Canım Allah yardımcın olsun çok zor, kv de aynı binada ama ben bütün misafirleri geri çevirdim mevlit yapıcam o zaman gelin dedim:)
canım tamda yazdığın saatler benim oğlumun kolik saatleri çığlık çığlığa ağlıyor bütün günün uykusuzluğu başına vuruyor susturana kadar neler yaptığımı görseniz deli mi ne bu kadın dersiniz
akşam 6-9 arası hangi saate denk gelirse ağlıyor acı acı
canım bizimkinde hırıltı hep vardı günde bir kere temizlerken 3-4 kere temizlemeye başladım ona rağmen hırıltı devam ediyordu öksürükte başlayınca götürdüm şimdi az öksürüyor ama sesi kısıldı öksürmekten
ohh canım sen böyle yazdıkça ben rahatlıyorum tek bakıyorum bana yapışık dedikçe üzülüyordum, arada gelsin kv den güzel anlaşıyorsunuz belli, yardım almaktan çekinme derim, sen bilirsin tabi:)
canım miniğimin 12 günlükken boynu ve poposu öyle kötü kızarmıştı ki hele boynu uçları beyaz beya ziltihap olmuştu, sebebi eşimin kat kat örtmesi!!!
Dr üç krem yazdı biri antibiyotikliydi, antibiyotiklinin adını hatırlamıyorum şimdi eltimde yoksa bakar yazardım olmazsa ister yazarım senin için, diğeri travazol canım,pişik kremide desitin yazdı, iki günde geçirdi, o kadar kötüydü ki, travazol alabilirsin, desitinide tavsiye ederim, boynuna hala sürüyorum yoksa pişik oluyor
benimde göğüs altım kızarıyor bazen hemen desitin sürüyorum iyi geliyor
canım çok güzel olur, ilk oğlumda eşim almak istemedi aynen netten bakmıştım tam yapacaktım dedesi para vermişti oğluma onun üstünü tamamlayıp oyun halısı almıştık:) senin emeğin çok daha güzel olur, yapınca foto isterim hatt ebn bile yapabilirim, büyük oğlum hala benim oyun halım o diye istemiyor kardeşinin kullanmasını:)
canım ya kötü olmuş ama sıkma canını uzar hemen, badem yağı varsa sür kaşlarına çabuk çıkarır
ohh ne güzel, bu sabah hayret iki kuzumda altıda uyandı
küçüğü geri uyuttum babasıda büyüğün odaya geçti güya ona bakacak küçüğü uyandırmasın diye nerdee yatmış diğer yatağa uyumuş
büyük pat diye geldi neyse küçük önce uyanmadı yattı yanıma, uyumuşum, başımda pat diye bir el vurdu bende resfleksle elimin tersiyle yüzüne vurdum meğer oğlummuş
ay bide pis pis gülüyor uyandırmak için dokunmuş, oğlum git babanın yanına dedim giderken poşet vardı yerde hışır hışır onunla oynuyor, tuttum elinden odasına götürdüm eşimede bir zahmet uyan bak bütün gece sen mi bebek emzirdin ben mi dedim, sonuç zapdedemez ki oğlum gitti geldi uyandırdı bizi
ah canım bunu birde iki çocukla çarp
gerçekten hazırlanmak çok yoruyor insanı, birde ben sanki tatile çıkıyormuşum gibi bir çanta hazırlıyorum ki büyüğünkiyle küçüğünkini koca çanta
ama artık tecrübe ediyorsun şimdi maksimum 20 dk sürüyor üçümüzü hazırlamak, minik zırt pırt uyanmasa daha kısa sürer
güzelce gezmişsiniz ne güzel olmuş
ay evet benimkide inceliyor, şimdilik üç ev gördü babaanne anneanne teyze evi ha birde eşimin halasının evi:)
canım eğer bebek arabasının üstüne yağmurluğunu geçirirsen olur neden olmasın soğuk çarpmasın onu