Topiğimizin ziyaretçi sayısı kullanıcı sayısından çok.
Her zaman bu böyle, kimler okuyor acaba bizi ziyaretçi olarak. Şu an sadece 12 ziyaretçi var okuyan
ayyy dualrım hep kova olmamasından yana 21 ocak ve sonrası kova burcu ,kova erkekleriii hiççç sevmemmmmmmmmBilemedim, 19 Ocak beklenen doğum tarihi, bir atak yapabilir bebiş, gelişimi de iyiydi zaten. Neden olmasın.
bak anneyle aynı gün güzel olurduÇok bencil gördüm kendimi Yaa doğum tarihinden kurtardık ama burçtan kurtaramadık desene
Yaaa süper haber buçok sevindimmm .Allahım o günleri ben de görecek miyim acaba
ben göremiyorum canım okuyanları nerden görüyorsun
bende merak ettim nerden bakıyoruz ayrıca şu özel msjları silemiyorumm yahu bir türlü silme tuşunu bulamadım
kazara eşim girip okusa boşanma sebepleri içeriyor orası
zamanımızda kalmadıki cnm,sonuçta 1 ay olmuşşsa geleli o zmn çok cam açıp havalandırmışsındır,bende hemen hemen 1 ,5 ay sonra koku hafifde olsa varken yaydım valla,ama palmolive in koku giderici yeşil bir sıvı sabunu var,sarımsak kokusunu eldekileri yok eden,ben hergun onla siliyordum,en son yine onla silip,kapitone diktirmiştim,onlarıda yaydım giysilerini koydum valla
Tamam canım dediğini yapıcam teşekkürler :) zaten bebiş geldiğinde benim odama geçer. Gene camı açar odanın kapısını kapatırım geçmez ise koku.
Aaaaa yeni yıl bebeği oldu desene
İnşallah kolay geçmiştir ve şimdi çok iyilerdir.
Maşallah sübhanallah kilosu da çooook iyiymiş. Tam gelişimini tamamladı çok şükür anne karnında.
Acaba suni mi verdiler ne oldu?
Ne güzel canlı yayın gibi doğum okuyorduk önce, telefonunun bozulması hiç iyi olmadı.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun çok sevindim. Eğer yazarsan çok sevindiğimizi söyle, hayırlı uğurlu olsun
Benimde geldi, boya kokusu yok ama mobilyanın kendi bir kokusu oluyor. Ve gelir gelmez sildik yerleştirdik 1 ay olacak nerdeyse.
1 hafta öncesine kadar tüm kapakları çekmeceler ve cam hep açıktı. Şimdide büyük 2 kapak açık, çekmeceleri kapattım.
Hala bir mobilya yani yeni eşya kokusu var.
Allah'tan boya kokusu yok. Sende açık tutmaya çalış bebiş gelene kadar. Eşya olsun içinde zaten ne olacak ki
Ben bekleyemezdim havalanmasını
Ayy çok şükür yaaikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun
Ayy çok şükür yaaBebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.
ikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun
Aha bir şok daha, hemde en kocamanındanben göremiyorum canım okuyanları nerden görüyorsun
Ben bazen sadece okuyabiliyorum telefondan eklemek yazmak çok zor geliyor bana bazen başkasının mesajına yazıyorum sonra telefon atıyor sayfadan tekrar geri dön Çok fena
hahahah umarım görümceler doktorlar kv değildir
yada bnm gibi zırt pırt kasım annelerinde gezinirdimhabire doğum yapmış kadınlara sorduğum saçma sapan sualler,yok göbeğiniz çatladımı,yok eve geldiniz kaç kılonuz gitti,hep fiziksel güzellik soruları
hiç bebeğe dair bir soru yokksaolsunlar valla hiçbiri azarlamadı her soruma gzl gzl cvp verdilerrr
ayyy dualrım hep kova olmamasından yana 21 ocak ve sonrası kova burcu ,kova erkekleriii hiççç sevmemmmmmmmm
tabiki cnm çok onemli bebegn hareketlerini takip etmek. Ben az bi kıpırdamasın paniklmeye baslıyrm ve surekli dinliyorm hareketlerini. Birde bu bebegin anne karnında kaka yutması hareketlernde azalma genelde haftasını dolduran ve gecen bbklerde oluyr . Buraya sormştu doktr bugun çagırdı gtsemmki diye iyikşde gitmiş Allh korusun çok riskli bi durum . Aslında o ilk gttgnde sancisi ve açilmasi oldgnda doktorun eve gonderip uzunca bi zaman bekletmesi ve bir hafta snra tekrar gttgnde yine geri gondermesi haftası dolan çocugu bnm tuhafıma gtmişti . Bnm ilk dogumumda hç sancim yoktu ama açilmam var diye doktor eve gondermemişti suni sanciyla dogum yapmiştim . Ama herkesin doktoru ve dogumu farklı oldgu için durumlar degişebilşyr neyseki bşy olmamiş hayırlısı olsun..Ayy çok şükür yaaBebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.
Aha bir şok daha, hemde en kocamanından
Tüh mü desem ne desem bilemedim. Elbet vardır bunda da bir hayır.
Ama ama ama ilki normaldi bu da öyle olacaktı, yani gibiydi
O kadar sancı çekti bekledi, hay Allah. Sezryan oldu 2 gece yatırmadı mı doktor çok erken çıkmış hastaneden.
Demek artık gelme vakti gelmiş bebiş tuvaletini bile yapmış Çok şükür ikisi de iyiymiş.
Saçmalamış olabilirim, şaşkınlığıma verin
Ben Pro üye olduğum için görebiliyorum sanırsam.
Okuyan kayıtlı kullanıcıları ve ziyaretçi sayısını. Kim nerede görüyorum ben
Telefondan hiiiç kullanamıyorum daha doğrusu yazmayı sevmiyorum. o yüzden telefondan okurum ama bilgisayardan cevap yazıyorum. Böyle çok kolay
Öyle bende geziyorumŞimdiki ilgi alanım Aralık anneleri ve süper gazlı bebişleri
Gazlı olmayan saatlerce ağlamayan ve annelerini çaresiz bırakmayan bebiş yok
Güldüğüme bakma halimize şimdiden acıyorumAma yinede okuması bile güzel yaa.
Kayıtlı kullanıcı zaten ismiyle çıkıyor altta tek tek.
Birde atıyorum 12 kayıtlı kullanıcı, 15 ziyaretçi oluyor mesela.
12 tane bizden 15'ide artık kayınvalidedir, görümcedir doktordur
Bende hiç oğlak tanımıyorum yahu, yani malum kv görümce oğlak
Ama erkeği nasıl olur hiç bilmem
Canlarım şu zamana kadar hep birlikte sevindik, dertledik...
Biz iki saat içinde hastanemize gideceğiz inş.
Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..
Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...
He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.
Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))
Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn
Fatiha ve ayetel kürsi okudumm allah saglkla almayi nadip etsin bebegi kucaginizaCanlarım şu zamana kadar hep birlikte sevindik, dertledik...
Biz iki saat içinde hastanemize gideceğiz inş.
Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..
Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...
He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.
Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))
Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn
eyvahlar olsun 10 sayfa kdr okudum şoktayım,gazlar,meme ucu yaraları,göğüs kalkanı,iyi oldu okuduğum almamıştım ben onu çünkü,uykusuz geceler,acıyı dindirmek için memenin koyu kakve kısmını çocugun ağzına daha çok sokmak fikri,ayy ben onu denemeye kalksam çocugu boğarım allah korusun
Aha bir şok daha, hemde en kocamanından
Tüh mü desem ne desem bilemedim. Elbet vardır bunda da bir hayır.
Ama ama ama ilki normaldi bu da öyle olacaktı, yani gibiydi
O kadar sancı çekti bekledi, hay Allah. Sezryan oldu 2 gece yatırmadı mı doktor çok erken çıkmış hastaneden.
Demek artık gelme vakti gelmiş bebiş tuvaletini bile yapmış Çok şükür ikisi de iyiymiş.
Saçmalamış olabilirim, şaşkınlığıma verin
Ben Pro üye olduğum için görebiliyorum sanırsam.
Okuyan kayıtlı kullanıcıları ve ziyaretçi sayısını. Kim nerede görüyorum ben
Telefondan hiiiç kullanamıyorum daha doğrusu yazmayı sevmiyorum. o yüzden telefondan okurum ama bilgisayardan cevap yazıyorum. Böyle çok kolay
Öyle bende geziyorumŞimdiki ilgi alanım Aralık anneleri ve süper gazlı bebişleri
Gazlı olmayan saatlerce ağlamayan ve annelerini çaresiz bırakmayan bebiş yok
Güldüğüme bakma halimize şimdiden acıyorumAma yinede okuması bile güzel yaa.
Kayıtlı kullanıcı zaten ismiyle çıkıyor altta tek tek.
Birde atıyorum 12 kayıtlı kullanıcı, 15 ziyaretçi oluyor mesela.
12 tane bizden 15'ide artık kayınvalidedir, görümcedir doktordur
Bende hiç oğlak tanımıyorum yahu, yani malum kv görümce oğlak
Ama erkeği nasıl olur hiç bilmem
genelde gunu geçince yapıyr cnm bbk kakasını. Senin gununu doldurmana daha varmiş ama yinede dikkat et hareketlerini dinle ve doktrunun çagırdıgı tarihlerde aksatmadan git. Aaahh ahh bizleri nasıl bi dogum macerası bekliyor acaba ya aklıma geldikçe korku heyecan butun duyguları karmakarışık yaşiyorum ..yasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
: )))) bogsam ben bogardım korkma Allahın izniyle bşy olmazeyvahlar olsun 10 sayfa kdr okudum şoktayım,gazlar,meme ucu yaraları,göğüs kalkanı,iyi oldu okuduğum almamıştım ben onu çünkü,uykusuz geceler,acıyı dindirmek için memenin koyu kakve kısmını çocugun ağzına daha çok sokmak fikri,ayy ben onu denemeye kalksam çocugu boğarım allah korusun