- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
eyvahlar olsun 10 sayfa kdr okudum şoktayım,gazlar,meme ucu yaraları,göğüs kalkanı,iyi oldu okuduğum almamıştım ben onu çünkü,uykusuz geceler,acıyı dindirmek için memenin koyu kakve kısmını çocugun ağzına daha çok sokmak fikri,ayy ben onu denemeye kalksam çocugu boğarım allah korusun
Mantar icinmi tek kullanimlik sase aldin dr. Onerisiylemi aldin ben gunde 3 lt su iciyorum enfekdiyon icin azalmis tahlillerde enfeksiyon gecmis olsnofff offf burnum tıkandı,hafif grip nezleyim,mantar oldum,idrar yolu enfeksiyonum halen geçmedi,bugun eczaneden tek kullanımlık toz şase aldım,onu şimdi suyla karıştırıp içip yatayım ben,iyi geceler kızlarrrr,Allah rahatlık versin,yrn mevlid kandili,şimdiden kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun
Evet anlatiyorum kendisi de farkinda olacklarin ama bakalim neler olacak icine kapanmasinda ondan korkuyorum, allahtan anasinifina yazdurdim bu sene en azindan ogleden sonrz evde olmaz okulda arkadaşlarıyla kafasi dağılırsaol canım benım kızımda uc yasında senınkı daha kolay atlatr ıns hedıyesınıde hazırladn demek bende bebek almıstm onu getırdı dedım ona gerceklerıde anlat onu emzırecegm aglıcak kaka yapacak falan dıye daha ıyı olur
Oh be sayende bende silmis bulunuyorum bi türlü silememistim msjları teşekkür ederim cnmÖzel mesajlarınızı silmek için ;
Silmek istediğiniz özel mesajlardan bir tanesine giriyoruz..
Gördüğünüz gibi karşımıza bir takım seçenekler çıkıyor..
Konuşmayı düzenle -Okunmadı Olarak İşaretle -Konuşmayı Yıldızla -Konuşmadan Ayrıl
gibi..
Konuşmadan Ayrıl yazan kısma tıklıyorsunuz..
sildim çok şükür msjlarımı
cnm keske daha detaylı yazsaymışın sancinmi tuttu suyunmu geldi ne oldu ? Anladgm kadar doguma gtmişin sende haklısın dogum arasında buraya bu kdr yazabilmen bile buyuk bişey kusura bkma senin için enndişemizden bu merakımz Allah sabır versin en kısa zamanda kurtulursun inşllh yazının devamni heycnla ve merakla bekliyrz :)Yazıcam kızlar kocam teli kırmazsa :) Merve nin doğurduğunu hissettim malum ona öyle odaklandım ki o doğurmasa doğumum başlamazdı
O da yeni yılı bekledi galiba:))
Doğumumgeciken anneşerin illa ki bi hesap kitabı oluyor.
Risk olmadığı müddetçe normal doğuma devam bende inş
meraklı bi de senin videoyu izleyeyim kocama Fransızca Olanı bayılan Adam'ı görünce ben de bayılırım diyohepimiDen Allah Razı olsun
yazıcam inş :)
cnm sen yine sansliymişin bizimkilere bakarark sennkinin yaşi buyukmş okula bile baslamiş en azından aklı azda olsa erer bişeylere belki çokta kıskanmz masallh okulada baslamiş bu sizin için bi avantaj . Bnde çk korkuyrm oglumn kıskanip uzulmesnden o zmn bnde çk uZulurum oglum için dayanamam inşllh bu zmnları en sorunsz şekilde atlatrz ..Evet anlatiyorum kendisi de farkinda olacklarin ama bakalim neler olacak icine kapanmasinda ondan korkuyorum, allahtan anasinifina yazdurdim bu sene en azindan ogleden sonrz evde olmaz okulda arkadaşlarıyla kafasi dağılır
O nasıl pedagog öyle ya. Öyle şey mi olur. Çocuk babannesiyle babasını karı koca biliyo. Ve onun gözünde baba karisina anne diye hitap ediyo. Ve kendisi de aynı kadina anne diye hitap ettiğine göre o zaman kendini ne zannediyo? :) ) )Yok cnm dedesini dede biliyodu.annesi olarak babannesini biliyodu. babası nı biliyodu zaten bebekken ayrıldı annesi babası kv büyüttü söylemediler pedegoga sormuş babası belli bi yaş bekledler işte bu sene söylediler annesine götürdüler ama kv annesini kesin kötülüyodur eminim kadın hastaydi ve sebebi siz oldunuz ama yok cahiller işte ayyy çok sinir oluyorum hatirlayinca
ıspanak, iyice yıkayıp kesip ve kuruladıkdan sonra posetlere koyuyorsun,, 6-8 hafta gidiyor mis gibi,, pişirirkende direkt tencereye atıyorsun,,,Bu arada yapilacak bise kalmayinca buzluga yiyecek biseler attim.
Sezeryan sonrasi hem anneme hem bana kolaylik olsun.
dolmalik biber doldurup attim.
taze fasulye ayiklayip attim.
bbiraz sonrada kurufasulye nohut isliycam yarin haslayip onlarida buzluga aticam.
pirasa daha onceden hic atmadim buzluga acaba yikayip yemeklik dograyip onlarida buzluga atsam olur mu?
Baska ne atabilirim yemeklik buzluga?
neyazık ki o boya kokusu 1 ayda anca çıkıyor,,,Kızlar bebeğimin eşyalarına dolabına yerleştirdik bugün. Fakat hala boya kokusu var odada. Sipariş üzerine yaptırdık odayı. Kıyafetlere bi sakıncası olur mu?
Canim ben amerikadayim su anda, bu besinci senemiz. Esimle birlikte doktora yapiyoruz. Ben daha onca hastane vs suslemeleri gormedi de ondan sordum. Ozel bir hastane var burda, doktorum orda dogum yaptiriyor. Arkadaslar da orda dogum yapmisti, guzel bir hastane. Ozel odalari var ve yaninda iki kisi kalabiliyor. Arkadaslar oyle susleme falan yapmadilar da ben de burda yoktur oyle seyler diye arastirmamistim hic. Cok sagol cevabin icin, yarim saat mesafede party city varmis. Ugricam bi ara:)Valla Ağzına sağlık larkincim sen yazmasan ben yetişiyordum hehehe:)))
Koca göbişim zıplaya zıplaya gülüyorum buna :)))
Canım ne güzel yazmışsın aynen Katılıyorum sana ben de hep bebeğimle konuştum onu mutluluk heyecanla ve hazır bir şekilde beklediğinmizi söyledim:) söylüyorum bence bebekler hissediyor ablamında doğumunda bebeği hiç bırakmadım ve o Yeğenim bana çok düşkündür gerçi doğduktan sonra da hiç bırakmadım belki de Ondandır:)) square ve pilates topu hem rahatlatıyor hem de hareketi sağlıyor.. Ini gönlüne göre olacak:)
Kötü hikayelerden eşim bile o kadar rahatsız olmuştu ki o bile "bebeğim seni dinliyor " diye rozet takıyordu bi ara:)))
Ay bayıldım bayıldım tarif ettiğin şeye resmini görmem Lazım ve sizin aile değil sülale yetenekli her şey tamam sıra Mustafa da:) sağlıkla gelsin inş:))
Eşim Kıyafet ve süsler konusunda durdurağın yok diyor ama kendisi de oyuncakçıya girdiğinde kaybediyor ve ben evde oyuncak hiç sevmiyorum( çünkü hiçbir çocuk oyuncakla oynamıyor (
Tam yatağa gidip rahat pozisyonu bulduğumda da tuvalete gitmem gerekiyor :)) Çin işkencesi gibi..
Canım hastaneye göre değişiyor ama hasta bezinden tut da bebek kıyafetine bezine kadar veriyorlar. Sen neredesin? Sanırım burada yaşamıyorsun normalde?
Hastanede doğum Gününe varsa Noel sonrası randevu al hastaneyi gezdirsibler sana..
Yenidoğan Sünneti var erkek bebeklere burada Yapılıyor yine.. Aynı türkiye deki gibi sistem burası da Sünnet'i biliyor..Çocuk doktorunla konuşalirsin. Hastanen büyük bit hastane ise Tercüman da talep edebilirsin bazen oluyor.. Türk yoksa bile Arap Müslüman doktorlar vardır..
Süsler içinse..
Partycity de veya Dollar tree de bir dolarcılarda da bir Sürü uyguna bebek süsü var. Biz buy buy baby den kapı süsü aldık sadece. Buy buy baby babiesr us da da çeşitli Pahalı süsler var...
Hastanenin Web sitesini varsa oraya da bak bazen bebek oda Süslemeleri çiçekle balonla vs orada yer alıyor.. Gezerken de görebilirsin hadtanede de oluyor..
Soracağın bir şey olursa yaz yine inş yardımcı olmuşumdur..
hayırlısı ile al bebeğiini kucağına,,, umarım güle oynaya 3 kişi dönersiniz evinizeMerhabalar,2 saat sonra hastahanede olacağız ve muhtemelen 8 gibi sezeryan ile bebişime kavusacagim . Heyecandan gözüme uyku girmiyor. Paşam dogum pozisyonuna dönmedigi için sezeryana mecbur kaldık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 39+2 günlüğüz. En son kontrolde kilosu 3600 boyu 52 cm çıkmıştı ama ters durduğu için sonuçlar çok doğru çıkmazmış 4.aydan beride yüzünü hep sakladı yavrum. Sürpriz olacak her şey.
Dualarinizi bekliyorum
Cok tesekkur ederim..hayırlısı ile al bebeğiini kucağına,,, umarım güle oynaya 3 kişi dönersiniz evinize
Evet canım sonra gördüm hamilelik cetvelini Dr :) ben nj deyim sen neredesin?Canim ben amerikadayim su anda, bu besinci senemiz. Esimle birlikte doktora yapiyoruz. Ben daha onca hastane vs suslemeleri gormedi de ondan sordum. Ozel bir hastane var burda, doktorum orda dogum yaptiriyor. Arkadaslar da orda dogum yapmisti, guzel bir hastane. Ozel odalari var ve yaninda iki kisi kalabiliyor. Arkadaslar oyle susleme falan yapmadilar da ben de burda yoktur oyle seyler diye arastirmamistim hic. Cok sagol cevabin icin, yarim saat mesafede party city varmis. Ugricam bi ara:)
Aha bir şok daha, hemde en kocamanından
Tüh mü desem ne desem bilemedim. Elbet vardır bunda da bir hayır.
Ama ama ama ilki normaldi bu da öyle olacaktı, yani gibiydi
O kadar sancı çekti bekledi, hay Allah. Sezryan oldu 2 gece yatırmadı mı doktor çok erken çıkmış hastaneden.
Demek artık gelme vakti gelmiş bebiş tuvaletini bile yapmış Çok şükür ikisi de iyiymiş.
Saçmalamış olabilirim, şaşkınlığıma verin
Ben Pro üye olduğum için görebiliyorum sanırsam.
Okuyan kayıtlı kullanıcıları ve ziyaretçi sayısını. Kim nerede görüyorum ben
Telefondan hiiiç kullanamıyorum daha doğrusu yazmayı sevmiyorum. o yüzden telefondan okurum ama bilgisayardan cevap yazıyorum. Böyle çok kolay
Öyle bende geziyorumŞimdiki ilgi alanım Aralık anneleri ve süper gazlı bebişleri
Gazlı olmayan saatlerce ağlamayan ve annelerini çaresiz bırakmayan bebiş yok
Güldüğüme bakma halimize şimdiden acıyorumAma yinede okuması bile güzel yaa.
Kayıtlı kullanıcı zaten ismiyle çıkıyor altta tek tek.
Birde atıyorum 12 kayıtlı kullanıcı, 15 ziyaretçi oluyor mesela.
12 tane bizden 15'ide artık kayınvalidedir, görümcedir doktordur
Bende hiç oğlak tanımıyorum yahu, yani malum kv görümce oğlak
Ama erkeği nasıl olur hiç bilmem
offf offf burnum tıkandı,hafif grip nezleyim,mantar oldum,idrar yolu enfeksiyonum halen geçmedi,bugun eczaneden tek kullanımlık toz şase aldım,onu şimdi suyla karıştırıp içip yatayım ben,iyi geceler kızlarrrr,Allah rahatlık versin,yrn mevlid kandili,şimdiden kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun
hayırlısıyla al bebeğine kucağına inş canımMerhabalar,2 saat sonra hastahanede olacağız ve muhtemelen 8 gibi sezeryan ile bebişime kavusacagim . Heyecandan gözüme uyku girmiyor. Paşam dogum pozisyonuna dönmedigi için sezeryana mecbur kaldık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 39+2 günlüğüz. En son kontrolde kilosu 3600 boyu 52 cm çıkmıştı ama ters durduğu için sonuçlar çok doğru çıkmazmış 4.aydan beride yüzünü hep sakladı yavrum. Sürpriz olacak her şey.
Dualarinizi bekliyorum
Sancım var suyum gelmedi Nişanı sa boşuna Aradım onda zaman her wc ye girdiğimde o da yok
Nefes al ver :) konuşmamak da güzel geliyor
Üç kez alttan muayene oldum bugün çok şükür Korktuğum gibi değilmiş gerçekten sadecenutanç verici adam yapıyor
12 saatim varmış yani benden hemen haber beklemeyin hemen beklerken aceleci oluyoruz ama vakit varmış ilk doğumlarda özellikle
Şimdi odadaykm eşim aşağıda bana hamile yastığımı çıkarmaya gitti
Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah Razı olsun sizler de sağsalim inş tez vakitte kucağınıza ALIN
amin