Valla Ağzına sağlık larkincim sen yazmasan ben yetişiyordum hehehe:)))
Koca göbişim zıplaya zıplaya gülüyorum buna :)))
Canım ne güzel yazmışsın aynen Katılıyorum sana ben de hep bebeğimle konuştum onu mutluluk heyecanla ve hazır bir şekilde beklediğinmizi söyledim:) söylüyorum bence bebekler hissediyor ablamında doğumunda bebeği hiç bırakmadım ve o Yeğenim bana çok düşkündür gerçi doğduktan sonra da hiç bırakmadım belki de Ondandır:)) square ve pilates topu hem rahatlatıyor hem de hareketi sağlıyor.. Ini gönlüne göre olacak:)
Kötü hikayelerden eşim bile o kadar rahatsız olmuştu ki o bile "bebeğim seni dinliyor " diye rozet takıyordu bi ara:)))
Ay bayıldım bayıldım tarif ettiğin şeye resmini görmem Lazım ve sizin aile değil sülale yetenekli her şey tamam sıra Mustafa da:) sağlıkla gelsin inş:))
Eşim Kıyafet ve süsler konusunda durdurağın yok diyor ama kendisi de oyuncakçıya girdiğinde kaybediyor ve ben evde oyuncak hiç sevmiyorum
( çünkü hiçbir çocuk oyuncakla oynamıyor
(
Tam yatağa gidip rahat pozisyonu bulduğumda da tuvalete gitmem gerekiyor :)) Çin işkencesi gibi..
Canım hastaneye göre değişiyor ama hasta bezinden tut da bebek kıyafetine bezine kadar veriyorlar. Sen neredesin? Sanırım burada yaşamıyorsun normalde?
Hastanede doğum Gününe varsa Noel sonrası randevu al hastaneyi gezdirsibler sana..
Yenidoğan Sünneti var erkek bebeklere burada Yapılıyor yine.. Aynı türkiye deki gibi sistem burası da Sünnet'i biliyor..Çocuk doktorunla konuşalirsin. Hastanen büyük bit hastane ise Tercüman da talep edebilirsin bazen oluyor.. Türk yoksa bile Arap Müslüman doktorlar vardır..
Süsler içinse..
Partycity de veya Dollar tree de bir dolarcılarda da bir Sürü uyguna bebek süsü var. Biz buy buy baby den kapı süsü aldık sadece. Buy buy baby babiesr us da da çeşitli Pahalı süsler var...
Hastanenin Web sitesini varsa oraya da bak bazen bebek oda Süslemeleri çiçekle balonla vs orada yer alıyor.. Gezerken de görebilirsin hadtanede de oluyor..
Soracağın bir şey olursa yaz yine inş yardımcı olmuşumdur..