde çok asiri şekilde.
5 dk sürüyor agri
Danistiklarim sut doluyor diyor
Ama daha önce boyle bir agri yasamiyordum
Acaba bu günler suyu az ictigim için olabilir mi ?
Benim bebegim 2aylik ben yeni aldim keske daha önce alsaydım çok güzel oynuyorOyun halisini kaç aylikken kullanmaya basliyacagiz ?
Ben yaptracam çok önemli 3 aylk olmayi bekliyoruzRota virüs aşı sı yaptiran var mı. Kararsiz kaldim