2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Topiğimizin ziyaretçi sayısı kullanıcı sayısından çok.
Her zaman bu böyle, kimler okuyor acaba bizi ziyaretçi olarak. Şu an sadece 12 ziyaretçi var okuyan

hahahah umarım görümceler doktorlar kv değildir
yada bnm gibi zırt pırt kasım annelerinde gezinirdim habire doğum yapmış kadınlara sorduğum saçma sapan sualler,yok göbeğiniz çatladımı,yok eve geldiniz kaç kılonuz gitti,hep fiziksel güzellik soruları
hiç bebeğe dair bir soru yokksaolsunlar valla hiçbiri azarlamadı her soruma gzl gzl cvp verdilerrr

ayyy dualrım hep kova olmamasından yana 21 ocak ve sonrası kova burcu ,kova erkekleriii hiççç sevmemmmmmmmm

Tamam canım dediğini yapıcam teşekkürler :) zaten bebiş geldiğinde benim odama geçer. Gene camı açar odanın kapısını kapatırım geçmez ise koku.

ikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun
Ayy çok şükür yaa Bebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.

ikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun

ben göremiyorum canım okuyanları nerden görüyorsun
Aha bir şok daha, hemde en kocamanından
Tüh mü desem ne desem bilemedim. Elbet vardır bunda da bir hayır.
Ama ama ama ilki normaldi bu da öyle olacaktı, yani gibiydi
O kadar sancı çekti bekledi, hay Allah. Sezryan oldu 2 gece yatırmadı mı doktor çok erken çıkmış hastaneden.
Demek artık gelme vakti gelmiş bebiş tuvaletini bile yapmış Çok şükür ikisi de iyiymiş.
Saçmalamış olabilirim, şaşkınlığıma verin

Ben Pro üye olduğum için görebiliyorum sanırsam.
Okuyan kayıtlı kullanıcıları ve ziyaretçi sayısını. Kim nerede görüyorum ben

Ben bazen sadece okuyabiliyorum telefondan eklemek yazmak çok zor geliyor bana bazen başkasının mesajına yazıyorum sonra telefon atıyor sayfadan tekrar geri dön Çok fena

Telefondan hiiiç kullanamıyorum daha doğrusu yazmayı sevmiyorum. o yüzden telefondan okurum ama bilgisayardan cevap yazıyorum. Böyle çok kolay

Öyle bende geziyorum Şimdiki ilgi alanım Aralık anneleri ve süper gazlı bebişleri
Gazlı olmayan saatlerce ağlamayan ve annelerini çaresiz bırakmayan bebiş yok
Güldüğüme bakma halimize şimdiden acıyorum Ama yinede okuması bile güzel yaa.
Kayıtlı kullanıcı zaten ismiyle çıkıyor altta tek tek.
Birde atıyorum 12 kayıtlı kullanıcı, 15 ziyaretçi oluyor mesela.
12 tane bizden 15'ide artık kayınvalidedir, görümcedir doktordur

ayyy dualrım hep kova olmamasından yana 21 ocak ve sonrası kova burcu ,kova erkekleriii hiççç sevmemmmmmmmm

Bende hiç oğlak tanımıyorum yahu, yani malum kv görümce oğlak
Ama erkeği nasıl olur hiç bilmem

Ayy çok şükür yaa Bebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.
tabiki cnm çok onemli bebegn hareketlerini takip etmek. Ben az bi kıpırdamasın paniklmeye baslıyrm ve surekli dinliyorm hareketlerini. Birde bu bebegin anne karnında kaka yutması hareketlernde azalma genelde haftasını dolduran ve gecen bbklerde oluyr . Buraya sormştu doktr bugun çagırdı gtsemmki diye iyikşde gitmiş Allh korusun çok riskli bi durum . Aslında o ilk gttgnde sancisi ve açilmasi oldgnda doktorun eve gonderip uzunca bi zaman bekletmesi ve bir hafta snra tekrar gttgnde yine geri gondermesi haftası dolan çocugu bnm tuhafıma gtmişti . Bnm ilk dogumumda hç sancim yoktu ama açilmam var diye doktor eve gondermemişti suni sanciyla dogum yapmiştim . Ama herkesin doktoru ve dogumu farklı oldgu için durumlar degişebilşyr neyseki bşy olmamiş hayırlısı olsun..

vay be hem kv hem görümce oğlak
bu durumda bende oğlağım ama sana nasıl metedeyımki burcumu ne desem boş bu durumda yani
erkek oğlak çok tanıdığım var,ben mesala asla cimri değilimdir ama nedense oğlak burcu için cimri yazılır,erkek oğlakta bir kişi hariç diğerlerinin elleride hep açıktır,inanılmaz ailesine düşkün oluyor erkek oğlaklar,gezmeğide çok seviyorlar diye biliyorum

Özel mesajlarınızı silmek için ;
Silmek istediğiniz özel mesajlardan bir tanesine giriyoruz..
Gördüğünüz gibi karşımıza bir takım seçenekler çıkıyor..

Konuşmayı düzenle -Okunmadı Olarak İşaretle -Konuşmayı Yıldızla -Konuşmadan Ayrıl
gibi..

Konuşmadan Ayrıl yazan kısma tıklıyorsunuz..

sildim çok şükür msjlarımı

Ayyy cok heycanli :) rabbim yardımcınız olsun canım. Saglila al kizini kucagina sutun bol enerjin bol yavrun gazsiz olsun. Merakta birakma

Fatiha ve ayetel kürsi okudumm allah saglkla almayi nadip etsin bebegi kucaginiza

@Mrv5534 hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah bebeğini, cok sevindim senin adına
@Mrssuperfine inşallah sağlıkla hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende çekik gozlu kizimla uğraşıyorum, kizimin gözleri babası gibi çekik, dogdugu gece görünce çok şaşırdım ama maşallah o kadar tatlı ki, simdi iyiki boyle diyorum :) sizde hayirlisiyla yaşayın inşallah bu guzelligi.
Gece uykumuz hala düzene girmedi, uykusuz ve yorgun geceler devam ediyor, ve tabi miaafirler..
güzel haberlerinizi bekliyorumm

eyvahlar olsun 10 sayfa kdr okudum şoktayım,gazlar,meme ucu yaraları,göğüs kalkanı,iyi oldu okuduğum almamıştım ben onu çünkü,uykusuz geceler,acıyı dindirmek için memenin koyu kakve kısmını çocugun ağzına daha çok sokmak fikri,ayy ben onu denemeye kalksam çocugu boğarım allah korusun

yasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
genelde gunu geçince yapıyr cnm bbk kakasını. Senin gununu doldurmana daha varmiş ama yinede dikkat et hareketlerini dinle ve doktrunun çagırdıgı tarihlerde aksatmadan git. Aaahh ahh bizleri nasıl bi dogum macerası bekliyor acaba ya aklıma geldikçe korku heyecan butun duyguları karmakarışık yaşiyorum ..

offf offf burnum tıkandı,hafif grip nezleyim,mantar oldum,idrar yolu enfeksiyonum halen geçmedi,bugun eczaneden tek kullanımlık toz şase aldım,onu şimdi suyla karıştırıp içip yatayım ben,iyi geceler kızlarrrr,Allah rahatlık versin,yrn mevlid kandili,şimdiden kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun

: )))) bogsam ben bogardım korkma Allahın izniyle bşy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…