2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yazıcam kızlar kocam teli kırmazsa :) Merve nin doğurduğunu hissettim malum ona öyle odaklandım ki o doğurmasa doğumum başlamazdı
O da yeni yılı bekledi galiba:))

Doğumumgeciken anneşerin illa ki bi hesap kitabı oluyor.

Risk olmadığı müddetçe normal doğuma devam bende inş

meraklı bi de senin videoyu izleyeyim kocama Fransızca Olanı bayılan Adam'ı görünce ben de bayılırım diyohepimiDen Allah Razı olsun

yazıcam inş :)

cok guldummm

Mantar icinmi tek kullanimlik sase aldin dr. Onerisiylemi aldin ben gunde 3 lt su iciyorum enfekdiyon icin azalmis tahlillerde enfeksiyon gecmis olsn

Evet anlatiyorum kendisi de farkinda olacklarin ama bakalim neler olacak icine kapanmasinda ondan korkuyorum, allahtan anasinifina yazdurdim bu sene en azindan ogleden sonrz evde olmaz okulda arkadaşlarıyla kafasi dağılır

Oh be sayende bende silmis bulunuyorum bi türlü silememistim msjları teşekkür ederim cnm

cnm keske daha detaylı yazsaymışın sancinmi tuttu suyunmu geldi ne oldu ? Anladgm kadar doguma gtmişin sende haklısın dogum arasında buraya bu kdr yazabilmen bile buyuk bişey kusura bkma senin için enndişemizden bu merakımz Allah sabır versin en kısa zamanda kurtulursun inşllh yazının devamni heycnla ve merakla bekliyrz :)

Evet anlatiyorum kendisi de farkinda olacklarin ama bakalim neler olacak icine kapanmasinda ondan korkuyorum, allahtan anasinifina yazdurdim bu sene en azindan ogleden sonrz evde olmaz okulda arkadaşlarıyla kafasi dağılır
cnm sen yine sansliymişin bizimkilere bakarark sennkinin yaşi buyukmş okula bile baslamiş en azından aklı azda olsa erer bişeylere belki çokta kıskanmz masallh okulada baslamiş bu sizin için bi avantaj . Bnde çk korkuyrm oglumn kıskanip uzulmesnden o zmn bnde çk uZulurum oglum için dayanamam inşllh bu zmnları en sorunsz şekilde atlatrz ..

@Mrv5534 gözün aydın canm nezaman dogurcam ne zaman pırtlatcam dıyordunn... Bakk hayırlısıyla almıssın bebegını kucagınaa.. Allahım ikinize sağlık versin,, boooolllca sütün olsunn. Kokla paşanı bizim için...

O nasıl pedagog öyle ya. Öyle şey mi olur. Çocuk babannesiyle babasını karı koca biliyo. Ve onun gözünde baba karisina anne diye hitap ediyo. Ve kendisi de aynı kadina anne diye hitap ettiğine göre o zaman kendini ne zannediyo? :) ) )

ıspanak, iyice yıkayıp kesip ve kuruladıkdan sonra posetlere koyuyorsun,, 6-8 hafta gidiyor mis gibi,, pişirirkende direkt tencereye atıyorsun,,,
köfte,,
birde sulu köfte vardır bulgur ve yumurtayla yapılır,,
donmuş bezelye almanı tavsiye ederim,, içine bir patates iki havuç oldu yemek,,,
buğday haşla koy, buğday çorbası,,

Kızlar bebeğimin eşyalarına dolabına yerleştirdik bugün. Fakat hala boya kokusu var odada. Sipariş üzerine yaptırdık odayı. Kıyafetlere bi sakıncası olur mu?
neyazık ki o boya kokusu 1 ayda anca çıkıyor,,,
kıyafetlere de sinebiliyor koku,,, başka yere koy geçici ????

Merhabalar,2 saat sonra hastahanede olacağız ve muhtemelen 8 gibi sezeryan ile bebişime kavusacagim . Heyecandan gözüme uyku girmiyor. Paşam dogum pozisyonuna dönmedigi için sezeryana mecbur kaldık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 39+2 günlüğüz. En son kontrolde kilosu 3600 boyu 52 cm çıkmıştı ama ters durduğu için sonuçlar çok doğru çıkmazmış 4.aydan beride yüzünü hep sakladı yavrum. Sürpriz olacak her şey.
Dualarinizi bekliyorum

Canim ben amerikadayim su anda, bu besinci senemiz. Esimle birlikte doktora yapiyoruz. Ben daha onca hastane vs suslemeleri gormedi de ondan sordum. Ozel bir hastane var burda, doktorum orda dogum yaptiriyor. Arkadaslar da orda dogum yapmisti, guzel bir hastane. Ozel odalari var ve yaninda iki kisi kalabiliyor. Arkadaslar oyle susleme falan yapmadilar da ben de burda yoktur oyle seyler diye arastirmamistim hic. Cok sagol cevabin icin, yarim saat mesafede party city varmis. Ugricam bi ara:)

hayırlısı ile al bebeğiini kucağına,,, umarım güle oynaya 3 kişi dönersiniz evinize

OTE="leble, post: 38636515, member: 584266"]hayırlısı ile al bebeğiini kucağına,,, umarım güle oynaya 3 kişi dönersiniz evinize[/QUOTE
hayırlısı ile al bebeğiini kucağına,,, umarım güle oynaya 3 kişi dönersiniz evinize
Cok tesekkur ederim..

Evet canım sonra gördüm hamilelik cetvelini Dr :) ben nj deyim sen neredesin?
Party city de vs her şey var
Allah tamamına erdirsin
Bebek alışverişi için de buy buy baby vs yapacaksanız mailini kaydettirmindiri indirim kuponu geliyor yüzde 20 büyük parçalarsa onu kullan puset yatak va gibi şeylerde
Allah kurtarsın :)

Sancım var suyum gelmedi Nişanı sa boşuna Aradım onda zaman her wc ye girdiğimde o da yok
Nefes al ver :) konuşmamak da güzel geliyor
Üç kez alttan muayene oldum bugün çok şükür Korktuğum gibi değilmiş gerçekten sadecenutanç verici adam yapıyor

12 saatim varmış yani benden hemen haber beklemeyin hemen beklerken aceleci oluyoruz ama vakit varmış ilk doğumlarda özellikle

Şimdi odadaykm eşim aşağıda bana hamile yastığımı çıkarmaya gitti

Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah Razı olsun sizler de sağsalim inş tez vakitte kucağınıza ALIN
amin

aynn canım herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun hepsi bir arada çok zor valla canım
dr bana da vermişti tek içimlik hap markasını hatırlamıyorum hamillelerde araştırılmış ama sonuca ulşaılamamıl yazıyordu içmedim o yüzden

hayırlısıyla al bebeğine kucağına inş canım rabbim kolaylık versin inş

canım hayırlısıyla al kucağına sende bebeğini rabbim yar ve yardımcın olsun bir avazda kurtul artık

kızlar günaydın ben bugün gitsemmi dr a sizce ne dersiniz dün ebe mantar teşhisi koydu ya dr muane etmeden ilaç yazarmı
birde bebeğime ultrasondan bakmayalı yarın 1 hafta olucak neyse yarın eşimle gideriz artık dr a arıyım bugün hastaneyi yarın ordaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…