2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Normal dogursan alttan patlak
Sezeryan dogursan ustten patlak
istesende zorlayamazsin gibime geliyor

Larkin haklısın canım bende buyuk cocuklara cok uzuluyrdm hatta kızıma haksızlık yapmısım gıbı hıssettm ılk gunler ama ben ona kardes yoldas oyun arkadası olsun aslında guzel bısey degıl ama ahmetı bu sene kıs kızımla evde oturuyumda hasta olmasın bakıcılarda dıye dogurdum ıkısıde buyur dıye hayal ettm ... Kızımda alısmıs artık hatta dun amcasndan donerken babasına kardesımı cok ozledm oda benı ozlemıs mıdır dweyp durmus kardesıyle kapıyı actık optuk kokladfık cok mutlu oldu bıdaha gtme dedık:)

Aynen canim bi tek ben boyle dusunmuyormusum demek.bu arada hanı mervenin resmi aradım göremedim?

Çok ovdunuz bugün rossmana gitmeyi planlıyorum.ama hava çok soğuk

Ayy çok şükür yaa Bebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.
Dün kızım çok az hareket etti. Gece yattım bekledim bekledim hareket yok çok fena oldum. Eşimi uyandırdım hareket etmiyor diye bana çikolata verdi bir iki hareket edince uyudu eşim, sonra ben de uyudum, bugün daha hareketli ama dün niye öyle oldu anlamadım. Internet'ten baktım sabah, iki saatte on hareket olmalıymış.

Benim Abi'm ve eşim oğlak, oğlak erkeği çalışkan işine ve eşine düşkün evine bağlı oluyor.

Canım psikolojik olabilir, ben de dünden beri yanş mervenin haberini aldığımdan beri sürekli "hareket etti mi?, ay sanki etmedi epeydir gibi, yan döneyim etsin, hah ediyor oh çok şükür" diye takip etmeye başladım.
Bizim daha vaktimiz var, sancı falan da gelmiş değil. Mervenin günü gelmiş sayılırdı, sancısı oldu kaç gün, onun durumu farklı. Sen takip etmeye devam et ama strese sokma kendini.

Gunaydin arkadaslar, bugun esimle hastaneye gidecegiz, gece heyecandan uyuyamadim, simdide bi duygusalim aglayasim var, korkuyorum kotu biseyler olmasindan.. Allah korusun yavrularimizi.. Dua edin bize, sizler benim dualarimdasiniz..

gingery ,@Mrssuperfine hakkinizda hayirlisi olsun insallah, saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza..
Hastabeye gidecek olan, kontrolu olan tum herkese guzel haberler almalarini diliyorum..

aynen hamılelerde sonuca ulaşılamadı yazsada 2 ay önce yıne içmiştim,eczacıda son haftandaysa bişi olmaz deyınce o gazla içtim,iyikide içmişim gerçekten ben dün gece çok kötüydüm 5 dk daçiş gelirmi,kasıklarda bir baskıı,o tozu içince aslında mümkün olduğu kdr çişe kalkmamak gerek ki ilaç etkisini göstersin anca 4 e kdr zor durdum,ama çok ii geldi şuan daha iyiyim

Gunaydin kizlar
dun aksamdan beri kasila kasila bi hal oldum
gerci dogumada 2gun kaldi
neyse ben bi doniym gecmisi okiym ne var ne yok bi bakim
ah canım ya o kasılmalar on günden fazla oldu benimki sancılı oluyor, giriyor kasıktan bele doğru yayılıyor
ah ah öyle bir imkanım yok her iş bana bakıyor iş neysede oğlum bana bakıyor
canım tabi sen hemşiresin daha iyi bilirsin, ben kendi sancıma göre birde okuduklarıma göre yazdım birde adet sancın nerden başlıyorsa doğum sancında ordan başlıyor deniliyor
yok canım niye saçma olsun, zorlayamazsın istesende en azından sezaryanda zorlayamıyorsun ameliyat yerin izin vermiyor, ben yürürken çıkmıştı kendi kendine çok şükür
Nego cok tatlisin ya
bu formun güzin ablasi gibisinnnnn
sağol canım utandım
ayy şükür hareket etmiş uyuyordur annesi kendini yorduysan ondan da olur takip et bugün hareketlerini yine de
Rossmann güzel gerçekten canım. Ben de geçen gün termal biberon çantasıyla emzik kutusu aldım.
Eki Görüntüle 1358937
ayy rossman diyorsunuzda burda yok
Benim Abi'm ve eşim oğlak, oğlak erkeği çalışkan işine ve eşine düşkün evine bağlı oluyor.
ay benim abim hangi oğlak acaba hiç dediğin gibi değil tembel aile kavramı yok
canım mervenin bebeğinin hareketi mi azalmış bilgin var mı?

canım güzel haberler al inşaallah

Mantar icinmi tek kullanimlik sase aldin dr. Onerisiylemi aldin ben gunde 3 lt su iciyorum enfekdiyon icin azalmis tahlillerde enfeksiyon gecmis olsn
yok cnm mantar için gyno lomexin içinde 2 adet fitil var,1 gün ara ile geceden atıyorsun vajınaya,onda sıkıntı yokta,ben 10 gün önce şiddetli idrar yolu iltihabı oldum,5 günlük antibiyotik verdi dr um,geçen çarş randevuda ilacım bitti ama acaba halen hafiften kalmışmıdır tekrar tahlıl yapalım mı dedim,sanmıyorum sana verdiğim ilaç çok kuveetlidir muhtemelen geçmiştir dedi,ama dün sabahtan başladı kasıklarıma vurmaya zırt pırt çişe gidince anladım bir terslik olduğunu nöbetçi eczaden aldım o tek içimlik şaseyi yani,öncedende kullandığım için dr a sorma gereği duymadım,ama bol bol su içip sık sık idrara çıkıyorum,kısmetse doğurayımda kökten çözüm diyor ibrahim saraçoğlu,karnıbahar kürü için,karnıbaharı kaynatıp 3 hafta suyunu içiomusun ara vererek bidaha asla olmuyormuşşsun,yaparım yanii bunu çekmektense

Oyy riskin mi vardı canım alışmayan için zormuş evde oturmak işteyken de evde aklım kalır halbuki ,süs püs hazırlamaya verdim kendimi onlar bittikçe üzülüyorum
bende 32.haftamda izne ayrılmak zorunda kaldım önceleri o kadar zorlandım ki evde ne yapsam boş boş otur tv izle kitap oku vakit hiç geçmiyordu benim öyle becerimde yok süs falan hiç bişey yapmadım ama şimdi o kadar alıştımki doğum sonrası hiç işe başlamak istemiyorum çalışmak istemiyorum ev çok rahat iş stresi yok işyerindekilerin dırdırı vırvırı yok kafam rahat evde olmak gibisi yok

Nego evet ya bide sizin çocuk var çok zor gerçekten hem hamile olup 2. ya da 3.çocuğu olan hiç keyif yapmaya üşengeçlik yapmaya vaktiniz olmuyordur allah yardımcınız olsun

Canimcim ben acil hemsiresiyim
Acil mudehale yapiyorum
bu konularda sizin gibiyim bende
ebelikle dogumla ilgili egitimim yok

aahh ahh cnm lise sınavlarında kazanmiştim saglik meslek okulunuda ayrıyeten anadoluyuda kazandgm için bbm anadoluyu tercih etmemi istedi o yuzdn gdemedim bn istemiştim aslındaya nasip kısmet ya hayırlısı.

Benim kendi işim canım,işe gitmeyince kafa orada kalıyor kopamıyorum evde olsam da

Nego evet ya bide sizin çocuk var çok zor gerçekten hem hamile olup 2. ya da 3.çocuğu olan hiç keyif yapmaya üşengeçlik yapmaya vaktiniz olmuyordur allah yardımcınız olsun
aynen canım gerçi son günlerde eşim söylensede oğlumla o ilgileniyor hep, tabi bana da her fırsatta söylüyor daha dün diyor uyku tulumunu sen mi giydiriceksin ben mi diye, dedim sence tabi ki sen ! Farkındaysan karnımda can taşıyorum bir zahmet yapıver, zaten ondan yapıyorum diyor birde yaptığıda evdeyken o da, oğlumu wc ye götürmek, uyku tulumunu giydirmek, birde yatırmak bu yani, onun dışında her iş bende, bu aralar insafa geldi de çamaşırı asıyor bir zahmet ah ah bir dokun bin ah işit ne güzel doğuma kadar evde diyordum babannesinin cenazesi oldu işte bugün, akşama kadar gelmez daha yandım bugün
Canimcim ben acil hemsiresiyim
Acil mudehale yapiyorum
bu konularda sizin gibiyim bende
ebelikle dogumla ilgili egitimim yok

hım tamam canım bizdensin yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…