2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bence git doktorun da görsün canım, için rahat etmiş olur, hem 1 hafta olmuş bebeğini görmeyeli, zamanı gelmiş.

Bence git doktorun da görsün canım, için rahat etmiş olur, hem 1 hafta olmuş bebeğini görmeyeli, zamanı gelmiş.

canım salı gittim dr sadece alttan muane ve nst yaptı daha bakmasın alttan dünde ebe yaptı
bakayım derse yok derim valla zorla doğurcam bu gidişle
tüm gün kasık ağrısı çektim yürüyüşüm daha anormalleşti normal doğumdan korkutçaklar beni artık
inş sadece ultrasondan bakar

Canimm Allah yardimcin olsun.. ağrısız acısız kurtulursun, bebiş de sağlıklı sıhhatli gelir inş.

Baby'im bakmaz onun için tekrar. Dr teşhis koymak için bakar. Ama ebe zaten koymuş teşhisi. Sadece ilaç yazar. Muhtemelen krem ve fitil vercek..

Baby'im bakmaz onun için tekrar. Dr teşhis koymak için bakar. Ama ebe zaten koymuş teşhisi. Sadece ilaç yazar. Muhtemelen krem ve fitil vercek..

tmm canm eşimde git bugün nasıl olsa bebeği göstermiyor ölçüm yapıp gönderiyor diyor gidiyim baksın böyle kuşkuyla yaşamaktansa 10.00 da açılıyor hastane

Günaydınnn,
Doğum iznim tam anlamıyla başlamış bulunuyor. Dün ve önceki gün yılbaşı nedeniyle pek anlamadım. Şimdi eşim işe gidip ben yatakta kalınca idrak ettim. :)
Bugün ne yapsam acaba? Boş boş evde olmak güzel ama insan ne yapacağını şaşırıyor. Biraz dinlenme biraz tv biraz iş biraz yemek ortaya karışık yapayım iyisi mi :)

Günaydın kızlar, eşimin babannesi hastaydı vefat etmiş, üzüldüm mü hiç bir şey hissetmiyorum kadın kv me çok ama çok çektirdiği için sevmiyordum yine de Allah rahmet eylesin, tam doğum arefemde çok güzel oldu kınamayın böyle düşündüğüm için 3 gün sonra doğum ve her şey üst üste geldi yine ben kendi işimi kendim halledicem belli oldu, kv cenaze evinde olur, eşimin ablası da doğumun olduğu gün geliyor küçük görümcemde ablasından ayrılamaz, ben yine kaldım anneme nasipsizim ben gerçekten

Süs püs boşuna yapmış oldum anlıycağınız...

Geçmişe bakayım ben

Canım sonunda kuzucuğuna kavuşuyorsun sen de. İnşallah rahat, acısız, sıkıntısız bir doğum olur. Kalplerimiz seninle, güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Günaydın kızlar. 3 gündür yazmaya niyetleniyorum önce yazılanları okuyayım demekten bugün fırsat bulabildim, alıntılarım da gitti. Çarşamba günü Dr a gittm, oğluşum yine doğum pozisyonuna gelmiş ama yine dönerse diye doğum şeklini konuşamadık artık haftaya karar verilecek muayeneden bu hafta da yırttım Bu hafta hiç işe gitmedim bunalımdan ölücem sanırım bi de kar kış bastırdı kendimi evde mahsur gibi hissediyorum gündüzleri

Ayyy hamilelik takvimn bugun itibari ile 39. Haftayı gosteryr 40 ı gorurmuyum acaba sanmıyrm ama , oglumda tam 39+1 de dogum yapmiştim . Şuanda tam 38+1 im.

Son düzenleme:
yasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
Günaydın güzel anneler Günü geçince yapıyo genelde canım ama Allah Korusun yakınen bildiğim 2 kişi var.biri 37.haftasinda kaka yuttu kurtarıldı bebek. Biri de 39. Haftasinda anne farketti hareketsizligi doktor evine gönderdi hersey yolunda deyip.2 gün sonra başka bir doktora gitti ve kalp atışı yoktu.Dogurtturdular arkadaşımı. Nasıl bir travma nasıl bir aciydi çektiği Allahım korusun. En son doktora dava acacaklardı. Giden gittikten sonra dava açsan ne Bu örnekler sizi korkutmasın ama aklimizin bi köşesinde dursun nolur. Bazen pimpirikli olmakta fayda var.Hele ki bu son donemlerimizde. Nolur dikkat edelim çoook

ayy tırstım bi an ya Allah korusun bbklerimizi.

yasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
Git canım git doktoruna tabi her gün git ne kaldı şurda, icimizin rahat etmesi çok önemli. Bebeklerimizin sağlıklı olduğunu duymak pozitif düşünmemizi sağlıyor.

canım başınız saolsun ölüm de doğumda bizler için
kv nin seni yalnız bırakacağını sanmıyorum ben

Ay Allah korusun ya canım çok saol gideceğim inş herşey yolundadır

Bana mi öyle geliyor su ebeler alttan bakma isinde çok acımasız oluyorlar neden böyleler acaba.yani bazen düşünüyorum diyorum ebe erkek olsaydı daha nazik olurdu

kızımın doğumunda ilk sancilarim tutmustu ikinci doğum kolay olur gel bi bakalım belki doguruyorsundur diye beni hastaneye çağırmışlardır.çünkü ben gerçek sancı mi yalancı mi tam kestirememistim.bu gittik hastaneye ebe kontrol edicem dedi içerden ciğerlerimi soktu sanki bir de diyor sen Nasil doguracaksin.valla oğlumu da kızımı da çatır çatır dogurdum çok şükür.azcik kibar olsan ölür musun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…