- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
Normal dogursan alttan patlakEflalim şu gaz çıkarma olayı da düşündürüyor beni, kendi kendine çıkıyor mu yoksa zorluyor musun? Saçma bir soru oldu gibi ama o olmadan hastaneden çıkılmadığına göre önemli bi mevzu. Kafamda deli sorular
Maşallah. Bu tesettür lü resmi olan merve mi ben karıştırıyorumda
Ayy Allah yardımcın olsun. Inşallah çoook güzel ve kolay bi doğum olur ve sağlıkla kavuşsunuz birbirinize
niye kınayalım cnm. Kötüye de Üzülmez kimse ama sen yinede ölünün arkasından kötü konuşma. Efendimiz s.a.v öyle diyor çünkü.
Sen doğurana kdr belki zmn geçer süs yaparsın yaa. Olmaz mı
Bazıları insan değilde ondan. Sende kadınsın az kibar ol dimi. En azından tatlı dilli olsa daha az acı olur
Ilk sayfadaki listede doğum yapanlar yazsa güzel olurdu.Görücez tabii inşallah ne kaldı şurda sıraya koysakya online olanlardan kimler kaldı ilk kimler olacak :)
Dün kızım çok az hareket etti. Gece yattım bekledim bekledim hareket yok çok fena oldum. Eşimi uyandırdım hareket etmiyor diye bana çikolata verdi bir iki hareket edince uyudu eşim, sonra ben de uyudum, bugün daha hareketli ama dün niye öyle oldu anlamadım. Internet'ten baktım sabah, iki saatte on hareket olmalıymış.Ayy çok şükür yaaBebişi sagliklica dünyaya gelmiş. Bu son haftalar en büyük korkum da bu durum benim.Bebek hareketlerini sürekli takip etmek ne kadar da önemli.
Benim Abi'm ve eşim oğlak, oğlak erkeği çalışkan işine ve eşine düşkün evine bağlı oluyor.
Aha bir şok daha, hemde en kocamanından
Tüh mü desem ne desem bilemedim. Elbet vardır bunda da bir hayır.
Ama ama ama ilki normaldi bu da öyle olacaktı, yani gibiydi
O kadar sancı çekti bekledi, hay Allah. Sezryan oldu 2 gece yatırmadı mı doktor çok erken çıkmış hastaneden.
Demek artık gelme vakti gelmiş bebiş tuvaletini bile yapmış Çok şükür ikisi de iyiymiş.
Saçmalamış olabilirim, şaşkınlığıma verin
Ben Pro üye olduğum için görebiliyorum sanırsam.
Okuyan kayıtlı kullanıcıları ve ziyaretçi sayısını. Kim nerede görüyorum ben
Telefondan hiiiç kullanamıyorum daha doğrusu yazmayı sevmiyorum. o yüzden telefondan okurum ama bilgisayardan cevap yazıyorum. Böyle çok kolay
Öyle bende geziyorumŞimdiki ilgi alanım Aralık anneleri ve süper gazlı bebişleri
Gazlı olmayan saatlerce ağlamayan ve annelerini çaresiz bırakmayan bebiş yok
Güldüğüme bakma halimize şimdiden acıyorumAma yinede okuması bile güzel yaa.
Kayıtlı kullanıcı zaten ismiyle çıkıyor altta tek tek.
Birde atıyorum 12 kayıtlı kullanıcı, 15 ziyaretçi oluyor mesela.
12 tane bizden 15'ide artık kayınvalidedir, görümcedir doktordur
Bende hiç oğlak tanımıyorum yahu, yani malum kv görümce oğlak
Ama erkeği nasıl olur hiç bilmem
Canım psikolojik olabilir, ben de dünden beri yanş mervenin haberini aldığımdan beri sürekli "hareket etti mi?, ay sanki etmedi epeydir gibi, yan döneyim etsin, hah ediyor oh çok şükür" diye takip etmeye başladım.Dün kızım çok az hareket etti. Gece yattım bekledim bekledim hareket yok çok fena oldum. Eşimi uyandırdım hareket etmiyor diye bana çikolata verdi bir iki hareket edince uyudu eşim, sonra ben de uyudum, bugün daha hareketli ama dün niye öyle oldu anlamadım. Internet'ten baktım sabah, iki saatte on hareket olmalıymış.
Oyy riskin mi vardı canım alışmayan için zormuş evde oturmak işteyken de evde aklım kalır halbuki ,süs püs hazırlamaya verdim kendimi onlar bittikçe üzülüyorum31. haftadan beri evdeyim canım, bir de beni düşünTek eğlencem eşim eve gelince onunla uğraşmak, ha bir de kontrol günleri
aynn canım herşeyin hayırlısı
geçmiş olsun hepsi bir arada çok zor valla canım
dr bana da vermişti tek içimlik hap markasını hatırlamıyorum hamillelerde araştırılmış ama sonuca ulşaılamamıl yazıyordu içmedim o yüzden
hayırlısıyla al bebeğine kucağına inş canımrabbim kolaylık versin inş
canım hayırlısıyla al kucağına sende bebeğinirabbim yar ve yardımcın olsun bir avazda kurtul artık
ah canım ya o kasılmalar on günden fazla oldu benimki sancılı oluyor, giriyor kasıktan bele doğru yayılıyorGunaydin kizlar
dun aksamdan beri kasila kasila bi hal oldum
gerci dogumada 2gun kaldi
neyse ben bi doniym gecmisi okiym ne var ne yok bi bakim
ah ah öyle bir imkanım yok her iş bana bakıyor iş neysede oğlum bana bakıyoruykum yok ama yataktan da cıkasım yokacıktım ama kahvaltı yapasım da yok evde cok bunaldım ama dısarı cıkasım da yok duşa girmek istiyorum kolumu kaldıracak halim de yok yaman çelişkiler yaşıyorum kızlarrrrr poffffff
canım tabi sen hemşiresin daha iyi bilirsin, ben kendi sancıma göre birde okuduklarıma göre yazdım
sende saglikci olaydinda sende alaydin o kadar parayianam bi maas aliyoz herkesin gozu parada.
eringenlik ata sporum
Nego ben belden baslar kasiga dogru iner agri diye biliyorum bugun pirasada atiym bari. Ispanakta atilir dediler kurut dediler de nasi kurutcam. E
lege koysam yikadiktan sonra süzülse olur mu?
yok canım niye saçma olsun, zorlayamazsın istesende en azından sezaryanda zorlayamıyorsun ameliyat yerin izin vermiyor, ben yürürken çıkmıştı kendi kendine çok şükürEflalim şu gaz çıkarma olayı da düşündürüyor beni, kendi kendine çıkıyor mu yoksa zorluyor musun? Saçma bir soru oldu gibi ama o olmadan hastaneden çıkılmadığına göre önemli bi mevzu. Kafamda deli sorular
sağol canım utandım
ayy şükür hareket etmiş uyuyordur annesi kendini yorduysan ondan da olur takip et bugün hareketlerini yine deDün kızım çok az hareket etti. Gece yattım bekledim bekledim hareket yok çok fena oldum. Eşimi uyandırdım hareket etmiyor diye bana çikolata verdi bir iki hareket edince uyudu eşim, sonra ben de uyudum, bugün daha hareketli ama dün niye öyle oldu anlamadım. Internet'ten baktım sabah, iki saatte on hareket olmalıymış.
ayy rossman diyorsunuzda burda yokRossmann güzel gerçekten canım. Ben de geçen gün termal biberon çantasıyla emzik kutusu aldım.
Eki Görüntüle 1358937
ay benim abim hangi oğlak acabaBenim Abi'm ve eşim oğlak, oğlak erkeği çalışkan işine ve eşine düşkün evine bağlı oluyor.
canım mervenin bebeğinin hareketi mi azalmış bilgin var mı?Canım psikolojik olabilir, ben de dünden beri yanş mervenin haberini aldığımdan beri sürekli "hareket etti mi?, ay sanki etmedi epeydir gibi, yan döneyim etsin, hah ediyor oh çok şükür" diye takip etmeye başladım.
Bizim daha vaktimiz var, sancı falan da gelmiş değil. Mervenin günü gelmiş sayılırdı, sancısı oldu kaç gün, onun durumu farklı. Sen takip etmeye devam et ama strese sokma kendini.
Gunaydin arkadaslar, bugun esimle hastaneye gidecegiz, gece heyecandan uyuyamadim, simdide bi duygusalim aglayasim var, korkuyorum kotu biseyler olmasindan.. Allah korusun yavrularimizi.. Dua edin bize, sizler benim dualarimdasiniz..
gingery ,@Mrssuperfine hakkinizda hayirlisi olsun insallah, saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza..
Hastabeye gidecek olan, kontrolu olan tum herkese guzel haberler almalarini diliyorum..
yok cnm mantar için gyno lomexin içinde 2 adet fitil var,1 gün ara ile geceden atıyorsun vajınaya,onda sıkıntı yokta,ben 10 gün önce şiddetli idrar yolu iltihabı oldum,5 günlük antibiyotik verdi dr um,geçen çarş randevuda ilacım bitti ama acaba halen hafiften kalmışmıdır tekrar tahlıl yapalım mı dedim,sanmıyorum sana verdiğim ilaç çok kuveetlidir muhtemelen geçmiştir dedi,ama dün sabahtan başladı kasıklarıma vurmaya zırt pırt çişe gidince anladım bir terslik olduğunu nöbetçi eczaden aldım o tek içimlik şaseyi yani,öncedende kullandığım için dr a sorma gereği duymadım,ama bol bol su içip sık sık idrara çıkıyorum,kısmetse doğurayımda kökten çözüm diyor ibrahim saraçoğlu,karnıbahar kürü için,karnıbaharı kaynatıp 3 hafta suyunu içiomusun ara vererek bidaha asla olmuyormuşşsun,yaparım yanii bunu çekmektenseMantar icinmi tek kullanimlik sase aldin dr. Onerisiylemi aldin ben gunde 3 lt su iciyorum enfekdiyon icin azalmis tahlillerde enfeksiyon gecmis olsn
bende 32.haftamda izne ayrılmak zorunda kaldım önceleri o kadar zorlandım ki evde ne yapsam boş boş otur tv izle kitap oku vakit hiç geçmiyordu benim öyle becerimde yok süs falan hiç bişey yapmadım ama şimdi o kadar alıştımki doğum sonrası hiç işe başlamak istemiyorum çalışmak istemiyorum ev çok rahat iş stresi yok işyerindekilerin dırdırı vırvırı yok kafam rahat evde olmak gibisi yokOyy riskin mi vardı canım alışmayan için zormuş evde oturmak işteyken de evde aklım kalır halbuki ,süs püs hazırlamaya verdim kendimi onlar bittikçe üzülüyorum
Canimcim ben acil hemsiresiyimah canım ya o kasılmalar on günden fazla oldu benimki sancılı oluyor, giriyor kasıktan bele doğru yayılıyor
ah ah öyle bir imkanım yok her iş bana bakıyor iş neysede oğlum bana bakıyor
canım tabi sen hemşiresin daha iyi bilirsin, ben kendi sancıma göre birde okuduklarıma göre yazdımbirde adet sancın nerden başlıyorsa doğum sancında ordan başlıyor deniliyor
yok canım niye saçma olsun, zorlayamazsın istesende en azından sezaryanda zorlayamıyorsun ameliyat yerin izin vermiyor, ben yürürken çıkmıştı kendi kendine çok şükür
sağol canım utandım
ayy şükür hareket etmiş uyuyordur annesi kendini yorduysan ondan da olur takip et bugün hareketlerini yine de
ayy rossman diyorsunuzda burda yok
ay benim abim hangi oğlak acabahiç dediğin gibi değil tembel aile kavramı yok
canım mervenin bebeğinin hareketi mi azalmış bilgin var mı?
canım güzel haberler al inşaallah
aahh ahh cnm lise sınavlarında kazanmiştim saglik meslek okulunuda ayrıyeten anadoluyuda kazandgm için bbm anadoluyu tercih etmemi istedi o yuzdn gdemedim bn istemiştim aslındaya nasip kısmet ya hayırlısı.
sende saglikci olaydinda sende alaydin o kadar parayianam bi maas aliyoz herkesin gozu parada.
eringenlik ata sporum
Nego ben belden baslar kasiga dogru iner agri diye biliyorum bugun pirasada atiym bari. Ispanakta atilir dediler kurut dediler de nasi kurutcam. E
lege koysam yikadiktan sonra süzülse olur mu?
Benim kendi işim canım,işe gitmeyince kafa orada kalıyor kopamıyorum evde olsam dabende 32.haftamda izne ayrılmak zorunda kaldım önceleri o kadar zorlandım ki evde ne yapsam boş boş otur tv izle kitap oku vakit hiç geçmiyordu benim öyle becerimde yok süs falan hiç bişey yapmadım ama şimdi o kadar alıştımki doğum sonrası hiç işe başlamak istemiyorum çalışmak istemiyorum ev çok rahat iş stresi yok işyerindekilerin dırdırı vırvırı yok kafam rahat evde olmak gibisi yok
aynen canım gerçi son günlerde eşim söylensede oğlumla o ilgileniyor hep, tabi bana da her fırsatta söylüyor daha dün diyor uyku tulumunu sen mi giydiriceksin ben mi diye, dedim sence tabi ki sen ! Farkındaysan karnımda can taşıyorum bir zahmet yapıver, zaten ondan yapıyorum diyor birdeNego evet ya bide sizin çocuk var çok zor gerçekten hem hamile olup 2. ya da 3.çocuğu olan hiç keyif yapmaya üşengeçlik yapmaya vaktiniz olmuyordur allah yardımcınız olsun
Canimcim ben acil hemsiresiyim
Acil mudehale yapiyorum
bu konularda sizin gibiyim bende
ebelikle dogumla ilgili egitimim yok